Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samba']
Co do socjalizowania Saby z innymi, to poprobuj z labradorami! Raz w zyciu widzialam, jak labrador rzucil sie na innego psa, ale to bylo na wystawie, trema i te rzeczy :wink:
A co będzie jak to Saba pierwsza się rzuci ? :lol:
Bo z nia to jest tak, oprócz tego, że nie cierpi bulowatych to przedstawicieli pozostałych ras i nie - ras traktuje „osobniczo”, albo jej się osobnik spodoba, albo nie :wink:

Bila zbyt namolnych adoratorów to Saba sprowadza do parteru :lol:

A że blabladory to „zboczki” to ja doskonale wiem :lol:

Posted

[quote name='PIKA']

Bila zbyt namolnych adoratorów to Saba sprowadza do parteru :lol:

A że blabladory to „zboczki” to ja doskonale wiem :lol:

Bilbusia chyba by nie zniechęciła. On się ukorzy, po czym zaleca się dalej.
Parter mu niestraszny.

Oj, zboczki, zboczki. Z tym że dużych Bilbuś raczej nie dyga. Zostają słodkie spojrzenia, kręcenie się jak bąk w kółko, dzikie gonitwy, maslany wzrok i obleśny uśmieszek :lol:

Posted

No fajnie, Pagaj tyeż ma takie zapędy, i to niezależnie od płci przeciwnej.... 8)
Ciekawe czy w szaleństwach z Bilbusiem obdarowywali by się takimi "pieszczotami" nawzajem...

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry :drinking:

Uwaga! Uwaga!
Zamienię labka na nagiego chińskiego grzywacza!!!!!
Gratis!!!!! - Tona wysokogatunkowej sierści!!!!!

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: A może by tak łogolic nasze potfffory. Dzień w dzień zbieram garściami. Pierzynka już by się uzbierała

Posted

Pierzynka???? :evilbat:
Ze dwa komplety pościeli :evil:
Wyprawka jak znalazł :evil:

Jedno co mnie pociesza, to fakt, że wyjeżdżam na tydzień a pies zostaje z TZ :evilbat: Tydzień bez sierści - hurrrraaa!!!!

Posted

Wasze tez tak linieja?!?!? Ja ostatnio odchudzam Sambe metoda: odchudzanie przez wyczesywanie :lol:
Za kazdym razem (a jestem zmuszona robic to codziennie :-? ) normalnie reklamowka siersci...

Posted

Juz w srode?!?!? To ja jestem de wolowa, bo czekalam z gratulacjami do 9go (cos mi sie ubzduralo, ze to dopiero jutro ten Wielki Dzien :oops: )
Jest bombastic!
A jak Hugo zareagowal? Jezeli juz gdzies na DoGo sie chwalilas, to daj adres, co by dwa razy nie pisac :D

Posted

Smrodka miałam odebrać w poniedziałek 11.07., ale hodowczyni poprosiła bym odebrała go wcześniej. Mi to było jak najbardziej na rękę, bo nie mogłam się już go doczekać i tak stałam się właścicielką dwóch psiurów :D

O naszych domowych perypetiach mozna ciutkę poczytać tutaj.

Posted

Asiu, wlazłam znowu na waszą ratowniczą stronkę i patrzę mała "malina" :lol: się u was szkoli. Jak się mały sprawuje??

Foty Hugusia są rozbrajające. Napisz cos więcej o pracy Hugo z dziecmi