Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sheridan-dzikusek szybko się przyzwyczai do ludzia.Te psy tak mają.

Oczka na zbliżeniu ,są przejrzyste,więc zapewne to jakiś wstrętny stan zapalny.

Nosek jeszcze suchy i matowy , może poza oczkami coś jeszcze chłopaczka nurtuje.

Świetnie ,że już jest zaopiekowany.

Pięknie dziękuję za wiadomości.

Zdrówka chłopaczkowi życzę i wspaniałego domku/z tego co zapamiętałam jest w dt/.

Samba,jeśli to faktycznie ciąża urojona to przy takich sutkach może świadczyć o dużych zmianach w macicy.

Antybiotyk jest konieczny i to jak najszybciej plus leki powstrzymujące laktację.

Posted

Ikar :). Niech leci wysoko - byle nie za blisko słońca ;). Trzymam kciuki za pięknisia.

Mnie zauroczyła(z urody) - ciapkowato-paskowata Florka. Faktycznie, ma coś z aussie ;).

Co do leczenia Samby z ciąży urojonej(?) w schronisku - pewnie marne szanse :(

Posted

Ikar :). Niech leci wysoko - byle nie za blisko słońca ;). Trzymam kciuki za pięknisia.

Mnie zauroczyła(z urody) - ciapkowato-paskowata Florka. Faktycznie, ma coś z aussie ;).

Co do leczenia Samby z ciąży urojonej(?) w schronisku - pewnie marne szanse :(

No wiem ,że nikłe szanse.

Tak tylko sobie napisałam,że może kogoś litość weźmie.

To nie są żarty.

Dziewczyny a czy mamy szansę cokolwiek  w sprawie Burzy zrobić?

Posted

Dzieweczki, czy Bella w typie nowofunlanda to z Radys? Ziutka pyta, a ja już się pogubiłam... Szczerze mówiąc, nie przyglądam się zdjęciom zbyt intensywnie, żeby nie oszaleć :(

• Upvote 1
Posted

Malibu i Tomaszek przesłane :)

Super :)

dziewczyny, nie wrzucajcie psiaków na olx, bo mi wyrzuca ogłoszenia.... mówiłam, że bedę je tam ogłaszać.

A to dziady! Ja naprawdę znacząco zmieniam teksty!!!!!!!

W takim razie chyba kto jeszcze musi wrzucać te psy na OLX z tekstem z fb. Bo ja z doświadczenia wiem, że wystarczą naprawdę niewielkie zmiany w tekście żeby ogłoszenia zostało zaakceptowane.