tattoo Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No....my też jedziemy,Shain idzie w otwartej .Jestem ciekawa jaka będzie pogoda...... Quote
wejherstaff Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 My też się wybieramy :eviltong: do miłego :p Quote
Sebastian Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 no proszę jeszce chwila i powiem stara gwardia z północy;) eeeheee a ja najświerzszy...wiem, wiem.;) ale zbój.:razz: Quote
AMFI Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale północ rośnie w siłę!! jeszcze trochę i południe się schowa :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 AMFI napisał(a):ale północ rośnie w siłę!! jeszcze trochę i południe się schowa :evil_lol: Jeszcze dużo nam brakuje :eviltong: ale staramy się, staramy ;) Mam nadzieję że pogoda nam dopisze, trzymać łapki ;) Quote
blaira Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Trzymamy trzymamy...ale pod warunkiem, że będzie porządna fotorelacja:cool3::cool3: Bawcie się dobrze !! pozdr. ;) Quote
porterin Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zróbcie sobie śledzia na grillu w tym Koszalinie :lol: :lol: :lol: , pozwalam wam dołożyć na grilla śledzia z krzywicą. A i nie zapomnijcie zabrać kisielu i dmuchanego basenu. Żeby dorównać Amstaffom wypada żeby sobie ktoś tyłki skopał. w razie czego możecie im pożyczyć za drobną opłatą :evil_lol: Trzymam kciuki za wszytkich :loveu: :loveu: :loveu: Quote
strumyk Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='porterin']Zróbcie sobie śledzia na grillu w tym Koszalinie :lol: :lol: :lol: , pozwalam wam dołożyć na grilla śledzia z krzywicą. nooo, co dwa sledzie to nie jeden :) Żeby dorównać Amstaffom wypada żeby sobie ktoś tyłki skopał. w razie czego możecie im pożyczyć za drobną opłatą :evil_lol: ee, ostatnio tu na Pn wiecej staffikow w stawce niz amstaffow wiec chyba nie musimy - poza tym stala ekipa, a miedzy soba sie nie kopiemy :) fotorelacja raczej bedzie Quote
porterin Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To jeszcze Wam życzę, żeby Wam słońce za bardzo nie przygrzało i nie zapomnijcie ringówek :lol: :lol: :lol: Śmiech to zdrowie! Quote
Sebastian Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 porterin napisał(a):Zróbcie sobie śledzia na grillu w tym Koszalinie :lol: :lol: :lol: , pozwalam wam dołożyć na grilla śledzia z krzywicą. no i karpia żeby nie było...:lol: Quote
Lambi Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 porterin napisał(a):Zróbcie sobie śledzia na grillu w tym Koszalinie :lol: :lol: :lol: , pozwalam wam dołożyć na grilla śledzia z krzywicą. Heheheh :lol: Giovani karp się przyda bo kto się naje śledziem, jeszcze krzywym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
strumyk Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Lambi napisał(a):Heheheh :lol: Giovani karp się przyda bo kto się naje śledziem, jeszcze krzywym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ano wlasnie ! bo moj to taki prawdziwny sledz, z mala nie wplywajaca na wage potrawy glowka :eviltong: a ze jamnkowaty to na raz kilka osob do jednego sledzia wzdluz stolu spokojnie usiadze :sabber::sabber::sabber::sabber: Quote
Asztir Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a ja myślałam, że to tylko my Cartmana śledzikiem nazywamy ;) z głową co prawda może nie małą ale czasem długą :) Quote
Sebastian Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 A może po wystawie jakiś spacerek nad jeziorami??? zapraszam.;) od Koszalina 100km.Miejsca miodzio. Quote
strumyk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 My juz w chaupie :) Wyniki kl szczeniąt Jakard Wejherstaff VOO DOO pośrednia Canaveral-Staff Agent otwarta LARES z Hambalek Busin - cwc, NDPwR, BOB weteranów SCY SCRAPER Adba suki kl szczeniąt Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER młodzieży 1. ZHOSHUA Buldożer - bdb 2. VIKORIA Port Erin - bdb pośrednia QANTANAMERRA KACCIORA Staff-Ka FCI - cwc, NDSwR otwarta Human Dogs (FCI) LINDA EVANGELISTA - cwc championów HEBA NOVA Pullera - nb zdjecia pozniej :) Quote
porterin Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Brawa dla Korii. Pobiła Kropka, już dwa bdb. Jeszcze dwa i bardzo dobry Interchampion będzie :lol: :lol: :lol: :lol: Grill był? Gratulacje dla Zwycięzców!!! Na serio, bo to wcześniej to moje specyficzne poczucie humoru było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
strumyk Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No to lecim ze zdjeciami :) (postaram sie po 5, ale wybacz Modzie, nie chce rozbijac psow ;-) ) jakard wejherstaff voo doo canaveral-staff agent Quote
Recommended Posts