aleb Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 hej ginulka :-D Fajnie, ze jest ktoś z Katowic :) możesz cos wiecej powiedziec o psince? ;) Quote
ginulka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 oczywiscie... jest z niej straszny lobuziak... ma straaaaasznie ostre ząbki i uwielbia spac:sleep2: :sleep2: ale jak zostaje sama w domku to jest baaardzo grzeczna... Quote
ginulka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 czasami trudno ją odroznic od sniegu ;) Quote
ginulka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 sliczna to ona jest... ale taki zniej lobuziak... szkoda gadac... Quote
KarolinkaAndRoni Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Niemartw sie te typy tak maja ..ja co prawda mam labradora i ma juz ponad rok ale nadal jest łobuzem choc i tak sie juz uspokoil:)mam nadzieje ze z wiekiem bedzie potulny jak baranek:)Twoja sunia jest poprostu sliczna i wygada jak pluszowy misiu ...tylko przytulac:) Quote
Gazuś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Karolina! Roni ma już rok!?!? Mi się zdawało, że On jeszcze takim maluchem jest! :crazyeye: Jak to szybko leci!! Quote
KarolinkaAndRoni Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Oj zlecialo zlecialo juz jest wielki psiur z niego...ale zachowanie ma jak 3 miesieczny szczeniak! Quote
Gazuś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No, z moim ten problem, że nad wiek powazny był :) A teraz mu odbija. On w ogóle jakiś schizowaty. Ale ską się wzieła nazwa PSY-chopata :) Quote
KarolinkaAndRoni Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 heheh no tak.Roni jest strasznie szalony nienadanzam za nim!Jemu w glowie ciagle zabawa...zero powagi czasem jest to az meczace!!!W galeri sa fotki :) Quote
cuciola Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czesc wam... trzymajcie kciuki za sunie ktora nosi mojego maluszka :P Quote
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sunia powinna rodzic okolo 10 maja.. ja bede wPolsce 10-18 maja wiec sie zobacze z wlascicielka suni. zawsze fajnie porozmawiac na spokojnie. Mam nadzieje ze maluchy juz beda to w tym przypadku zobacze je baaardzo mnalutkie. na razie sunia tyle i tyje...trzymajcie kciuki Quote
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 co jeszcze chcecie wiedziec to wam napisze :) Quote
Gazuś Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cuciola napisał(a):co jeszcze chcecie wiedziec to wam napisze :) A gdzie Ty mieszkasz, że w Polsce tak od czasu do czasu? :lol: Quote
aleb Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cucci ja już prawie wszystko wiem, więc nie muszę zadawac pytan:lol: Poza tym spotkamy sie, to i tak pogadamy o nowym członku rodziny ;) Quote
M&M&O&I Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 aleb napisał(a):cucci ja już prawie wszystko wiem, więc nie muszę zadawac pytan:lol: Poza tym spotkamy sie, to i tak pogadamy o nowym członku rodziny ;) no właśnie ;) nie zapomnijcie o mnie ;) Quote
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gazuś napisał(a):A gdzie Ty mieszkasz, że w Polsce tak od czasu do czasu? :lol: ja sobie teraz mieszkam od roku we Wloszech niedaleko Mediolanu..jestem tu na studiach no i z moim narzeczonym :razz: nie dalo sie przez juz prawie 5 lat naszej znajomosci ciagnac tej znajomosci na dystans wiec zdecydowalam sie na studia tutaj no i przynajmniej jestem blisko faceta :eviltong: a teraz w maju odwiedze w Katowicach rodzicow no i latem to juz na wakacje tez troche do rodzinki i po maluszka :loveu: aleb biorac pod uwage bliskosc twojego miejsca zamieszkania do mojego to na bank sie spotkamy. i mi twoje tysiac stworzen pokazesz :cool3: a Goldenmanka sobie dojedzie do Katowic na Ochojec hihihi :p ;) Quote
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 aha Gazus mam nadzieje ze mnie nie zninawidziles za to ze chcialam pomoc w temacie o wystawianiu goldena a nie wyszly za bardzo porady Quote
Gazuś Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cuciola napisał(a):aha Gazus mam nadzieje ze mnie nie zninawidziles za to ze chcialam pomoc w temacie o wystawianiu goldena a nie wyszly za bardzo porady ZnienawidziŁAŚ jeśli coś, a raczej nie nienawidziłaś :lol: Coś Ty, Ciucci, przecież każdy na forum MA się wypowiadac. Ja też wielu rzeczy jeszcze nie wiem i cały czas o goldach się uczę :lol: I tez nie raz się mylę :lol: Ja bym pewnie gafy popełniała w tamatch o Labciach :evil_lol: Quote
Recommended Posts