Grażyna49 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Może mają różne opcje ;)? Może. Mnie strasznie wkurza ta opinia dodawana agresywny i gryzie. O tym już nie pierwszy raz czytam. Jak trafią na ludzia co boi się psów od razu zrobi w tył zwrot. Quote
mdk8 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 yumanji zrobiła wydarzenie na FB dla Burzy https://www.facebook.com/events/394687547376565/?ref=6&ref_notif_type=plan_user_invited Quote
Kejciu Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 klejna korespondencja od Pani w sprawie Polara - na poprzednią odpisałam że poproszę o maila bo nie wyświetlił się więc nie bardzo mam jak odpisać Pani i napisała: Szukałam psa do adopcji w woj. dolnośląskim - jestem z Wrocławia i po kilku oglądanych wyskoczył Polar, który od razu zapadł mi w serce. Dopiero dzisiaj zauważyłam, że jest on na Mazurach, a to bardzo daleko i.. nie wiem co robić. Proszę mi coś bliższego o nim napisać i poradzić. Krystyna PS. Dzwoniłam dzisiaj na 513835580 i na 506992313 i nikt nie odbiera. PsyzRadys odpiszcie mi na maile ( pani maila podała ale nie wklejam tu z wiadomych przyczyn ) Quote
konfirm31 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Jak Polar Pani zapadł w serce, to co tu radzić ? Quote
Nutusia Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A on do tego Białegostoku to na tymczas czy na DT pojechał?... Quote
kinga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 W zasadzie jestem przeciwniczką umieszczania psa w kojcu a zwłaszcza na cały dzień. Bernardyn a to jest pies w typie powinien być panem pdwórka. Wiem,że nie każdy pies musi być tak zwanym kanapowcem ,zwłaszcza taki duży,ale sprowadzenie tylko do nocnego pilnowania mnie osobiście się nie podoba.Tylko wiadomo krótka notatka nie zawsze oddaje to co ktoś chce napisać.Może ten kojec tylko awaryjnie gdyby ktoś z gości przyjechał. Wizyta pa bardzo ,bardzo wskazana. z opisu pana wynika wyraźnie, że pies byłby tylko wypuszczany na noc; jakby kojec był awaryjnie, to by to wyraźnie zaznaczył. Nie wiem, jak wam, ale jak dla mnie - to ten dom można by chyba pominąć, zwłaszcza, że pan chciałby, aby pies był dowieziony na miejsce. Czyli tak trochę mieć podane na tacy. "Schronisko" na pewno nie będzie zbaczało z trasy podczas dowozu, nie zapominajmy, że - było nie było - cały czas robią ukłon w stronę adoptujących, dowożąc bezpłatnie psy ok. 200 km w jedną stronę. Jeśli komuś na psie zależy, moze się pokwapić chociaż trochę po odbiór. ...tyle moich mądrości :) Quote
konfirm31 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 POLAR Z tego co czytałam, to na tymczas. Może niech obie Panie nawiążą kontakt i wspólnie coś w jego sprawie ustalą Quote
Kejciu Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015   POLAR Z tego co czytałam, to na tymczas. Może niech obie Panie nawiążą kontakt i wspólnie coś w jego sprawie ustalą  A jakiś numer kontaktowy do Pani Joanny Bućko można poprosić albo link do wydarzenia na fb?ja robie tylko ogłoszenia i się nie zagłębiam.... a jak już pojawia się zapytanie to o tym napisałam więc proszę o kontretną odpowiedź jeśli ktoś na namiar Quote
konfirm31 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Link do wydarzenia : https://www.facebook.com/events/1568976526678703/?ref_newsfeed_story_type=regular Quote
Mattilu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dziewczyny, wykupiłam na nowym bazarku u Kejciu i Ziutki 10 pakietów podstawowych ogłoszeń plus dwa gratisy dla psów z tego wątku. Kejciu prosi o przesłanie piesków/kotków do ogłoszeń na maila: kejciu@tlen.pl Tytuł maila np : Rex od Mattilu, tytuł ogłoszenia Tekst fotki mail tel miasto i woj na jakie ogłaszać. Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Prześlijcie do mnie ;) Ja trochę zmieniam tekst, redaguję i dzięki temu można też wstawić dodatkowe ogłoszenie na olx! :) Quote
Grażyna49 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Hi hi hi bazarek ruszył,więc cioteczki pospieszyły. Widzę,że troszkę ogłoszeń będzie. Ja dzięki promocji zaopatrzyłam psiaczki w 25 kompletów podstawowych plus gratisy. Ja nie wiem jak dziewczyny się nie gubią,ja już się pogubiłam. Pamiętam tylko ,że mamy jeszcze w zapasie jedno wyróżnienie. Na razie trzymam je dla Gwiazdeczki ale jeśli sprawdzi się obecny domek to będzie dla jakiejś potrzebującej bidulki. Quote
Grażyna49 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Co do Bostona,ja bym poczekała. Jak pisałam to dopiero początek wyróżnienia. Może się trafi ktoś zakochany w Bernardynach. Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 No łał! Pierwsze chwile w nowym otoczeniu i praktycznie żadnej paniki!!!!! :) Quote
Ayam1980 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Moi Kochani, garść informacji od Wery po dwóch nocach Emotikon smile pierwsza noc przespana, a podczas drugiej chodziła i zwiedzała i przenosiła różne rzeczy w różne miejsca :) , Mama śmieje się, że jakby w domu jej nie było, bo leży sobie w apartamencie. Wera za bardzo nie chce wychodzić na spacer, bo się boi, ale mama daje radę. Wczoraj i dzisiaj już było lepiej, już nie ciągnie pod krzaki i nie próbuje sie schować. Zaczyna się interesować światem i innymi psami :) Quote
Ayam1980 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 No łał! Pierwsze chwile w nowym otoczeniu i praktycznie żadnej paniki!!!!! :) pierwszy raz dała się pogłaskać :) pierwszy raz od zabrania jej ze schroniska :))) Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Zmyślna bestyjka - wie, że tak już będzie zawsze, że to są CI LUDZIE, którym warto dać się głaskać :)Ech, gdyby moja Imka to pojęła wreszcie :( 1 Quote
bahlsa Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 dziewczyny, ja też zamówiłam dla Was 10 pakietów, pamietajcie o mnie! Ponadto z uwagi na promocję ;) (niższa cena za pakiet) mogę zamówić jeszcze 15 pakietów. Dajcie tylko znać czy zamawiać? edit: mam zamówionych 25 pakietów! :) Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Rany gościa - kolejne bezsenne noce przed Ziutką i Kejciu ;) Quote
Mattilu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Fakt, nie wiem, jak dziewczyny wyrabiają... Quote
Kejciu Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cioteczki jesteśmy prawie na czysto więc ślijcie ślijcie zlecenia bo się rozleniwimy i co? :-) Quote
Ayam1980 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Kochane, prześlę wszystko, ale dopiero w czwartek. Dzisiaj mam sporo swoich pracowych, a jutro i pojutrze mam szkolenie.ale w czwartek mam urlop i to zrobię :-) Quote
Nutusia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 A PsyzRadys chora... :( Musimy czekać. A Wy odpoczywajcie i zbierajcie siły na zmasowany ATAK! ;) Quote
Recommended Posts