Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mialam dzis przyjemnosc poobserwowac rozmowe mar.gajko z Pegazem:)lypnal tylko na mnie zza budy tymi pienymi,wilekimi oczkami jakby chcial powiedziec "spadaj,teraz slucham ciotki jak milo do mnie przemawia"...to poszlam,no bo co go wkurzac bede:evil_lol:

Posted

Aż sie ryczeć chce normalnie, Pegazik kochany już niedługo zaufa. Upieke mu ciasteczka wątrobkowe pachnące to im się nie oprze, dzisiaj lub jutro rano. Czy jutro bedzie ktoś jechal do niego i moglby podjechać po ciasteczka??

Posted

mar.gajko napisał(a):
Jago tylko nie za dużo na raz, coby sraczki nie dostał. Od dwóch dni mu daję takie "dwie łychy" puszki; zajada smakowicie i nawet przy mnie ;).

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale postępy!!! No pięknie, to może ja tam między Was nie będe się wtarabaniać tylko transportem będę... dla puszek :diabloti:
wszytskich na raz to chyba nie doniose :oops:, bo to jednak kawałek spacerkiem, będę dowozić... aaaa i jeszcze dostał Pegazik smakołyki takie tez nie bele jakie :cool3:

Posted

Jakie puszki mu tak smakują? co mu potrzeba? Jejku droga przez żołądek deo serca musi podziałać!!!! bardzo dziękuję anonimowemu darczyńcy za wpłatę 200 złotych na Pegaza i za puszki. bardzo proszę wszystkie osoby chętne o włączenie się do pomocy. Np. co by miał pyszne jedzonko:cool3: :cool3: ciotki ciasteczka psie pewnie!!! a może tak kurczaka mu zawieźć ćwiarteczkę na początek? :cool3:

Posted

juz ostygły i są do zabrania, leżeć mogą nawet tydzień i wiecej ale świeze najlepiej pachną i pies odda życie za choćby kęs :-)
Moja psina siedzi w kuchni od wczoraj przy blaszce. To są ciasteczka z wątrobki urzej, jest tam oliwa z oliwej mąka jajka i ząbek czosnku, nic co psu mogloby zaszkodzić. Więc do odbioru czekają. Moze jedziecie przez kalwaryjską do hotelu?

Posted

Aga - puszki Happy Dog, ale tego w sklepach nie ma niestety...
Kasia - zaraz obczaje trasę... w pt jedziemy z Ramzesem (głuchym szczeniakiem dobermana) do weta z hotelu
kalwaryjska w sumie pośrednio jest na trasie, trzeba tylko odbić z matecznego przez które przejeżdżamy, zapytam dziewczyn czy się da w pt podjechać... w jakich godzinach kasiu jesteś w domu?

Posted

kasia_777 napisał(a):
o podbije do góry

w piątek do 16 jestem obecna

to super bo my tak rano jakoś bedziemy jechac najwyżej zawiniemy w droze powrotnej i sie zawiezie do hotelu przy nastepnej okazji... bo nie wiem jak sie rano wyrobimy

Posted

a nie jedziedzie do hotelu jutro czasem, bo Baltazara trzeba by podrzucić na kontrolę po kastracji choćby do wieliczkowych wetów?

Posted

Puszeczki UWIELBIAMY!!!! Tak uwielbiamy, że żremy normalnie przy mnie, a nawet z ręki. Chodzimy po kojcu. Jak ja jestem też troszeczkę. Wczoraj przestawiłąm mu budkę, tak, żeby mógł do niej wejść. Pościeliłam kocyczek i Pegaz vel Czesiu wlazł. Jak podchodzę do kojca to wyglądamy i nawetw połowie wychodzimy zza budki.
Czesiu zzżera 2/3 puszki a 1/3 zżera ten kosmita w kołnierzu tj. Baltazarek? czy Teodorek? Nie pamiętam ;)
Spróbujemy w weekend wybrać sie na spacer...

Posted

Do mnie wczoraj nawet nie wyjrzał zza budy:placz: :placz: :placz: . Chyba będę musiała zastosować metodę "Kiciusiową" - czyli małe przekupstwo w postaci czegoś pyszniastego :eviltong: oby tylko ciotka Mariola się nie dowiedziała:evil_lol: bo coś ostatnio starszy mnie CBA, prokuratorem..... bo to w końcu łapówka;) .