Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WSPANIAŁY PIES POSZUKUJE DOMKU
Ten wspaniały pies przebywa w schronisku zamkniety w klatce i wypatruje nawet najmniejszego kontaktu z człowiekiem.
Po wypuszczeniu z boksu hasa jak młody źrebak - uwielbia biegać i bawić się patykiem. Siada na komendę (przy zachęceniu smakołykiem ;))
Przypuszczalnie to młody piesek, jest wesoły, towarzyski i może być wspaniałym towarzyszem. Szukamy mu domku......
Piesek jest, odrobaczony i zaszczepiony.
Przebywa w tej chwili w schronisku i czeka z utęsknieniem na kochający domek

Posted

Jest bardzo wesoły. Spedził jednak tydzień w boksie wewnętrznym i wyraxnie posmutniał. Moze przestaje wierzyć. A spcerek 15 minut co drugi dzień to mało. Jest chetny do zabawy i nawet do wstrętnego boksu wraca grzecznie.

Posted

Sliczny psiak ale trzeba pogadac z pauliną bo ona wymysla własnie nazy a nas ze tak powiem nie słucha potem się ludzie mylą na stronce nazwała go Rudy radze ja zaobaczyc znaczy stronke zeby nie było

Posted

Słonko to ja jestem w schronie codziennie. Jak lisek to lisek. Dlatego chcę się spotkaćby ustalić zasady wspódziałania a nie że Paulina raz na mieisiAc dostanie foty. To ma dizdiałac w pięć minut.:diabloti:. Ale moje ukochane słoneczka muszę was wreszcie zobacsyć i dowiedzieć się co bierzecie na siebie.
Pozdrawiam serecznie

Posted

Nie wiem czy ci Paulina dała czy co ale zrobiłam wielką zbiorke obrozy i smyczy i ci przywioze :) nie chcemy zostawiac w schronie bo szpryn gubi ostatnio ja z Donią złozyłysmy sie na szczote dla psów taka super 2 stronna i zostawilismy w szafie a on zakleił ta szafe <zła>

Posted

caroolcia napisał(a):
Pozdrawiamy zwrotnie i szukamy liskowi domku - to moj naj naj ulubieniec:loveu:

Szukaj domku bo Goni naj naj ulubieniec u nas. Trzecia będzie boksia. Tego dopilnuję.:angryy:

Posted

Jutro go spotkamy kupiłam z Donią 5 kg porcji rosołowej 8 nog swinki i kosci mam nadzieje ze sie uciesza do tego smycze i obroza 2 piłki do Tenisa i szczotke jutro zacznie sie "praca" jak zawsze bedzie fajnie patrzec jak sie psiaki cieszą

Posted

evanescence napisał(a):
Jutro go spotkamy kupiłam z Donią 5 kg porcji rosołowej 8 nog swinki i kosci mam nadzieje ze sie uciesza do tego smycze i obroza 2 piłki do Tenisa i szczotke jutro zacznie sie "praca" jak zawsze bedzie fajnie patrzec jak sie psiaki cieszą

Wow. Miałem już jechać ale pojadę o piątej. Muszę spróbować tych pyszności. Rakiety do tenisa zabieram. Szczotkowanie lubię.:evil_lol: Na smyczy nie będę chodził.

Posted

Donvitow napisał(a):
Wow. Miałem już jechać ale pojadę o piątej. Muszę spróbować tych pyszności. Rakiety do tenisa zabieram. Szczotkowanie lubię.:evil_lol: Na smyczy nie będę chodził.

Psinki najedzone a rakiet do tenisa jakoś nie widziałam skandal