Grażyna49 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Nutusiu,a może jeszcze w koszu siedzą? Ja usuwam i wpadają do kosza a później zapominam i czasami mam przeszło setkę w koszu. Strasznie biedny ten Roy. Kto mu taki straszny cios zadał. Jak widzę podobne nieszczęście to ciągle się zastanawiam do czego jeszcze ludzie są zdolni. Quote
Nutusia Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Kosz opróżniam na bieżąco. Ja nie mam normalnej poczty typu outlook, tylko taką ze strony - okropnie ciężko z niej korzystać, mając dziesiątki wiadomości :( Quote
Grażyna49 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tak tylko podpowiedziałam,bo ja ciągle o koszu zapominam. Ja też mam taką zwykłą pocztę z google Quote
Ayam1980 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 No niestety, pousuwałam maile otrzymane i wysłane i Ziutka też :( Prześlij jeszcze raz, proszę ;) o nie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ayam1980 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Dobrze Ci idzie ;) Wszystkie poszły wymienione poszły :) zaraz wychodzę z pracy i nie biorę komputera, w którym mam wszystkie zdjęcia. Ale udało się :) Quote
Grażyna49 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jesteście sprytne dziewczynki. Moje gratulacje. Quote
Nadziejka Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Zagladam zagladam z kciukami ogromnymi za wszystkie te serduszka Roy Royun przecudny kokany zeby sie udalo jak najwiecej jak najlepiej . Krasnal z braciszkiem -przecudni Quote
PSYzRADYS Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ZEUS, RAFA, IKAR, CARMEN i BARON(ESSA) - opuściły dziś schronisko :) Quote
Florentyna Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Owczarkowy klub razem z Troją i Spartą :) Quote
Kejciu Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Czy orientujecie się czy mają już pełen komplet psiaków na najbliższy transport ? jest południe sobota więc głupio mi już dzwonić = zadzwonię w poniedziałek :) Quote
PSYzRADYS Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Czy orientujecie się czy mają już pełen komplet psiaków na najbliższy transport ? jest południe sobota więc głupio mi już dzwonić = zadzwonię w poniedziałek :) na razie nie ma - każdy się przymierza... Mam nadzieję, że od poniedziałku coś ruszy. Pewnie każdy czeka na dokładną datę, choc jak do tej pory transporty były w sobotę... Quote
mdk8 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 z FB : "Jesteśmy już Emotikon smile Dzień ciężki, stresujący bardzo nerwowy. Zacznę od początku, odbiór w Markach jak zawsze, niby wszystko ok, na pierwszy rzut oka, psiaki są, coś nie zgadza, bo widzę Zeusa w klatce, a miało go nie być, no nic, pakujemy dziewczyny, podpisujemy dokumenty, psy już w samochodzie. Dodam, że razem z Carmen i Baronessą zabrałyśmy też Ikara Emotikon smile Patrzymy a w samochodzie został Zeus i jeszcze jedna owczarka??? Czyje to, co to? - okazuje się, że Rafa! Co zrobimy, gdzie je przetrzymać, czym przewieźć? Nie mogą wrócić do Radys, skoro są już w Wawie - jak zwykle nikt nie odbiera, nerwy, emocje, 100 tys myśli na minutę.. No nic, trudno - muszą wrócić, bo nie mamy pomysłu, co zrobić??? Ale co dwie głowy to nie jedna i nasza wspaniała Emilka, wpadła na pomysł, że może przetrzymać psiaki u siebie w ogródku, a wieczorem zawieźć do hotelu pod Tomaszów Mazowiecki Emotikon smile no to działamy Emotikon smile Niestety Baronessa nie chciała wpuścić Zeusa do samochodu i zaczął się cyrk - jak je przewieźć??? Baronessa charakterna dziewczyna Emotikon smile Na szczęście Ola, zabrała je do swojego samochodu i ruszyłyśmy, najpierw na Czerniaków, a później do Konstancina. Pierwszego odstawiłyśmy do hotelu Ikara (ten sam, w którym mieszka Sparta, Troja i Lira), następnie z dziewczynami do kliniki. Baronessa teraz już Electra Emotikon smile Wiek 8+, uzębienie marne, części zębów brak, część starta jeszcze jest... -Guzy na listwach mlecznych, czeka nas konsultacje chirurga, - uszy w stanie dobrym. - Waga 35,5kg - w tylnej części grzbietu jakaś dziwna blizna, jakby stare poparzenie, albo długo gojąca się rana - sporo małych guzków na całym ciele, może to kaszaki - do konsultacji. Pobrana krew (morfologia i biochemia) Suka do ludzi bardzo miła, grzeczna, fajnie chodzi na smyczy. Jak na swój wiek w całkiem dobrej kondycji fizycznej, bez problemu sama wskoczyła do samochodu i poszła spać. Carmen - po prostu BIDA Z NĘDZĄ! Wiek ciężki do określenia, stan ząbków nieco lepszy niż u Electry. Uszy - pobrany wymaz, przerośnięte małżowiny, i syf..., kupiona maść do uszu. Waga - 31,5 kg Wyłysiałą, wylniała, sierść w marnym stanie. Pobrana krew (morfologia, biochemia i tarczyca) Suka CUDO! Anioł, łapiąca tak za serce, że ciężko to pisać, kochana, wrażliwa, delikatna. Pięknie jechała samochodem z przodu w moich nogach, miejsca nie miała zbyt dużo, ale jej to nie przeszkadzało, najpierw położyła mi mordkę na kolanach i wpatrywała się prosto w oczy, później poszła spać. Dzisiejszy rachunek u weta - 310 PLN, wczorajsze zakupy + środki na odrobaczenie - 150 PLN Zdjęcia słabe, kompletnie nie miałam do tego głowy, a zaraz ruszamy odwieźć Zeusa i Rafę pod Tomaszów Maz. Za hotelik musimy zapłacić z góry, nie ukrywam, że bardzo liczę na Waszą pomoc " Emotikon heart Quote
Marysia R. Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nic nie rozumiem. Znowu ktoś nie odebrał psów? Kto zamawiał Rafę i Zeusa? Była informacja, że jadą do hotelu. Quote
Kejciu Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Kejciu zabierasz psiaka? Nie chcę zapeszać - narazie pytam nie do końca czysto informacyjnie :D Quote
kinga Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 na razie nie ma - każdy się przymierza... Mam nadzieję, że od poniedziałku coś ruszy. Pewnie każdy czeka na dokładną datę, choc jak do tej pory transporty były w sobotę... na razie jest chyba JEDEN pies (nie z naszej strony). na dzień dzisiejszy transport jest pod znakiem zapytania. Quote
kinga Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nic nie rozumiem. Znowu ktoś nie odebrał psów? Kto zamawiał Rafę i Zeusa? Była informacja, że jadą do hotelu. Miały jechać, ale za tydzień. Nastąpiła pomyłka - i nagle okazało się, że trzeba coś zrobić z Zeusem i Rafą, bo przyjechały nadplanowo. A hotel pod Tomaszowem Maz. - na szczęście wieczorem tam już dotrą. Quote
Marysia R. Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Miały jechać, ale za tydzień. Nastąpiła pomyłka - i nagle okazało się, że trzeba coś zrobić z Zeusem i Rafą, bo przyjechały nadplanowo. A hotel pod Tomaszowem Maz. - na szczęście wieczorem tam już dotrą. Rozumiem :) Quote
PSYzRADYS Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 tak skupiłam się na tych owczarkach, że zapomniałam napisać, że Churchill też pojechał Quote
Nutusia Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ale akcja, o mamooooo...... Kaś, co Ty kombinujesz, Kobietko? ;) Quote
PSYzRADYS Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 UWAGA WARSZAWA! potrzebna pomoc w szukaniu Tosihttps://www.facebook.com/events/419653384859567/?pnref=story JUŻ SIĘ ZNALAZŁA :) Quote
mdk8 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 UWAGA WARSZAWA! potrzebna pomoc w szukaniu Tosihttps://www.facebook.com/events/419653384859567/?pnref=story z FB " Tak Jolenko odnaleziona, bezpieczna i sama wybrala sobie nowy dom " Quote
mdk8 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 ciotki z W-wy może macie pomysł jak pomóc : https://www.facebook.com/events/1571613656411929/permalink/1580868705486424/ Quote
PSYzRADYS Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Pirat i Parys są w Zwierzęcej Polanie, więc można je wycofać z ogłoszeń 1 Quote
Recommended Posts