gamoń Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niunia jest na stronie Pani Elżbiety Lipińskiej www.psy.warszaw.pl -tytuł biedan sunia http://www.psy.warszawa.pl/2007/html/smutnehistorie/biednasunia.htm Moze teraz ktos sie malutka zainteresuje;) Quote
gamoń Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ciocia Lavinia obiecała ,ze odwiedzi dzisiaj swoją podopieczną.:lol: Quote
paros Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niunia w necie :lol: eoferty.pl ale.gratka.pl psy.pl forum.gazeta.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl gumtree.pl dwukropek.pl Quote
Mośka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Rozwisiłam kilka plakatow w lecznicach, mogę tylko tyle :roll: Quote
gamoń Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Na razie nikt nie dzwonił.:shake: Niunia pokazuj sie wszystkim.:lol: Quote
Mośka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Taka grzeczniutka sunia... Domku, znajdz sie! Quote
gamoń Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Niunia bardzo pragnie miec swojego człowieka .Nie chce się błakac po klinikach ,hotelach i domach tymczasowych,:shake: Wierzcie sunia jest kochana i uwielbia kotki.Lavinia ma ją odebrac 27.08. poniewaz Aga wyjeżdza i nie ma sie kto Niunia zajac . Nie wiem gdzie trafi.:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Strasznie mi jej zal.:shake: :shake: :shake: :shake: Rozgłoscie moze ktos ją pokocha Quote
Ania W Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gamoń przyślij mi na maila ze dwa, trzy jej zdjęcia + opis , jak będę uzupełniała stronę z psiakami do ogłaszania do ją dorzucę. awalentynowicz@wp.pl Quote
paros Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Ania W']Gamoń przyślij mi na maila ze dwa, trzy jej zdjęcia + opis , jak będę uzupełniała stronę z psiakami do ogłaszania do ją dorzucę. awalentynowicz@wp.pl Tutaj link do allegro gdzie jest tekścik i zdjęcia :lol: Na poprzedniej stronie są linki do innych ogłoszeń. Quote
Ania W Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ok! Dzięki! Ale uprzedzam - tekst będę cięła ;-) Quote
enia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Podnosze maleńką! Gamońki jak ona sie czuje??? Quote
gamoń Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kochane węgrowianki na które zawsze mozna liczyc bedac w potrzebie.:lol: Chciałam Was poinformowac ,ze Niunia wczoraj miała spotkanie ze swoja Pancia.Pani przeczytała ogłoszenie o Niuni ze strony Palucha.Zadzwoniła w sobote wieczorem i oznajmiła ze chetnie pozna Niunie i zobaczy czy sunia ja zaakceptuje.Aga poszła na spotkanie wczoraj o 13.00.Pani sunia sie spodobała .Zadawała mase pytań odnosnie szczepień ,przebiegu operacji ,zachowania suni itd,rozmawiała juz z dr. Monika która ja operowała .Dzisiaj ma podjechac i pójsc z sunia na spacer .a jutro umówiła sie z Aga na spisanie umowy adopcyjnej ,zakupu szeleczek dla suni . Pani jest zdecydowana na 100%.Sunia bedzie miała do towarzystwa kicie ,wiec bedzie bardzo zadowolona.Pani jest na emeryturze.Mieszka w W-wie na ul.Ząbkowskiej.Aga okresliła kobiete jako strasznie meczaca jako człowieka ale z bardzo duzym zaangazowaniem do Niuni. Wszystkim ,którzy mi pomogli w jakikolwiek sposób dziekuje. Sorry ,ze opisałam tak chaotycznie ale peka mi dzisiaj głowa ,ze nie wiem jak sie nazywam Całusy od Niuni Beata Quote
mycha101 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cudowne wieści:multi::multi::multi::multi::multi: To tylko szczęśliwych dni Niuni życzę:loveu: Quote
Ania W Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ach ta gamoniowa ręka! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gamoń Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dzisiaj Niunia miała ponowne spotkanie z nowa Pania.Poszła na nie z chłopakiem Agi.(Aga miałą pokaz-praca jednodniowa).Pani zaprosiła chłopaka Agi do kawiarni Zielona Ges na kawe. Weszli,Pani podeszła do barmana i poprosiła o zimna przegotowana wode dla suni.Jutro ma jej kupic szeleczki ,podpisac umowe adopcyjna. Osoba godna oddania jej Niuni na stałe.Podchodzi do psiny z wielka rozwaga i zaangazowaniem.Moim zdaniem mozna byc spokojnym o jej los. Lavinia o ile czytasz dogo serdecznie Cie prosze o dotrzymanie warunków umowy.Uwazam ,ze zrobiłysmy z Aga kawał dobrej roboty ,wiec doceń to .:lol: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Bardzo się cieszę !!!!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
enia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 gamoń napisał(a):Dzisiaj Niunia miała ponowne spotkanie z nowa Pania.Poszła na nie z chłopakiem Agi.(Aga miałą pokaz-praca jednodniowa).Pani zaprosiła chłopaka Agi do kawiarni Zielona Ges na kawe. Weszli,Pani podeszła do barmana i poprosiła o zimna przegotowana wode dla suni.Jutro ma jej kupic szeleczki ,podpisac umowe adopcyjna. Osoba godna oddania jej Niuni na stałe.Podchodzi do psiny z wielka rozwaga i zaangazowaniem.Moim zdaniem mozna byc spokojnym o jej los. Lavinia o ile czytasz dogo serdecznie Cie prosze o dotrzymanie warunków umowy.Uwazam ,ze zrobiłysmy z Aga kawał dobrej roboty ,wiec doceń to .:lol: Super wieści Gamońki!!!! Wy to macie rękę no no:p Quote
paros Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ale miła wiadomość, Niunia ma dom :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts