Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może mają różne opcje ;)?

Może.

Mnie strasznie wkurza ta opinia dodawana agresywny i gryzie.

O tym już nie pierwszy raz czytam.

Jak trafią na ludzia co boi się psów od razu zrobi w tył zwrot.

Posted

klejna korespondencja od Pani w sprawie Polara - na poprzednią odpisałam że poproszę o maila bo nie wyświetlił się więc nie bardzo mam jak odpisać Pani i napisała: Szukałam psa do adopcji w woj. dolnośląskim - jestem z Wrocławia i po kilku oglądanych wyskoczył Polar, który od razu zapadł mi w serce. Dopiero dzisiaj zauważyłam, że jest on na Mazurach, a to bardzo daleko i.. nie wiem co robić. Proszę mi coś bliższego o nim napisać i poradzić. Krystyna PS. Dzwoniłam dzisiaj na 513835580 i na 506992313 i nikt nie odbiera. PsyzRadys odpiszcie mi na maile ( pani maila podała ale nie wklejam tu z wiadomych przyczyn )

Posted

W zasadzie jestem przeciwniczką umieszczania psa w kojcu a zwłaszcza na cały dzień.

Bernardyn a to jest pies w typie powinien być panem pdwórka.

Wiem,że nie każdy pies musi być tak zwanym kanapowcem ,zwłaszcza taki duży,ale sprowadzenie tylko do nocnego pilnowania mnie osobiście się nie podoba.Tylko wiadomo krótka notatka nie zawsze oddaje to co ktoś chce napisać.Może ten kojec tylko awaryjnie gdyby ktoś z gości przyjechał.

Wizyta pa bardzo ,bardzo wskazana.

z opisu pana wynika wyraźnie, że pies byłby tylko wypuszczany na noc; jakby kojec był awaryjnie, to by to wyraźnie zaznaczył.

Nie wiem, jak wam, ale jak dla mnie - to ten dom można by chyba pominąć, zwłaszcza, że pan chciałby, aby pies był dowieziony na miejsce.

Czyli tak trochę mieć podane na tacy.

"Schronisko"  na pewno nie będzie zbaczało z trasy podczas dowozu, nie zapominajmy, że - było nie było - cały czas robią ukłon w stronę adoptujących, dowożąc bezpłatnie psy ok. 200 km w jedną stronę.

Jeśli komuś na psie zależy, moze się pokwapić chociaż trochę po odbiór.

...tyle moich mądrości :)

Posted

POLAR
Z tego co czytałam, to na tymczas. Może niech obie Panie nawiążą kontakt i wspólnie coś w jego sprawie ustalą

A jakiś numer kontaktowy do Pani Joanny Bućko można poprosić albo link do wydarzenia na fb?ja robie tylko ogłoszenia i się nie zagłębiam....
a jak już pojawia się zapytanie to o tym napisałam więc proszę o kontretną odpowiedź jeśli ktoś na namiar
Posted

Dziewczyny, wykupiłam na nowym bazarku u Kejciu i Ziutki 10 pakietów podstawowych ogłoszeń plus dwa gratisy dla psów z tego wątku.

Kejciu prosi o przesłanie piesków/kotków do ogłoszeń na maila: kejciu@tlen.pl Tytuł maila np : Rex od Mattilu, tytuł ogłoszenia Tekst fotki mail tel miasto i woj na jakie ogłaszać.

Posted

Hi hi hi bazarek ruszył,więc cioteczki pospieszyły.

Widzę,że troszkę ogłoszeń będzie.

Ja dzięki promocji zaopatrzyłam psiaczki w 25 kompletów podstawowych plus gratisy.

Ja nie wiem jak dziewczyny się nie gubią,ja już się pogubiłam.

Pamiętam tylko ,że mamy jeszcze w zapasie jedno wyróżnienie.

Na razie trzymam je dla Gwiazdeczki ale jeśli sprawdzi się obecny domek to będzie dla jakiejś potrzebującej bidulki.

Posted

Moi Kochani, garść informacji od Wery po dwóch nocach Emotikon smile pierwsza noc przespana, a podczas drugiej chodziła i zwiedzała i przenosiła różne rzeczy w różne miejsca :) , Mama śmieje się, że jakby w domu jej nie było, bo leży sobie w apartamencie. Wera za bardzo nie chce wychodzić na spacer, bo się boi, ale mama daje radę. Wczoraj i dzisiaj już było lepiej, już nie ciągnie pod krzaki i nie próbuje sie schować. Zaczyna się interesować światem i innymi psami :) 

Posted

No łał! Pierwsze chwile w nowym otoczeniu i praktycznie żadnej paniki!!!!! :)

pierwszy raz dała się pogłaskać :) pierwszy raz od zabrania jej ze schroniska :))) 

Posted

dziewczyny, ja też zamówiłam dla Was 10 pakietów, pamietajcie o mnie!
Ponadto z uwagi na promocję ;) (niższa cena za pakiet) mogę zamówić jeszcze 15 pakietów.
Dajcie tylko znać czy zamawiać?

edit: mam zamówionych 25 pakietów! :)