caroolcia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 moj kochany lisek - mam tylko nadzieje ze dobrze trafil - padre musisz sprawdzić Quote
caroolcia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Tak ktoś po niego przyjechał do schroniska i zabrał do okolicznej wsi - mam nadzieje ze do domku, czy na podwórko - nie na łańcuch (pesymistka jak zwykle:p ) jak sprawdzimy, że ok to odetchnę pełną piersią;) Quote
Martinee Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 trzeba sprawdzic dokumetny i zobaczyc gdzie jest Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 caroolcia napisał(a):Tak ktoś po niego przyjechał do schroniska i zabrał do okolicznej wsi - mam nadzieje ze do domku, czy na podwórko - nie na łańcuch (pesymistka jak zwykle:p ) jak sprawdzimy, że ok to odetchnę pełną piersią;) Ja też wówczas odetchnę, jeśli trafił do domu... Quote
Aga_Mazury Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Gdzie zatem jesteś Lisku? caroolcia słucham?...gdzie Twój ulubieniec?...skoro nie wiesz...to az strach myśleć co z pozotałymi psami "nie ulubieńcami" (fajnie tak pozaśmiecać komuś watek swoimi pytaniami?)... Twoje sumienie pozwala Ci spać...? Quote
Recommended Posts