Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Czternaście szczęśliwych duszyczek. Widzę,że jest też Sheridan. Bardzo się cieszę. Te wszystkie On-ki przerażają wprost. Quote
Mazowszanka13 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Psiaki, które jutro przyjeżdżają do Warszawy: - Sezam- Pixie- Pierniczek - Pankracy - Milo - Bulion - Mokka - Burza - Sparta - Sheridan - Bajka - Gołda - Calineczka - szczeniak bez imienia ale dzisiaj okaże się, kto jeszcze!! Mam nadzieję, że mają również większy samochód. Quote
Florentyna Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Powrzucają po dwa, albo trzy w jedną klatkę :( Szkoda, że tym razem nasza ekipa nie jedzie po psiaki ... ;) A może któraś jedzie? Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja bym chciała,baaardzo zobaczyć na własne oczy Mokkę i Sheridana,ale się boję......o swoje własne serce Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 kopiuję z fb Joanna Bućko 1 godz. POLAR JUŻ W SAMOCHODZIE !! i powiem Wam,że jest dużo większy niż wygląda na fotkach .. dobrze,że transporter duży Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No, ale chyba nie okazał się owczarkiem podhalańskim! ;) Kamień - co ja piszę - GŁAZ z serca!!!! :) Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Powrzucają po dwa, albo trzy w jedną klatkę :( Szkoda, że tym razem nasza ekipa nie jedzie po psiaki ... ;) A może któraś jedzie? Halo, ja jadę!!!! po Goldę!!! Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Dziewczyny, w wolnej chwili zapraszam na moje wydarzenie spełniania psich marzeń - Sawanna ma domek w Nowym Sączu, Wera jutro jedzie do domku, a Golda przyjeżdża jutro na jej miejsce w hoteliku :) za tydzień zdjęcia i szukamy jej domku :) poniżej link :) https://www.facebook.com/events/400484870127240/?fref=ts Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No, ale chyba nie okazał się owczarkiem podhalańskim! ;) Kamień - co ja piszę - GŁAZ z serca!!!! :) Dla mnie to taki podhalańczyk na jamniczych nóżkach /hi hi hi/ Też się cieszę,że mimo pyskówki strasznej doszło do zabrania misia/Polarka/ Przykro mi tylko , że nie udało się zachęcić do adopcji Banderasa. Była szansa,ale przez pyskówkę pani się wycofała. Nie wszyscy znoszą wojnę podjazdową. Mnie to też strasznie mierzi ale dla dobra psiurków zaglądam i agituję. Już się pogubiłam czy Banderas miał ogłoszenie. Pewnie tak skoro już jest na fb i na dogo. Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ayam - czekam na telefoniczne namiary do Dziewczyn! :) Chyba, że już im podałaś nr do mnie ;) Quote
Florentyna Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Wiem wiem Ayam, ale Ciebie jeszcze nie miałam okazji osobiście poznać :) Ale co się odwlecze... jak to mówią :) Cieszę się, że Gołda ma szansę :) 1 Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Wiem wiem Ayam, ale Ciebie jeszcze nie miałam okazji osobiście poznać :) Ale co się odwlecze... jak to mówią :) Cieszę się, że Gołda ma szansę :) Jest szansa, ze w przyszłym tygodniu pojedziemy do Skierniewic :) dam znać w poniedziałek! A Gołda od dzisiaj jest Goldi..... bo Gołda mi sie z serem kojarzy..... Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Czy poza Ayam z "naszej paczki" ktoś jedzie jutro do Marek? Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jest szansa, ze w przyszłym tygodniu pojedziemy do Skierniewic :) dam znać w poniedziałek! A Gołda od dzisiaj jest Goldi..... bo Gołda mi sie z serem kojarzy..... Bardziej mi się Goldi podoba. Gołda....to taka tęga niska babcia ......z zakrytymi włosami /czarny angielski humor/ 1 Quote
Florentyna Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Oj Goldi dużo ładniej :) Ciekawe czy też taka wystrachana będzie jak Wercia... 1 Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Oj Goldi dużo ładniej :) Ciekawe czy też taka wystrachana będzie jak Wercia... Właśnie, z tego co czytałam to jest bardzo nastawiona na człowieka, pomimo dwóch lat w schronisku. Na zdjeciach też nie wygląda na bardzo wylęknioną. Napewno jutro będzie dzień pełen stresu, ale potem juz będzie dużo lepiej :) mam przygotowaną dla niej karmę, dwa koce, obrożę i tabletkę na robaki :) zajrzyjcie na moje wydarzenie , do którego link podałam powyżej, tam będzie wszystko an bieżąco opisywane, ponieważ nie dam rady tu i tam pisać :) tam jest wszystko, od początku o Sawannie, Werze i a od jutra i o Goldi :)) Quote
Marysia R. Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Bardzo się cieszę, że tyle psów dostanie szansę. Trzymam kciuki za jutrzejszy transport, oby wszystko poszło zgodnie z planem :) Foczka to taka Coco (dla tych co nie znają: http://www.dogomania.com/forum/topic/136502-zwyk%C5%82a-bia%C5%82a-suczka-ze-wsi-blanchecoco-ma-sw%C3%B3j-dom/) w wersji black... Quote
PSYzRADYS Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Odbiór psów w Markach o 12.00!!! Bardzo was proszę- przekażcie dalej Quote
malawaszka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 a macie jakiś numer telefonu do kogoś kto te psy przywiezie? chciałabym przekazać znajomej, która ma odbierać Mokkę żeby w razie czego mogła sięskontaktować 1 Quote
mdk8 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 ciotki wiecie kto zabiera dziewczyny ? Jest info na fb " ZABIERAMY 2 DZIEWCZYNY!!!! Prosimy o deklaracje finansowe, bo łatwo nie będzie.Jutro przyjeżdża do nas Sparta i Troja a w tygodniu Carmen i Baronessa " motikon smile Quote
konfirm31 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Z tego co przeczytałam, to Fundacja Burki i Kocurki Quote
mdk8 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 to "dobra" Fundacja ? Bo o nich akurat niewiele wiem. Quote
malawaszka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 tak Burki i Kocurki są dobre :D ponawiam pytanie - macie nr tel do transportujących? Quote
Recommended Posts