samoglow Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 bedziemy Cie zameczac o zdjecia, jak po sasiedzku :evil_lol: Quote
rita60 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 samoglow napisał(a):bedziemy Cie zameczac o zdjecia, jak po sasiedzku :evil_lol: Nie ma sprawy:loveu: Quote
BoWa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Super,że sie udało! Rita gratulacje ! Z przygodami ale najważniejsze,że dobrze się skończyło! Quote
rita60 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='GoWa']Super,że sie udało! Rita gratulacje ! Z przygodami ale najważniejsze,że dobrze się skończyło! GoWa to nie moja zasługa,to cały długi łancuszek ludzi dobrej woli-czytaj cioteczek,dlatego z tego miejsca wszystkim dziekuje:Rose: :Rose: :Rose: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
N... Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O! Jak dobrze to słyszeć! Bardzo się cieszę!!! :lol: Quote
rita60 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Karolek ma sie bardzo dobrze,jego pancia zakochana po uszy:lol:w przystojniaku dba o niego i przysłowiowego ptasiego mleczka mu nie brakuje:loveu: Quote
Mada:) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Przez całe dwa tygodnie odpoczynku myślałam co u Fredzia. To najwspanialsza wiadomość jaką otrzymałam po powrocie !! Huraaa... !! Trzymaj się pieseczku !! Quote
rita60 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Witajcie,to ja Karolek:lol:przepraszam,ze sie tak długo nie odzywałem,poniewaz regenerowałem siły po pobycie w schronie.Teraz czuje sie doskonale,przytyłem cztery kilo:pi wreszcie jestem szczesliwy.Zreszta sami zobaczcie:lol: Quote
Recommended Posts