Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znowu się poryczałam oglądając filmik z Kają... wczorajsze emocje jeszcze we mnie siedzą. te psy wpędzą nas kiedyś do grobu!!! ale przecież inaczej nie można...

buziaki dla Was i dla Kajuni :)

Dziękuję za buziaki.

Tak sobie myślę, że powinny na mnie i TZ-a polecieć gromy, że Kajunia uciekła, a tymczasem była pomoc w poszukiwaniach, słowa otuchy, trzymanie kciuków.

Dziękuję jeszcze raz wszystkim bardzo, bardzo serdecznie!!!!

Posted

znowu się poryczałam oglądając filmik z Kają... wczorajsze emocje jeszcze we mnie siedzą. te psy wpędzą nas kiedyś do grobu!!! ale przecież inaczej nie można...

Brawo Magduś za całokształt :loveu: :loveu:

Nie dziwię się że emocje jeszcze siedzą, po nas też nie od razu spłynęło.

Ale tak i w naszym, jak i Waszym przypadku wszystko zakończyło się dobrze dzięki tylu wspaniałym osobom, które włączyły się do poszukiwań

i pomogły zlokalizować uciekinierki :klacz: :klacz:

Posted

Dziękuję za buziaki.

Tak sobie myślę, że powinny na mnie i TZ-a polecieć gromy, że Kajunia uciekła, a tymczasem była pomoc w poszukiwaniach, słowa otuchy, trzymanie kciuków.

No coś Ty Gabrysiu.

Każdemu może się to przytrafić.

Tak jak już kiedyś pisałam mnie uciekła niepełnosprawna kotka w pampersie, bo inny kot otworzył jej drzwi z klamki.

Uciekinierka uciekła przez rozstrzelnione drzwi, prosto na dwór.

A wczoraj na Konopnickiej zaczepiła mnie Pani, że uciekł jej mały jamnik i czy go przypadkiem nie widziałam.

Swoją drogą wiedziała kogo zapytać, hm...

Powiedziałam Jej żeby założyła wątek na dogo, jeśli go nie znajdzie.

Tak więc niestety zwierzaki lubię sobie czasem nawiać i trzeba ich od czasu do czasu poszukać :)

Posted

Nie można :) Tak bardzo się cieszę, że Fifi już bezpieczna :):):)

Lecę poczytać :)

Posted

Dziękuję za buziaki.

Gabi kochana nie było innej opcji :) Kajusia musiała się odnaleźć i wrócić do domku :)

Buziaki dla Was i małej podróżniczki :calus: :loveu:

Posted

Zadałam to "niefortunne" pytanie, gdyż od losów Kai i jej kumpla Tigona (jeszcze w DT) zależało czy staruszka Kora co jest w tym samym DT co była Kaja zostanie rezydentką, czy będzie musiała nadal szukać domu. Ach, ten blond na głowie xD

• Upvote 1
Posted

Zadałam to "niefortunne" pytanie, gdyż od losów Kai i jej kumpla Tigona (jeszcze w DT) zależało czy staruszka Kora co jest w tym samym DT co była Kaja zostanie rezydentką, czy będzie musiała nadal szukać domu. Ach, ten blond na głowie xD

To pozdrawiamy staruszkę Korę i niech rezyduje:):)

Posted

Przepraszam za offa ale wiem, że są tutaj facebookowe Cioteczki i mam prośbę:

Drogie Cioteczki mające facebooka  zrobicie mi tą przyjemność i "zalajkujecie" moje zdjęcie biorące udział w konkursie?

Możemy wygrać karmę dla Naszych podopiecznych A TYM DLA FIFI której też ostatnio poszukiwaliśmy i się odnalazła    :) Z góry dziękuję i będę wdzięczna za puszczenie wieści dalej i zachęcania znajomych do "lajkowania"   :)

Oto ono:

https://www.facebook.com/208542519170600/photos/pb.208542519170600.-2207520000.1418805360./912607698764075/?type=3&theater

Posted

Gabi kochana nie było innej opcji :) Kajusia musiała się odnaleźć i wrócić do domku :)

Buziaki dla Was i małej podróżniczki :calus: :loveu:

Marticzko, ja nie brałam innej opcji pod uwagę, ale miałam momenty zwątpienia.

Buziaki przekazane!!!

Dziewczyny, jaki jest teraz kontakt w sprawie adopcji Kai? 

Kajunia zostaje z nami, nie ma innej opcji.

To, że uciekła absolutnie jej nie skreśla, przędzej skreśla TZ-a :megagrin:

Z resztą nie ma czegoś takiego, co by spowodowało,że adoptuję, a potem oddaję psiaka.

Kochamy ją bardzo i zrobimy wszystko, by była z nami szczęśliwa.

Mam nadzieję, że Tigonek też znajdzie wspaniały dom!!

To pozdrawiamy staruszkę Korę i niech rezyduje:) :)

Popieram!!!

Wszystkiego dobrego dla Kory!!!

Posted

Gabi, ja znam  tą użytkowniczkę "na żywo", solidna firma, tylko jak wczoraj wyszło, dom tymczasowy nie poinformował nas, że Kaja ma DS, a jak już wspomniałam od losów Kai i Tigona zależy los Kory. Modzi już poinformowani o dublu. 

Posted

Gabi, ja znam  tą użytkowniczkę "na żywo", solidna firma, tylko jak wczoraj wyszło, dom tymczasowy nie poinformował nas, że Kaja ma DS, a jak już wspomniałam od losów Kai i Tigona zależy los Kory. Modzi już poinformowani o dublu. 

Tak myślałam, że nastąpiło niedomówienie.

Na tamtym wątku napisałam, że proszę o zamknięcie.

Czy Kora ma wątek (tak z ciekawości pytam).

Posted

Super i wszystko się wyjaśniło :)

Posted

Gabryniu ogromnie się raduje :loveu: :loveu: :klacz:

Szczesliwych

Cudownych Swiateczek

dla Was

cudna niunia cudna :calus: :calus:

jak Kajtunio :calus:?

boc nie mogę znaleźć wateczku

pozdrawiam

tulinki dla psiaczkowa i kotuni

Posted

Gabryniu czytam pw

i rycze

kochana niechaj chroby Was omijają :calus: :calus: :calus:

Kajunie przyslal Kajtunio :calus:

ku Tobie

ku sercu i zyciu dobremu

Posted

Gabryniu czytam pw

i rycze

kochana niechaj chroby Was omijają :calus: :calus: :calus:

Kajunie przyslal Kajtunio :calus:

ku Tobie

ku sercu i zyciu dobremu

Ewuniu, bardzo tęsknimy za Kajtusiem, nie ma dnia, żebyśmy o nim nie myśleli, nie wspominali go.

Ale coś chyba w tym jest, że Kajtuś przysłał Kaję, bo zarzekałam się, że na razie nie chcę psiaka, ale jak ją zobaczyłam wiedziałam, że musi być moja!!!

• Upvote 1