.Ania. Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Może powolutku, powolutku będzie coraz lepiej... Quote
desdemona Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 na to potrzeba czasu. z czasem Pegazik zobaczy, ze nie wszyscy sa zli i zacznie nabierac zaufania do ludzi... Quote
karusiap Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mialam dzis przyjemnosc poobserwowac rozmowe mar.gajko z Pegazem:)lypnal tylko na mnie zza budy tymi pienymi,wilekimi oczkami jakby chcial powiedziec "spadaj,teraz slucham ciotki jak milo do mnie przemawia"...to poszlam,no bo co go wkurzac bede:evil_lol: Quote
black sheep Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :) Pegaziku, mam nadzieję, że kiedy znowu Cię zobaczę, będziesz innym pieskiem:] Quote
kasia_777 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Aż sie ryczeć chce normalnie, Pegazik kochany już niedługo zaufa. Upieke mu ciasteczka wątrobkowe pachnące to im się nie oprze, dzisiaj lub jutro rano. Czy jutro bedzie ktoś jechal do niego i moglby podjechać po ciasteczka?? Quote
Jagienka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzisiaj Pegazik dostał od pewnego Anioła Stróża :loveu: puszeczi z żarełkiem nie byle jakim.... przywioze mu dzisiaj do hotelu Quote
mar.gajko Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jago tylko nie za dużo na raz, coby sraczki nie dostał. Od dwóch dni mu daję takie "dwie łychy" puszki; zajada smakowicie i nawet przy mnie ;). Quote
Jagienka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mar.gajko napisał(a):Jago tylko nie za dużo na raz, coby sraczki nie dostał. Od dwóch dni mu daję takie "dwie łychy" puszki; zajada smakowicie i nawet przy mnie ;). :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale postępy!!! No pięknie, to może ja tam między Was nie będe się wtarabaniać tylko transportem będę... dla puszek :diabloti: wszytskich na raz to chyba nie doniose :oops:, bo to jednak kawałek spacerkiem, będę dowozić... aaaa i jeszcze dostał Pegazik smakołyki takie tez nie bele jakie :cool3: Quote
kasia_777 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ciasteczka już w piekarniku, już się pieką i do jutra muszą ostygnąć, kto by jutro po nie podjechał? Quote
Jagienka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 kasia_777 napisał(a):Ciasteczka już w piekarniku, już się pieką i do jutra muszą ostygnąć, kto by jutro po nie podjechał? A ile one moga leżeć? Quote
AgaG Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Jakie puszki mu tak smakują? co mu potrzeba? Jejku droga przez żołądek deo serca musi podziałać!!!! bardzo dziękuję anonimowemu darczyńcy za wpłatę 200 złotych na Pegaza i za puszki. bardzo proszę wszystkie osoby chętne o włączenie się do pomocy. Np. co by miał pyszne jedzonko:cool3: :cool3: ciotki ciasteczka psie pewnie!!! a może tak kurczaka mu zawieźć ćwiarteczkę na początek? :cool3: Quote
kasia_777 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 juz ostygły i są do zabrania, leżeć mogą nawet tydzień i wiecej ale świeze najlepiej pachną i pies odda życie za choćby kęs :-) Moja psina siedzi w kuchni od wczoraj przy blaszce. To są ciasteczka z wątrobki urzej, jest tam oliwa z oliwej mąka jajka i ząbek czosnku, nic co psu mogloby zaszkodzić. Więc do odbioru czekają. Moze jedziecie przez kalwaryjską do hotelu? Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Aga - puszki Happy Dog, ale tego w sklepach nie ma niestety... Kasia - zaraz obczaje trasę... w pt jedziemy z Ramzesem (głuchym szczeniakiem dobermana) do weta z hotelu kalwaryjska w sumie pośrednio jest na trasie, trzeba tylko odbić z matecznego przez które przejeżdżamy, zapytam dziewczyn czy się da w pt podjechać... w jakich godzinach kasiu jesteś w domu? Quote
E.DEREK Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Z puszkami Happy Dog nie ma problemu. Jak tylko nadal będą smakować to zapewnię stałe dostawy. Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 E.DEREK napisał(a):Z puszkami Happy Dog nie ma problemu. Jak tylko nadal będą smakować to zapewnię stałe dostawy. Smakują smakują.... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kasia_777 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 o podbije do góry w piątek do 16 jestem obecna Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 kasia_777 napisał(a):o podbije do góry w piątek do 16 jestem obecna to super bo my tak rano jakoś bedziemy jechac najwyżej zawiniemy w droze powrotnej i sie zawiezie do hotelu przy nastepnej okazji... bo nie wiem jak sie rano wyrobimy Quote
AgaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 a nie jedziedzie do hotelu jutro czasem, bo Baltazara trzeba by podrzucić na kontrolę po kastracji choćby do wieliczkowych wetów? Quote
karusiap Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 My z Jaga przewaznie jezdzimy autobusami i idziemy tam na nogach....wiec kurcze ciezko by bylo,ale jutro nas niestety nie bedzie... Quote
kasia_777 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Napiszcie jakie postępy są u Pegazika, czy już jest pewniejszy, czy podchodzi już sam do odwiedzających?? Quote
mar.gajko Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Puszeczki UWIELBIAMY!!!! Tak uwielbiamy, że żremy normalnie przy mnie, a nawet z ręki. Chodzimy po kojcu. Jak ja jestem też troszeczkę. Wczoraj przestawiłąm mu budkę, tak, żeby mógł do niej wejść. Pościeliłam kocyczek i Pegaz vel Czesiu wlazł. Jak podchodzę do kojca to wyglądamy i nawetw połowie wychodzimy zza budki. Czesiu zzżera 2/3 puszki a 1/3 zżera ten kosmita w kołnierzu tj. Baltazarek? czy Teodorek? Nie pamiętam ;) Spróbujemy w weekend wybrać sie na spacer... Quote
Myszu Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Do mnie wczoraj nawet nie wyjrzał zza budy:placz: :placz: :placz: . Chyba będę musiała zastosować metodę "Kiciusiową" - czyli małe przekupstwo w postaci czegoś pyszniastego :eviltong: oby tylko ciotka Mariola się nie dowiedziała:evil_lol: bo coś ostatnio starszy mnie CBA, prokuratorem..... bo to w końcu łapówka;) . Quote
mar.gajko Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wiesz Myszu, jakby wsadzali za przekupstwa psie... to już bym siedziała długo, długo i na długo, długo. Quote
Recommended Posts