Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli kogoś psiak ruszy za serce to przyjedzie z daleka - a o takie domki nam najbardziej chodzi :) takie którym będzie zależało i będzie się chciało....mimo odległości :)

Posted

LUDZIE LISTY PISZĄ:
Sherry jest już po sterylizacji i wróciła do siebie. Jest wesoła, prześmieszna i przytuliła do siebie w budzie kogucika 2 miesięcznego. Śpią razem i jedzą z jednej miski. Broni obejścia, szczeka. Za 3 miesiące czeka nas jeszcze operacja, bo okazało się, że sunia ma 2 guzy w listwie sutkowej.
Pozdrawiam serdecznie. Hanna J.

• Upvote 1
Posted

Ayam1980 - ja nie wiem, czy robienie ogłoszeń na podlaskie ma sens :( Może lepiej na jakieś centralne, czy zachodnie województwo?

Mieszkam pod Białymstokiem i dzięki Waszej działalności zaadoptowaliśmy Timbę. Pojechaliśmy po nią sami i uważam, że warto robić ogłoszenia z tych województw. Nie wszyscy na wsi trzymają psy w budach :)
  • Upvote 1
Posted

A mnie przeraził wyraz pycholków Limy i Zeldy.
Tam nie ma już nic oprócz zrezygnowania :(
Dobrze, że już poza schronem...

Nie zgodziłabym się - widziałaś uszy Zeldy? postawione! :) :) zupełnie inny pies niż ten czołgający się na zdjęciach ze schroniska. One są dopiero kilka dni poza schronem - jeszcze pobrykają tak jak Diuna :)