gamoń Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wszyscy o mnie zapomnieli.:shake: :shake: :shake: Quote
lavinia Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Beata, nie zapomnieli, tylko sami nie wiedzą już jak sie nazywają..tyle jest roboty. teraz też dorwałam się do kompa tylko na 5 minut i patrzę przez ramię, czy ktoś nie podgląda, bo mam robic zupełnie coś innego. w domu będę dopiero wieczorem, wtedy zobaczę, czy ktoś odpowiedział na ogłoszenia, które rozwiesiłam w Łomiankach i okolicy - do końca Sierpnia musi się znależć dom jeśli chodzi o łapkę to dr Monika mówiła, że będzie ją to bolało, wkońcu miała połamana miednicę. nie powinna za dużo chodzić, a Aga mówi, że wszędzie biega i się wpycha, może dlatego łapka boli bardziej ? w lecznicy nie miała szans na jakieś większe ruszanie się. Beata, Aga, proszę podajcie mi na pw nr konta - mimo najszczerszych chęci nie udało mi się podjechać w weekend, a i dzis pewnie nie dam rady, bo mój zwierzyniec cały dzień siedzi sam, więc po robocie będę pędzić prosto do domu. Zadzwonię wieczorem, ale nr konta poproszę już teraz - dziś jeszcze zrobię przelew. Quote
kasia_r Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sprawa pilna, suni potrzebny dom stały. Taka biedota a mało kto zajrzy. Podnoszę Quote
gamoń Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niestety sunia po konsultacji z dr. Moniką znów trafiła do klatki, bo zbyt nadwyrężyła nogę. Jednak lepiej tu niz w lecznicy, bo jest wypuszczana na krótkie przerwki i regularnie wychodzi na krótkie spacerki. Jest kochana. Gdy wracam z pracy sika pod siebie z radości. Jest niezwykle przyjacielska do zwierząt i do ludzi Quote
gamoń Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niunia również uwielbia koty.Lize 3 miesiecznego kocia ,który jest u mnie na tymczasie i pilnie szuka domku ,całuje po uszkach.Super to wyglada. Bardzo pozytywna ,ciepła,zgodna ,karna sunia szuka domku . Cioteczki zagladajcie tu. Quote
kasia_r Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oj, przepraszam Gamoń, ale dziś, tzn wczoraj nie byłam na dogo, bo takiego dnia juz dawno nie miałam. Sunia taka skromniutka i grzeczna a na dodatek po przejściach. Prosimy o dom Quote
gamoń Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Czy Niunia jest gdzie kolwiek ogłaszana i ewentualnie na jakich stronach.????Ja nie za bardzo ze swoja ferajna i praca mam czas na ogłoszenia ale moze poprosze kogos;) . Lavinia ma ogłoszenia czy nie??? Czasu jest coraz mniej .Ponadto ona sie przyzwyczaja i bedzie potem rozpaczała.:shake: To jest naprawde bezproblemowa ,delikatna wierna dziewczynka. Nie zajmuje duzo miejsca w mieszkaniu ale mogłaby zajac duzo miejsca w sercu:lol: Quote
gamoń Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Podniose z rana .Moze ktos tu zajrzy i pomoze Niuni:lol: Quote
gamoń Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Sunia w wielkiej potrzebie szuka domku na 1 stronce Quote
gamoń Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zaczynam sie obawiac ,ze jednak wszyscy zapomnieli:shake: Ponawiam pytanie czy Niunia ma ogłoszenia w necie.Zostało tylko 7 dni i co dalej bedzie z sunią? Quote
gamoń Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Moze dzisiaj ktos Cie zauwazy i pomoze Niuni Quote
gamoń Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Napisałam e-maila z prosba o wstawienie na strone Lipińskiej Elzbiety. To jest czesto odwiedzana strona. Moze któras z cioteczek zajrzy dzisiaj do mnie:lol: Quote
paros Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Niunia pilnie szuka domku :-( bo ma mało czasu :shake: Quote
gamoń Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Niunia ale masz pecha tak mało osób zaglada na Twój watek a Ty masz tylko kilka dni a co dalej???? Quote
paros Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Już mam wszystko przygotowane do ogłoszeń i allegro i zaraz Niunia pojawi sie w necie :lol: Quote
gamoń Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzieki serdeczne .:lol: Dzisiaj przyjeżdza do mnie jeszcze jedna sunia po sterylce.To juz bedzie 8 psiaków i 2koty. Niunia do domku czas:lol: Quote
Folen Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Podnoszę sunię.. Paros pomóc z ogłoszeniami czy nie trzeba? Quote
Ulaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja zaglądam, ale nie mam możliwości pomóc w żaden sposób... A nie mam zwyczaju bezsensownie 'hopkac' więc tylko śledzę z ukrycia i trzymam kciuki. Quote
paros Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='paros']Już mam wszystko przygotowane do ogłoszeń i allegro i zaraz Niunia pojawi sie w necie :lol: Niunia już po południu pojawiła się na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228384639 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: [quote name='Folen']Podnoszę sunię.. Paros pomóc z ogłoszeniami czy nie trzeba? Dziękuje jeszcze sobie radzę ale będę pamiętać o efercie :lol: Quote
mycha101 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Podnoszę sunię i mam nadzieję, że dobra ręka paros szybko przyczyni się do szczęśliwego zakończenia tej historii Quote
Ania W Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 gamoń napisz coś więcej jak ona zdrowotnie. Jak tam z poruszaniem , czy potrzebna będzie jakaś rehabilitacja? Quote
gamoń Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Moim zdaniem rehabilitacja bedzie wskazana.Ona ta łapke stawia ale na chwile ,potem ja podnosi do góry i skacze na trzech łapkach. Jeszcze raz powinna ja zobaczyc dr.Monika ,która ja operowała ale to sprawa Lavini ,która ja do mnie przywiozła na tymczas ale ma tyle spraw na głowie ze sie nie odzywa w sprawie suni. Quote
Recommended Posts