Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiscie... jest z niej straszny lobuziak... ma straaaaasznie ostre ząbki i uwielbia spac:sleep2: :sleep2: ale jak zostaje sama w domku to jest baaardzo grzeczna...

Posted

Niemartw sie te typy tak maja ..ja co prawda mam labradora i ma juz ponad rok ale nadal jest łobuzem choc i tak sie juz uspokoil:)mam nadzieje ze z wiekiem bedzie potulny jak baranek:)Twoja sunia jest poprostu sliczna i wygada jak pluszowy misiu ...tylko przytulac:)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

sunia powinna rodzic okolo 10 maja..
ja bede wPolsce 10-18 maja wiec sie zobacze z wlascicielka suni. zawsze fajnie porozmawiac na spokojnie. Mam nadzieje ze maluchy juz beda to w tym przypadku zobacze je baaardzo mnalutkie.
na razie sunia tyle i tyje...trzymajcie kciuki

Posted

cucci ja już prawie wszystko wiem, więc nie muszę zadawac pytan:lol: Poza tym spotkamy sie, to i tak pogadamy o nowym członku rodziny ;)

Posted

aleb napisał(a):
cucci ja już prawie wszystko wiem, więc nie muszę zadawac pytan:lol: Poza tym spotkamy sie, to i tak pogadamy o nowym członku rodziny ;)

no właśnie ;) nie zapomnijcie o mnie ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
A gdzie Ty mieszkasz, że w Polsce tak od czasu do czasu? :lol:

ja sobie teraz mieszkam od roku we Wloszech niedaleko Mediolanu..jestem tu na studiach no i z moim narzeczonym :razz: nie dalo sie przez juz prawie 5 lat naszej znajomosci ciagnac tej znajomosci na dystans wiec zdecydowalam sie na studia tutaj no i przynajmniej jestem blisko faceta :eviltong:
a teraz w maju odwiedze w Katowicach rodzicow no i latem to juz na wakacje tez troche do rodzinki i po maluszka :loveu:

aleb biorac pod uwage bliskosc twojego miejsca zamieszkania do mojego to na bank sie spotkamy. i mi twoje tysiac stworzen pokazesz :cool3:
a Goldenmanka sobie dojedzie do Katowic na Ochojec hihihi :p ;)

Posted

cuciola napisał(a):
aha Gazus mam nadzieje ze mnie nie zninawidziles za to ze chcialam pomoc w temacie o wystawianiu goldena a nie wyszly za bardzo porady

ZnienawidziŁAŚ jeśli coś, a raczej nie nienawidziłaś :lol: Coś Ty, Ciucci, przecież każdy na forum MA się wypowiadac. Ja też wielu rzeczy jeszcze nie wiem i cały czas o goldach się uczę :lol: I tez nie raz się mylę :lol: Ja bym pewnie gafy popełniała w tamatch o Labciach :evil_lol: