Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ Ayam w niedoczasie a PSYzRADYS chora to pozwolę sobie je wyręczyć i wrzucę nowe psy z fb :)

Aktualizacja:

KOLOMBO - opuścił schronisko :)

post-43021-0,55935700-1440225020_thumb.j

PSIKUS - adoptowany! :)

post-43021-0,62698300-1443784177_thumb.j

Posted

Matko moja - jakie ZJAWISKA!!!!
Maryś, prześlij mi może na maila fotki i opisy, to od razu pójdą do ogłoszeń kejciowo-ziutkowych ;)

Pamiętaj Nutusiu, jak będziesz wysyłała do dziewczyn mejle, żeby zaznaczać w temacie mejla nick osoby, która wykupiła ogłoszenia, bo się nam dziewczyny pogubią.

Posted

dziewczyny, dostałam z Radys aktualizację - podsyłam pod ew. zdjęcie z ogłoszeń (o ile mają):

Gerda i Bierka są adoptowane (już jakiś czas temu, ale teraz zrobiono "spis inwentarza").

Posted

Dziękuję!!! Bo.ja na szkoleniu!! Dziś i jutro, do przesyłania usiądę w czwartek, zrobię ogłoszenia na olx też. W czwartek i piątek mam urlop i nadrobię :-)

Maryś, prześlij mi może na maila fotki i opisy, to od razu pójdą do ogłoszeń kejciowo-ziutkowych ;)

Posted

O ja cię... fajny kumpel!!!! :) A jakiego pieska Państwo adoptowali?

Państwo mieli adoptować szczeniaczka płci męskiej ale nie dojechał.

Nie wiem co się stało.

Były tu na wątku pytania czemu szczeniorek nie dojechał ale nikt nie odpowiedział.

Posted

Dziękuję!!! Bo.ja na szkoleniu!! Dziś i jutro, do przesyłania usiądę w czwartek, zrobię ogłoszenia na olx też. W czwartek i piątek mam urlop i nadrobię :smile:

Wysłałam te cztery ostatnie psiaki :)

• Upvote 1
Posted

Państwo mieli adoptować szczeniaczka płci męskiej ale nie dojechał.

Nie wiem co się stało.

Były tu na wątku pytania czemu szczeniorek nie dojechał ale nikt nie odpowiedział.

dostałyśmy informację, ze adoptowany.