Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata, nie zapomnieli, tylko sami nie wiedzą już jak sie nazywają..tyle jest roboty. teraz też dorwałam się do kompa tylko na 5 minut i patrzę przez ramię, czy ktoś nie podgląda, bo mam robic zupełnie coś innego.

w domu będę dopiero wieczorem, wtedy zobaczę, czy ktoś odpowiedział na ogłoszenia, które rozwiesiłam w Łomiankach i okolicy - do końca Sierpnia musi się znależć dom

jeśli chodzi o łapkę to dr Monika mówiła, że będzie ją to bolało, wkońcu miała połamana miednicę. nie powinna za dużo chodzić, a Aga mówi, że wszędzie biega i się wpycha, może dlatego łapka boli bardziej ? w lecznicy nie miała szans na jakieś większe ruszanie się.

Beata, Aga, proszę podajcie mi na pw nr konta - mimo najszczerszych chęci nie udało mi się podjechać w weekend, a i dzis pewnie nie dam rady, bo mój zwierzyniec cały dzień siedzi sam, więc po robocie będę pędzić prosto do domu. Zadzwonię wieczorem, ale nr konta poproszę już teraz - dziś jeszcze zrobię przelew.

Posted

Niestety sunia po konsultacji z dr. Moniką znów trafiła do klatki, bo zbyt nadwyrężyła nogę. Jednak lepiej tu niz w lecznicy, bo jest wypuszczana na krótkie przerwki i regularnie wychodzi na krótkie spacerki. Jest kochana. Gdy wracam z pracy sika pod siebie z radości. Jest niezwykle przyjacielska do zwierząt i do ludzi

Posted

Niunia również uwielbia koty.Lize 3 miesiecznego kocia ,który jest u mnie na tymczasie i pilnie szuka domku ,całuje po uszkach.Super to wyglada.
Bardzo pozytywna ,ciepła,zgodna ,karna sunia szuka domku .
Cioteczki zagladajcie tu.

Posted

Oj, przepraszam Gamoń, ale dziś, tzn wczoraj nie byłam na dogo, bo takiego dnia juz dawno nie miałam.

Sunia taka skromniutka i grzeczna a na dodatek po przejściach.

Prosimy o dom

Posted

Czy Niunia jest gdzie kolwiek ogłaszana i ewentualnie na jakich stronach.????Ja nie za bardzo ze swoja ferajna i praca mam czas na ogłoszenia ale moze poprosze kogos;) .
Lavinia ma ogłoszenia czy nie???
Czasu jest coraz mniej .Ponadto ona sie przyzwyczaja i bedzie potem rozpaczała.:shake:
To jest naprawde bezproblemowa ,delikatna wierna dziewczynka.
Nie zajmuje duzo miejsca w mieszkaniu ale mogłaby zajac duzo miejsca w sercu:lol:

Posted

Napisałam e-maila z prosba o wstawienie na strone Lipińskiej Elzbiety.
To jest czesto odwiedzana strona.
Moze któras z cioteczek zajrzy dzisiaj do mnie:lol:

Posted

Ja zaglądam, ale nie mam możliwości pomóc w żaden sposób... A nie mam zwyczaju bezsensownie 'hopkac' więc tylko śledzę z ukrycia i trzymam kciuki.

Posted

[quote name='paros']Już mam wszystko przygotowane do ogłoszeń i allegro i zaraz Niunia pojawi sie w necie :lol:

Niunia już po południu pojawiła się na allegro :lol:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228384639

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

[quote name='Folen']Podnoszę sunię..
Paros pomóc z ogłoszeniami czy nie trzeba?

Dziękuje jeszcze sobie radzę ale będę pamiętać o efercie :lol:

Posted

Moim zdaniem rehabilitacja bedzie wskazana.Ona ta łapke stawia ale na chwile ,potem ja podnosi do góry i skacze na trzech łapkach.
Jeszcze raz powinna ja zobaczyc dr.Monika ,która ja operowała ale to sprawa Lavini ,która ja do mnie przywiozła na tymczas ale ma tyle spraw na głowie ze sie nie odzywa w sprawie suni.