Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lubiłam być tymczasem. To jest jak z oddawaniem krwi. Teraz kiedy nie mogę jest mi tak przykro....

Malagos uratuje następne psie istnienia......

Posted

Witaj, Jaanko :)

Suni założyłam watek, szczeniaki cuuudne i sunia też :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/144388-male%C5%84ka-bezdomna-sunia-i-szczeni%C4%99ta-na-polu/?p=15939846

Moze wiecie o jakichś domkach dla małych kudłatych psiaków, to poproszę namiary :)

A nasza Nesia chodzi pół dnia na golaska, bo Aria zdejmuje jej odzienie w 3 sekundy. Wczoraj po chwili spaceru Aria biegała z koszuliną powiewającą w zębach, a Nesia ucieszona ganiała za nią. Ale ranka goi się ładnie, jest sucha, na noc popryskana Alu sprayem i założony został kubraczek, by w nocy nie lizała i żeby nam pościeli na powalała tym srebrem.

Posted

No, nie ma to jak mieć sprytną koleżankę ;)

O kudłatej suni pisząc, miałaś na myśli mamusię maluszków? Ja koresponduję z domkiem, który szuka małej, kudłatej sunieczki. Tylko prosiłabym o więcej informacji i fotki na maila. No i kiedy byłaby do adopcji, bo to zdaje się jeszcze z 4-5 tygodni trzeba będzie poczekać, aż maluchy się "odessają"...

Posted

Wziąć. Pomożemy :)

Tak, Nutusiu, malce będą po nowy Roku do adopcji, potem mozna sunia zabierać :)

Zaraz prześlę jej zdjecie na mejla, a potem postaramy się o lepsze.

Edit-  adres, proszę, przypomnij......

Posted

Malagos, filmy plissssssssssssss :) Koniecznie to chcę zobaczyć :)

A nasza Nesia chodzi pół dnia na golaska, bo Aria zdejmuje jej odzienie w 3 sekundy. Wczoraj po chwili spaceru Aria biegała z koszuliną powiewającą w zębach, a Nesia ucieszona ganiała za nią.

Posted

Tak, to Nutka, przywódczyni tego stada, lat 12,  - jest jeszcze Zulka, ale dała nogę na widok aparatu.

Aria wygląda jak córka Soni, nie? Ten sam ciepły beż, co Sonia ma łepku.

Posted

Całe szczęście, że chcąc wstawić post, nie trzeba odtańczyć kankana, odśpiewać marsylianki i trzy razy się przeżegnać!

Posted

A umówione jesteśmy na piątek, bo mija wtedy 10 dni i zdejmiemy szwy z brzuszka.

Miałam sympatyczny telefon o Nesię, pani  z Warszawy, emerytka, aktywna, w domu już jeden jamnik, zawsze były dwa.

Jakby, odpukać, ta adopcja coś nie wypaliła, pani czeka na wiadomość. A  moze mamy coś jamnikowatego suczego, by zaproponować?...