Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niunia bardzo pragnie miec swojego człowieka .Nie chce się błakac po klinikach ,hotelach i domach tymczasowych,:shake:
Wierzcie sunia jest kochana i uwielbia kotki.Lavinia ma ją odebrac 27.08. poniewaz Aga wyjeżdza i nie ma sie kto Niunia zajac .
Nie wiem gdzie trafi.:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Strasznie mi jej zal.:shake: :shake: :shake: :shake:
Rozgłoscie moze ktos ją pokocha

Posted

Kochane węgrowianki na które zawsze mozna liczyc bedac w potrzebie.:lol:
Chciałam Was poinformowac ,ze Niunia wczoraj miała spotkanie ze swoja Pancia.Pani przeczytała ogłoszenie o Niuni ze strony Palucha.Zadzwoniła w sobote wieczorem i oznajmiła ze chetnie pozna Niunie i zobaczy czy sunia ja zaakceptuje.Aga poszła na spotkanie wczoraj o 13.00.Pani sunia sie spodobała .Zadawała mase pytań odnosnie szczepień ,przebiegu operacji ,zachowania suni itd,rozmawiała juz z dr. Monika która ja operowała .Dzisiaj ma podjechac i pójsc z sunia na spacer .a jutro umówiła sie z Aga na spisanie umowy adopcyjnej ,zakupu szeleczek dla suni . Pani jest zdecydowana na 100%.Sunia bedzie miała do towarzystwa kicie ,wiec bedzie bardzo zadowolona.Pani jest na emeryturze.Mieszka w W-wie na ul.Ząbkowskiej.Aga okresliła kobiete jako strasznie meczaca jako człowieka ale z bardzo duzym zaangazowaniem do Niuni.
Wszystkim ,którzy mi pomogli w jakikolwiek sposób dziekuje.
Sorry ,ze opisałam tak chaotycznie ale peka mi dzisiaj głowa ,ze nie wiem jak sie nazywam
Całusy od Niuni
Beata

Posted

Dzisiaj Niunia miała ponowne spotkanie z nowa Pania.Poszła na nie z chłopakiem Agi.(Aga miałą pokaz-praca jednodniowa).Pani zaprosiła chłopaka Agi do kawiarni Zielona Ges na kawe.
Weszli,Pani podeszła do barmana i poprosiła o zimna przegotowana wode dla suni.Jutro ma jej kupic szeleczki ,podpisac umowe adopcyjna.
Osoba godna oddania jej Niuni na stałe.Podchodzi do psiny z wielka rozwaga i zaangazowaniem.Moim zdaniem mozna byc spokojnym o jej los.

Lavinia o ile czytasz dogo serdecznie Cie prosze o dotrzymanie warunków umowy.Uwazam ,ze zrobiłysmy z Aga kawał dobrej roboty ,wiec doceń to .:lol:

Posted

gamoń napisał(a):
Dzisiaj Niunia miała ponowne spotkanie z nowa Pania.Poszła na nie z chłopakiem Agi.(Aga miałą pokaz-praca jednodniowa).Pani zaprosiła chłopaka Agi do kawiarni Zielona Ges na kawe.
Weszli,Pani podeszła do barmana i poprosiła o zimna przegotowana wode dla suni.Jutro ma jej kupic szeleczki ,podpisac umowe adopcyjna.
Osoba godna oddania jej Niuni na stałe.Podchodzi do psiny z wielka rozwaga i zaangazowaniem.Moim zdaniem mozna byc spokojnym o jej los.

Lavinia o ile czytasz dogo serdecznie Cie prosze o dotrzymanie warunków umowy.Uwazam ,ze zrobiłysmy z Aga kawał dobrej roboty ,wiec doceń to .:lol:

Super wieści Gamońki!!!! Wy to macie rękę no no:p