Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cuciola bardzo ladna ta podstawka :lol:
Ja nie mam pieskowej, jakies rybki :roll:
Dzis wpadly mi w oko fajne breloczki do kluczy, ale nie bylo goldenka :shake:

Gazus, czekamy na zdjecia tych Wlochow ;)

Posted

Tak sie zastanawiam..... :cool3:
Czy brac psiaka do zoo ??? O ile w ogole mozna. Musze tam jutro zadzwonic.

Przyjezdza do nas rodzina na weekend i chca do zoo :cool1:
Wyprawa na kilka godzin (nie chce aby tak dlugo siedzial sam w domu).
A z drugiej strony czy on sie tam czyms nie zarazi?
Jak myslicie? :help1:

Posted

Z psami nie mozna wchodzic do zoo, jest surowy zakaz. Bardziej chodzi tu o zwierzeta, ktore moglby sie przestraszyc lub pies moglby je przestraszyc ;)

Posted

Teraz to juz wiem :evil_lol:
Chyba jutro zostane z Polunia w domu :cool1:

Goscie jeszcze nie przyjechali, a ja chce zeby juz pojechali :megagrin: :flaming:
Ide konczyc to sushi. No i dywan jeszcze raz do odkurzenia :mad:

Milego weekendu wszystkim zycze :bye:

Posted

Ciucci, napewno zdasz, zobaczysz :lol:

A ja dzisiaj byłam sobie w lesie i założyłam ścieżkę tropową :lol: Jutro o 10 jedziemy z piesem do lasu i robimy z niego tropowca :lol:

Posted

Krew od koleżanki ( Dopisek - nie Z koleżanki :cool3: ) Jestesmy już PO :lol:
No cóż, będziemy się uczyć :lol:

Pies zawsze "wąchał" świetnie - jak przeciągneło się skarpetką przez 200 metrów to biegł idealnie, super robiąc zwroty.

Krew to zupełnie co innego - ślad nieświeży, nie kojażący się z rodziną... Pies lekko rozkojażony był, będziemy ćwiczyc :lol:

Posted

kurcze a mi znowu przesuneli egzamin :( na 30 czerwca..masakra..
babka se palila papieroski w auli..odpytala 10 sobo i sie poczula zmeczona i poszla...ehh szkoda gadac-i dalej mam nauke

Posted

No i stało się :-( Mam gównojada. Już myślałam, że nas ten problem ominie a dziś zastałam Tofkę w krzakach (byliśmy w górach na wycieczce) konsumującą z apetytem kooopę:wallbash:

Posted

Czesc.Mam male pytanko czy jak jedziecie z psem nad wode to zabezpieczacie jakos uszy zeby woda sie niedostawala.Bo wiem ze pozniej moze sie wdac zapalenie ucha bo woda ciezko sie wydostaje z uszu.Wczoraj bylam z Ronim nad jeziorkiem i troche wody nalalo mu sie do uszu i dzis juz je drapie:(

Posted

Ja nie zabezpieczam ...bo nie bardzo miałabym pomysł jak to zrobic...Po kapieli wycieram tylko uszyska. Wlasnie dzis jedziemy nad wode:multi:

Posted

URIA napisał(a):
Ja nie zabezpieczam ...bo nie bardzo miałabym pomysł jak to zrobic...Po kapieli wycieram tylko uszyska. Wlasnie dzis jedziemy nad wode:multi:

Ja też nie zabezpieczam. Czokunia zaraz po wyjściu z wody co chwilę bardzo energicznie się otrzepuje i za moment jak pobiega jest całkiem sucha (wczoraj kilka razy wyłapałam "turlaj" i bardzo jej się spodobała nowa komenda

Posted

KarolinkaAndRoni napisał(a):
Czesc.Mam male pytanko czy jak jedziecie z psem nad wode to zabezpieczacie jakos uszy zeby woda sie niedostawala.Bo wiem ze pozniej moze sie wdac zapalenie ucha bo woda ciezko sie wydostaje z uszu.Wczoraj bylam z Ronim nad jeziorkiem i troche wody nalalo mu sie do uszu i dzis juz je drapie:(

Ja nie zabezpieczam, nie wycieram, a problemów z uchem nigdy nie było... Wczoraj sobie bylismy popływać (oczywiście koło 21 - u nas dojście nad wodę to godzina spaceru przez miasto :roll: ) Pies się wypływał, wybawił... Później jak wracalismy dostał loda (jak zwykle :roll: ma pies swoje sposoby - oczywiście lód nie odemnie, a od sprzedawczyni... Byście się uśmiali :lol: ) i cąły szczęśliwy był.

Posted

warto wytrzec uszy jak pies wychodzi z wody..choc jakbysmy mieli je wycierac za kazdym razem jak pies wychodzi z wody a potem po 2 minutach znowu wchodzi ..to potrzeba tez anielskiej cierpliwosci...

moze Roniemu juz wczesniej brudzily sie uszka a teraz tylko woda to "doprawila"?

Posted

ja nie wiem ale ja bym sie bala wkladac ze potem tej waty nie wyciagne..
a moze warto zrobic wymaz z uszka? bo skoro sie dlugo brudzi to ty sobie mozesz po swojemu czyscic a to moze byc na nic.. :)