malawaszka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Sheridan po 4 dniach leczenia - zdjęcia od jego opiekunki Quote
konfirm31 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Widać dużą poprawę :). Bardzo mnie cieszy, że przestał być "płaczącym psem". Trzymam kciuki za pełny powrót do zdrowia :) Quote
Marysia R. Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Wyślę Ci jutro z samego rana. Ikar i Samba wysłane. Quote
Grażyna49 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Sheridan-dzikusek szybko się przyzwyczai do ludzia.Te psy tak mają. Oczka na zbliżeniu ,są przejrzyste,więc zapewne to jakiś wstrętny stan zapalny. Nosek jeszcze suchy i matowy , może poza oczkami coś jeszcze chłopaczka nurtuje. Świetnie ,że już jest zaopiekowany. Pięknie dziękuję za wiadomości. Zdrówka chłopaczkowi życzę i wspaniałego domku/z tego co zapamiętałam jest w dt/. Samba,jeśli to faktycznie ciąża urojona to przy takich sutkach może świadczyć o dużych zmianach w macicy. Antybiotyk jest konieczny i to jak najszybciej plus leki powstrzymujące laktację. Quote
Grażyna49 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ikar jest cudny , młody,zaskakujące,że ludzie się o niego nie biją,po pokazaniu na fb, jak o tego ONK-a co Marysia znalazła. Może ogłoszenia pomogą. Quote
Nutusia Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Witanko :) Zaraz poredaguję teksty, żeby się nie dublowały na olx i ślę do Kasi ;) Quote
konfirm31 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ikar :). Niech leci wysoko - byle nie za blisko słońca ;). Trzymam kciuki za pięknisia. Mnie zauroczyła(z urody) - ciapkowato-paskowata Florka. Faktycznie, ma coś z aussie ;). Co do leczenia Samby z ciąży urojonej(?) w schronisku - pewnie marne szanse :( Quote
Grażyna49 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ikar :). Niech leci wysoko - byle nie za blisko słońca ;). Trzymam kciuki za pięknisia. Mnie zauroczyła(z urody) - ciapkowato-paskowata Florka. Faktycznie, ma coś z aussie ;). Co do leczenia Samby z ciąży urojonej(?) w schronisku - pewnie marne szanse :( No wiem ,że nikłe szanse. Tak tylko sobie napisałam,że może kogoś litość weźmie. To nie są żarty. Dziewczyny a czy mamy szansę cokolwiek w sprawie Burzy zrobić? Quote
Marysia R. Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Aktualizacja: BARNABA - adoptowany :) CZACZA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Barnaba i Czacza wysłane do Nutusi. Quote
Nutusia Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Otrzymane! Redakcja i ślę dalej ;) Czacza to prawie kopia Soni - łapinki tylko nieco krótsze i ciałka więcej :( Quote
Grażyna49 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Barnaba będzie miał pod górkę. Duży pies i choć dla mnie śliczny i postawny ,nie jest z tych łapiących za serce. On by się do pilnowania nadawał. Tak mi się wydaje. Gdyby mu ogonka nie ucieli Kangala by przypominał Nie pozwala mi dogo na wstawienie obrazka ,ale popatrzcie :http://pl.wikipedia.org/wiki/Anatolian http://www.anatolian.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=10 Quote
Kejciu Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Kolombo ogłoszony pakiet skrócony od Mattilu niestety nie mogę wkleić linków - nowe dogo nie działa u mnie jak powinno - na naszym ogłoszeniowym Ziutka wstawi Quote
Nutusia Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Dzieweczki, czy Bella w typie nowofunlanda to z Radys? Ziutka pyta, a ja już się pogubiłam... Szczerze mówiąc, nie przyglądam się zdjęciom zbyt intensywnie, żeby nie oszaleć :( 1 Quote
Marysia R. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nutusiu chyba nie, nie przypominam sobie żadnej suni o imieniu Bella ani żadnej w typie nowofundlanda. Zaraz wrzucę psy z wczoraj. Quote
Ayam1980 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 halo jestem zaraz wrzucam psiaki na olx :))) Quote
Ayam1980 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 aktualizacja TOMASZEK - adoptowany :) Quote
Ayam1980 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 aktualizacja MALIBU - adoptowany :) Quote
Ayam1980 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Malibu i Tomaszek przesłane :) Quote
Ayam1980 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 dziewczyny, nie wrzucajcie psiaków na olx, bo mi wyrzuca ogłoszenia.... mówiłam, że bedę je tam ogłaszać. Quote
Nutusia Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 A to dziady! Ja naprawdę znacząco zmieniam teksty!!!!!!! Quote
Marysia R. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Malibu i Tomaszek przesłane :) Super :) dziewczyny, nie wrzucajcie psiaków na olx, bo mi wyrzuca ogłoszenia.... mówiłam, że bedę je tam ogłaszać. A to dziady! Ja naprawdę znacząco zmieniam teksty!!!!!!! W takim razie chyba kto jeszcze musi wrzucać te psy na OLX z tekstem z fb. Bo ja z doświadczenia wiem, że wystarczą naprawdę niewielkie zmiany w tekście żeby ogłoszenia zostało zaakceptowane. Quote
Recommended Posts