caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 WSPANIAŁY PIES POSZUKUJE DOMKU Ten wspaniały pies przebywa w schronisku zamkniety w klatce i wypatruje nawet najmniejszego kontaktu z człowiekiem. Po wypuszczeniu z boksu hasa jak młody źrebak - uwielbia biegać i bawić się patykiem. Siada na komendę (przy zachęceniu smakołykiem ;)) Przypuszczalnie to młody piesek, jest wesoły, towarzyski i może być wspaniałym towarzyszem. Szukamy mu domku...... Piesek jest, odrobaczony i zaszczepiony. Przebywa w tej chwili w schronisku i czeka z utęsknieniem na kochający domek Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 I LISEK NA ALLEGRO http://www.allegro.pl/item217160058_piekny_lisek_szuka_domku.html Quote
Donvitow Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jest bardzo wesoły. Spedził jednak tydzień w boksie wewnętrznym i wyraxnie posmutniał. Moze przestaje wierzyć. A spcerek 15 minut co drugi dzień to mało. Jest chetny do zabawy i nawet do wstrętnego boksu wraca grzecznie. Quote
Martinee Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Sliczny psiak ale trzeba pogadac z pauliną bo ona wymysla własnie nazy a nas ze tak powiem nie słucha potem się ludzie mylą na stronce nazwała go Rudy radze ja zaobaczyc znaczy stronke zeby nie było Quote
Donvitow Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Słonko to ja jestem w schronie codziennie. Jak lisek to lisek. Dlatego chcę się spotkaćby ustalić zasady wspódziałania a nie że Paulina raz na mieisiAc dostanie foty. To ma dizdiałac w pięć minut.:diabloti:. Ale moje ukochane słoneczka muszę was wreszcie zobacsyć i dowiedzieć się co bierzecie na siebie. Pozdrawiam serecznie Quote
Martinee Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nie wiem czy ci Paulina dała czy co ale zrobiłam wielką zbiorke obrozy i smyczy i ci przywioze :) nie chcemy zostawiac w schronie bo szpryn gubi ostatnio ja z Donią złozyłysmy sie na szczote dla psów taka super 2 stronna i zostawilismy w szafie a on zakleił ta szafe <zła> Quote
Donvitow Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nie mam z Paulą kontaktu jak zreztą z Wami. To wszystko działa do dę..Ja wypadam . Robię z Darkuiem swoje i dzięki. Quote
Martinee Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A dzieki wiedziec nie masz ze mną kontaktu naprawde 0% juz nic nie mowie Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 jest kochany i tak się przymila..... Quote
Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lisio szuka domu, pozdrawiam "Gajowych":razz: . Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pozdrawiamy zwrotnie i szukamy liskowi domku - to moj naj naj ulubieniec:loveu: Quote
Donvitow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):Pozdrawiamy zwrotnie i szukamy liskowi domku - to moj naj naj ulubieniec:loveu: Szukaj domku bo Goni naj naj ulubieniec u nas. Trzecia będzie boksia. Tego dopilnuję.:angryy: Quote
Martinee Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jutro go spotkamy kupiłam z Donią 5 kg porcji rosołowej 8 nog swinki i kosci mam nadzieje ze sie uciesza do tego smycze i obroza 2 piłki do Tenisa i szczotke jutro zacznie sie "praca" jak zawsze bedzie fajnie patrzec jak sie psiaki cieszą Quote
caroolcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Świetnie, na pewno się piecholki ucieszą Quote
Donvitow Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 evanescence napisał(a):Jutro go spotkamy kupiłam z Donią 5 kg porcji rosołowej 8 nog swinki i kosci mam nadzieje ze sie uciesza do tego smycze i obroza 2 piłki do Tenisa i szczotke jutro zacznie sie "praca" jak zawsze bedzie fajnie patrzec jak sie psiaki cieszą Wow. Miałem już jechać ale pojadę o piątej. Muszę spróbować tych pyszności. Rakiety do tenisa zabieram. Szczotkowanie lubię.:evil_lol: Na smyczy nie będę chodził. Quote
Donvitow Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Lisek ma dom. Tylko muszą sprawdzić. Jak dobiorę się do Dokumentacji. Quote
Martinee Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Donvitow napisał(a):Wow. Miałem już jechać ale pojadę o piątej. Muszę spróbować tych pyszności. Rakiety do tenisa zabieram. Szczotkowanie lubię.:evil_lol: Na smyczy nie będę chodził. Psinki najedzone a rakiet do tenisa jakoś nie widziałam skandal Quote
Recommended Posts