AgusiaP Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Wszystko uzupełnione na FB Powodzenia! czy hycel P.Jurczyk to ten z którym się kontaktowałaś Gabi (na FB padła propozycja aby go zawiadomić 502573387.) Tak to on ja tez z nim dwa razy rozmawiałam i jeszcze jeden, ale nie mogę sobie przypomnieć jak sie nazywa. Niestety z dzisiejszych poszukiwań nic... Nie widziałyśmy Kajuni i nie było żadnego sygnału, żeby ktoś ja dzisiaj widział. Rozmawiałam tylko z babeczka ( może uda nam sie jutro z nią spotkać ) ze wczoraj jej syn widział Kajunie na działkach na przeciwko Reala. Tam podobno sa karmicielki kotów i właśnie tam syn tej pani ja widział, jak jadła to jedzonko. Niestety nie mogłam sie z panią przez telefon dogadać w którym to jest miejscu. Oby tylko jutro miała czas z nami sie spotkać. Quote
halszka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mam nadzieję,że jutro będzie ten szczęśliwy dzień! Wpisy na FB Pani Joanna "Byłam dziś na Morcinka oraz obeszłam okolice Mc Donalda. Niestety nie widziałam psinki. Ale dalej będę się rozglądać. Musi się znaleźć." Pani Justyna "My teraz obeszłyśmy Manhatan i Brodway i te krzaki z płytami ... i nic .. Jutro rano c.d." Quote
Wiola186 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mnie też niestety dzisiaj nie udało się jej spotkać :(. Dziewczyny, przy jakiej ulicy są te działki, koło reala na których widziana była Kaja ? Postaram się tam być jutro około 9. Czy Kaja reaguje na swoje imię ? Quote
AgusiaP Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mnie też niestety dzisiaj nie udało się jej spotkać :(. Dziewczyny, przy jakiej ulicy są te działki, koło reala na których widziana była Kaja ? Postaram się tam być jutro około 9. Czy Kaja reaguje na swoje imię ? Wiolu to jest chyba dalej przy 11 listopada w każdym razie Real jest przy Katowickiej 1 a to jest po drugiej stronie ulicy. Będziemy tam na ciebie czekać o 9tej na parkingu Reala. Jeśli kogoś będzie miał czas żeby z nami jej poszukać tam zrobimy zbiórkę a jeśli pózniej bedziemy pod telefonami. Quote
joanka40 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Będziemy i jutro wypatrywać psinki. Na Morcinka koło Kauflandu i koło Mc Donalda około godziny 18 - 19, psinki nie widziałam. Byłam też na Manhtanie od 17 do 18 i też nic... Oby jutro się znalazła. Quote
halszka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Agusia czy pisać na FB że kto chętny to na parkingu o 9? Quote
AgusiaP Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Będziemy i jutro wypatrywać psinki. Na Morcinka koło Kauflandu i koło Mc Donalda około godziny 18 - 19, psinki nie widziałam. Byłam też na Manhtanie od 17 do 18 i też nic... Oby jutro się znalazła. Dzięki Joasiu, im więcej osób jest zaangażowanych w jej poszukiwania, tym większa szansa, ze w końcu sie uda, musi !!! Quote
AgusiaP Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Agusia czy pisać na FB że kto chętny to na parkingu o 9? Tak kochana, dziękujemy. Quote
Malgoska Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 dziewczyny próbowałyście zobaczyć na planie jaki ona zatacza krąg? i w którym miejscu ona uciekła? Quote
AgusiaP Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 dziewczyny próbowałyście zobaczyć na planie jaki ona zatacza krąg? i w którym miejscu ona uciekła? Uciekła z ulicy Wojska Polskiego i ten krąg na początku był bardzo duży, teraz po ostatnich sygnałach i po tym jak wczoraj widziałyśmy ja koło McDonalda ten krąg sie zawęża, ale z drugiej strony nie wiemy, czy wszystkie sygnały dotyczą Kajuni i czy to ze nikt dzisiaj nie dzwonił nie oznacza tego, ze była gdzieś dalej. Quote
AgusiaP Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Małgosiu widzę, ze masz banerek z nasza Kajunia, czy mozna sie nim poczęstować ? Dzięki, ze go masz. Dziewczynki uciekam, trzymajcie mocno kciuki, żeby Kajunia wróciła już jutro do Gabrysi!!!! Quote
joanka40 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Dzięki Joasiu, im więcej osób jest zaangażowanych w jej poszukiwania, tym większa szansa, ze w końcu sie uda, musi !!! Nie dziękuj, to żaden problem. Mnie kiedyś uciekła z domu Luśka - kotka w pampersie :) Też zrobiłam wydarzenie na FB, rozkleiliśmy ulotki, ale Luśka sama wróciła do domu, nocą, po ponad 24 godzinach. Ale co nas to nerwów kosztowało... Dlatego rozumiem ile emocji towarzyszy temu wydarzeniu...i mam nadzieję, że psinka się znajdzie. Taka sytuacja może spotkać każdego. Strasznie stresujące są takie wydarzenia. Jutro też "przejrzymy" Gołonóg. Oby szybciutko się psinka znalazła. Quote
Malgoska Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Małgosiu widzę, ze masz banerek z nasza Kajunia, czy mozna sie nim poczęstować ? Dzięki, ze go masz. Dziewczynki uciekam, trzymajcie mocno kciuki, żeby Kajunia wróciła już jutro do Gabrysi!!!! oczywiście częstować się do woli trochę daleko mam bo też bym dołączyła trzymam żeby się znalazła bidunia tak już zimno :( Quote
Mysza2 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 dziewczyny próbowałyście zobaczyć na planie jaki ona zatacza krąg? i w którym miejscu ona uciekła? Oczywiście, że tak. Po najczęściej pojawiająych się wiadomościach ten krąg teraz zawęziłysmy. Sunia porusza się ostatnio w rejonie ograniczonym nastepującymi ulicami: Al. Zagłębia Dąbrowskiego, Tysiąclecia, Katowicka, Przemysłowa. Ulice na których najczęściej była widywana są w tym kręgu właśnie. Te ulice to: Kruczkowskiego, Piłsudskiego, Morcinka, 11 Listopada. Niestety Piłsudskiego i 11 Listopada to bardzo ruchliwe ulice, a ona je przekracza Quote
Mysza2 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Agusia czy pisać na FB że kto chętny to na parkingu o 9? Oczywiście pisz Halszko. Jeśli komuś pasuje później to też bardzo prosimy. Dobrze byłoby, żeby te osoby, które będą chciały pomóc się z nami telefonicznie skontaktowały jutro. Wtedy możemy się jakoś podzielić ulicami. Nie ma sensu, żeby kilka osób chodziło w tym samym miejscu. Nie znamy się więc nawet nie wiemy mijając kogoś, że też szuka Kajuni. Quote
Mysza2 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mnie też niestety dzisiaj nie udało się jej spotkać :(. Dziewczyny, przy jakiej ulicy są te działki, koło reala na których widziana była Kaja ? Postaram się tam być jutro około 9. Czy Kaja reaguje na swoje imię ? Wejście na działki jest przy 11 listopada na lewo od kościoła.. Nie reaguje na imię Quote
halszka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Oby Kajunia zrobiła Gabi,wszystkim szukającym i kibicującym niespodziankę mikołajkową i dała się złapać za to kciuki zaciśnięte z całych sił! Quote
Jasza Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Może będzie częściej pojawiać się w tym miejscu w którym widziano, że jadła jedzenie wystawione dla kotów? Tak mi się wydaje, że jak zgłodnieje, to może tam wrócić. Quote
halszka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 info z FB od P.Beaty "Dzisiaj około godz. 11 biegła przez osiedle Manhattan od strony kościoła w stronę McDonalda. Gdy ją zawołałam, to zaczęła szybko uciekać i straciłam ją z oczu miedzy samochodami na osiedlu "; "Zaraz jak ją zobaczyłam skontaktowałam się z Alienor, a ona z Panią Gabi" Quote
joanka40 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Czyli kursuje po Gołonogu, biedaczka. Mój mąż dzisiaj tam trochę krąży i wypatruje. Mam nadzieję, że psinka dziś się znajdzie. Mikołaju pomóż :) Zrób najwspanialszy prezent Gabrysi. Quote
Elisabeta Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Kajunia, daj się złapac... :( Wrócisz do swojego kochającego Domku... Quote
Wiola186 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Niestety nie ma jeszcze dobrych wiadomości. Jest za to pewność, że sunia jest cała i zdrowa :). Najpierw widziałam ją na działkach, około 150 m od działki, na której przy furtce wystawione są miski dla kotów. Niestety Pan, który był na tej działce nie widział jej. Potem widziałam jak przeszła dziurą w ogrodzeniu i maszerowała ulicą Buczka. Skręciła w prawo i tu ją straciłam z oczu:(. Zostawilam jej puszeczkę z jedzeniem w pobliżu tej dziury. Mam nadzieję, że wróci na działki tą samą drogą i to ją zachęci do spędzania czasu na tych działkach Rozmawiałam za to z innym Panem i powiedział, że od 3 dni ją widuje na działkach, ale mała nie chce podejść :(. To dobry znak. Oby przez caly czas się tam kręciła, bo tam ma co zjeść, ma się gdzie schronić przed zimnem i nie zagrażają jej samochody. Quote
Recommended Posts