Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale bywacie w tym schronisku, czy tylko wstawiacie zdjęcia?

Ja jestem wolontariuszką z Warszawy, która pomaga ogłaszać psiaki z Radys i Tomaryn. Na miejscu są wolontariusze, którzy pomagają przy psach oraz tacy, którzy dojeżdżają. Tak jak napisałam w opisie tematu :-)
Posted

Przybyłam na apel Nutusi :)

Ogromnie się cieszę, że w Radysach pojawił się wolontariat to daje nadzieję na dalsze zmiany na lepsze! :) Wszystkie psiaki są śliczne i adopcyjne, postaram się w miarę możliwości pomóc w ogłaszaniu :) Ajam1980 wiadomo a ile tam jest orientacyjnie psów?

Posted

LOCZEK - terierek walijski (a przynajmniej mocno w typie). Zapewne w domu, gdy poczuje się bezpieczny, otworzy się i dojdzie do głosu jego terierowata natura: będzie wesoły, chętny do zabaw, pomysłowy, może nawet lekko zadziorny... jak to z terierami bywa. Ale w schronisku czuje się trochę zagubiony. Z jednej strony podchodzi do krat, żeby nawiązac kontakt z ludźmi, z drugiej - ucieka, gdy chce się go złapać i wyprowadzić do zdjęć. Jak widać, nie ma w sobie przebojowości, właściwej niektórym psom - po trupach, byle do celu. I może dlatego tym bardziej potrzebuje domu? Teriery nie powinny mieć takiej smutnej miny, jak Loczek - one do tego po prostu nie są stworzone.
Loczek ma ok. 4 lat.
KOJEC: XIII - 17
NR: 2658
Link do zdjęć Loczka:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.307511036102785.1073741868.299621636891725&type=3

10431547_307511049436117_5689760288081311966845_307511152769440_853557276672909310346386_307511146102774_35422960908910210584002_307511149436107_206887891797794

Posted

Ogromnie się cieszę, że w Radysach pojawił się wolontariat to daje nadzieję na dalsze zmiany na lepsze! :) Wszystkie psiaki są śliczne i adopcyjne, postaram się w miarę możliwości pomóc w ogłaszaniu :) Ajam1980 wiadomo a ile tam jest orientacyjnie psów?

Powiedzmy, że bardzo dużo. Nie wiem dokładnie. Jutro zamieszczam kolejne zdjęcia. Bardzo dziękujemy za pomoc <3
Posted

Dziękuję moim niezawodnym Koleżankom za zameldowanie się na wątku :loveu:

Jaguska postanowiła pomóc, wykupując 10 pakietów ogłoszeniowych dla Radysaków - bardzo proszę zatem o przesłanie mi na maila wybrańców do lansu ;)

Posted

"Jak informuje PIW w Piszu w protokole kontroli schroniska z dnia 4 czerwca 2013 r., w schronisku w Radysach przebywa 2533 psy." http://www.dobrezwierzeta.pl/325--Podsumowanie-informacji-na-temat-schroniska-w-Radysach-z-odpowiedzi-gmin-z-wojewodztwa-podlaskiego-na-wniosek-o-udzielenie-informacji-publicznej-wniosek-Fundacji-8222Zwierzeta-Niczyje-z-lipca-2013r-.html

Posted

Dziękuję moim niezawodnym Koleżankom za zameldowanie się na wątku :loveu:

Jaguska postanowiła pomóc, wykupując 10 pakietów ogłoszeniowych dla Radysaków - bardzo proszę zatem o przesłanie mi na maila wybrańców do lansu ;)

Kochana :) prześlę Ci zatem kolejne psiaki do ogłoszeń, oprócz tych wczorajszych :)

Posted

Dokładnie tak - całą dziesiąteczkę poproszę :)

Niestety, na ogłoszenia trzeba będzie chwilę poczekać, bo Ciocia Ziutka nam zachorzała i ma lekką obsuwkę w realizowaniu dotychczasowych zleceń, ale już DZIAŁA! ;)

Posted

Dokładnie tak - całą dziesiąteczkę poproszę :)

Niestety, na ogłoszenia trzeba będzie chwilę poczekać, bo Ciocia Ziutka nam zachorzała i ma lekką obsuwkę w realizowaniu dotychczasowych zleceń, ale już DZIAŁA! ;)

Posżło :) <3

Posted

[tu quote name="Nutusia" post="15924617" timestamp="1417171374"]Dziękuję moim niezawodnym Koleżankom za zameldowanie się na wątku :loveu:

Jaguska postanowiła pomóc, wykupując 10 pakietów ogłoszeniowych dla Radysaków - bardzo proszę zatem o przesłanie mi na maila wybrańców do lansu ;)[/quote]

NuTuska, czy mogłabyś wrzucić do ogłoszeń zamiast Szrona, ogłoszenie Tykwy? Jest tutana 4 stronie :-)