nadira Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Mniej więcej o 14-15 są konkurencje finałowe, więc końcówka. W niedzielę troszkę później bo jeszcze pokazy agility przed finałami. Quote
Kocurkotka Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 słuchajcie mam problem - zapłaciłam za wystawę ale nie dostałam potwierdzenia mam tylko numer zgłoszenia z opisem - NIE ZAPŁACONE w sekretariacie będę miała do odbioru numerek - czy będą się pytać o wyciągi z banku ? bo przelew robił narzeczony a ja jadę sama więc nie będę mogła im tego pokazać mam se zrobić screenshot'a wyciągów z banku i pokazać im ? Quote
cockermanka Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Potwierdzenie szło na maila - sprawdź w spamie.... Ja bałabym się jechać bez wydrukowanego potwierdzenia opłaty...nie może Ci narzeczony posłać mailem potwierdzenia opłaty? Quote
Kocurkotka Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 przesłał mi potwierdzenie zgłoszenie oraz screen z wyciągów z konta że pieniądze na pewno dotarły a potwierdzenia wpłaty nie mamy :/ w kielcach na CACIB mieliśmy podobną akcję jak wiele innych osób i po pokazaniu wyciągów było ok Quote
Kocurkotka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Okazało się że wszystko ok - mają drukowaną listę, i było napisane kto zapłacił a kto nie Quote
Merrick Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 My już po :) wystawa się udała, było sympatycznie, pogoda dopisała ;) jestem mile zaskoczona medalami w tym roku, w dodatku bardzo ładnymi :) Baldur wybiegał ocenę doskonałą, lokatę I, CWC :) Quote
Pysia Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 My tez już po. Wczoraj byliśmy. Zira miała beznadziejny dzień. Zawsze wystawiała się pięknie a wczoraj zrobiła wieś na ringu. Robiła co chciała, zero kontaktu, łeb przy ziemi. Masakra. Cieszyłam się jak sędzia powiedział " doskonała". Mamy doskonałą, CWC i res.CACIB. A za takie zachowanie to ja bym ją z bdb z ringu wywaliła. Widać reszta się podobała. Za to nasz Pele- smarkaty pulik będący na wystawie pierwszy raz- pokazał sie jako radosny, zadowolony psiaczek wpatrzony we mnie z uśmiechem na bielutkich ząbkach :) Dostał wybitnie obiecującą i I miejsce :) Jak najbardziej zasłuzenie :) Quote
Kocurkotka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 No nam też się udało :) Moja psina bardzo mi zaskoczyła swym dobrym zachowaniem ^^ ocena - doskonała 1/5 CWC ;) Ukończyliśmy championa Polski ! 2 Quote
cockermanka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 U nas też całkiem dobrze :) Młody w klasie pośredniej ocena doskonała lok.I/4,CWC i res.CACIB. CACIBa zakosił mu własny tatuś ;).ale jako,że jest już Interem,to CACIB przechodzi na naszego synusia :) Sędzina ze Szwecji używała całej skali ocen,w klasie Gavrellka tylko on dostał doskonałą,co dodatkowo mnie cieszy. Miałam też okazję porozmawiać z p. Frankiem Kane.który przysiadł u nas,żeby obejrzeć kawałek oceny cockerów :) A medale po prostu przepiękne! Oczywiście podpisałam petycję odnośnie kolejnego CACIBa w Katowicach. Quote
nadira Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 To my się też pochwalimy :) ocena doskonała, lokata1., medal złoty, bardzo ładny opis od pana Opary (sędzia rewelacyjny), CWC Mamy tym samym championa Polski :) To była nasza najlepsza wystawa; opisy, pucharki i na prawdę ładne, porządne medale (szczególnie te złote hehehe) Świetna wystawa- kto nie był, niech żałuje :P 1 Quote
Shetanka Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Wystawiane przeze mnie psy:Ebony Nose Baila (border collie) - ocena bardzo dobra, lokata IIIAMIR Trofeum (owczarek szetlandzki)- ocena bardzo dobraBonita Gigant z Lisowa (bernardyn długowłosy) - ocena doskonała, lokata ILegendary Stardust SUN (border collie) - ocena bardzo dobra, lokata III - Yena uzyskała wszystkie oceny potrzebne do zostania suką hodowlaną. Quote
McDzik Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 I my mamy CACIBa :) BOB dla pięknego samca z Węgier Quote
Recommended Posts