mlomar Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Witam, dzisiaj wymieszałem canina z suchą karmą i po raz pierwszy mi się zdarzyło by psiak zostawił jedzonko w misce, Pierwsze co zrobiłem to popatrzyłem na datę ważności i przyznam się szczerze zdziwiła a jednocześnie zgłupiałem lekko, na puszce pisze coś takiego 09 10 2014/0035 AT2015 PC02 10b obok tej pieczątki znajduje się druga różniąca się jedynie 1 cyfrą w pierwszej linijce 09 10 2014/0037 I tu pytanie czy ta karma jest przeterminowana? Czy data która widnieje na początku to tylko data produkcji puszki? dziękuję za odpowiedzi :) Quote
Ares_biz_pl Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Druga podana przez Ciebie data jest prawidłowa i karma nie była przeterminowa,wiec możes zbyć o to spokojny. Ja też często mieszam suchą karmę z mokrą chociaż wiem,że nie powinno się zbyt często tego robić. To dobry sposób na niejadka:) Quote
Recommended Posts