Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Warto wiedzieć skąd jest odzew, by tam wzmocnić działania ;)
Zapytałam, bo Sparta zarezerwowana, a nie zdążyła zostać ogłoszona na wszystkich bazarkowych portalach...

Myślę że ludzie i tak wchodzą na te najbardziej popularne jak olx, gumtree, alegratka, ćwirek a na tych akurat robimy w pierwszej kolejności - nawet jak ktoś szuka psa do adopcji i jak wpisze w google to te wyskoczą jako jedne z pierwszych

Posted

Całkiem dużo psów opuszcza schronisko, po ogłoszeniach , pocztę pantoflową itp. Zawsze jednak obawiam sie ogłaszac psy w typie rasy, niestety nie są sterylizowane/kastrowane. A Spartę bede miała na oku bo bedzie u Gajowej :)

• Upvote 1
Posted

Dziewuszki już przesłane do Kasi ;)

Nutusia, Calineczka ma szansę na dom tymczasowy bezpłatny. Pisałam z dziewczyną na olx. Ma jutro dzwonić po nią na transport :-) Carmen niestety cisza :-(
Posted

Nutusia, Calineczka ma szansę na dom tymczasowy bezpłatny. Pisałam z dziewczyną na olx. Ma jutro dzwonić po nią na transport :smile: Carmen niestety cisza :-(

Haha! To chyba dlatego, że cały czas myślę o niej ciepło i wysyłam odpowiednie fluidy :)

Posted

bardzo proszę nie robić ogłoszeń na olx na adres psyzradys@gmail.com

Na olx jest limit 50 ogłoszeń i w tej chwili 10 ogłoszeń nie mogę aktywować, bo musiałabym usunąć ogłoszenia innych psiaków. Może po tym transporcie coś się przeluźni...

Posted

Strasznie mi przykro, ale będę musiała odwołać przyjazd Troi.

Partner mnie ochrzanił, że moja suczka w życiu się z nią nie dogada (faktem jest, że Miła nie lubi ani psów ani suk, kocha tylko ludzi, ale z moim zmarłym owczarkiem jakoś się tolerowały). No a nie będzie jak tego sprawdzić.

Trochę się przeraziłam i wycofam rezerwację.

Jest mi naprawdę przykro. Troja jest piękna, dobrze że o niczym nie wie i nie przeżyła kolejnej zawiedzionej nadziei.

Tylko zamieszania ludziom narobiłam - jeszcze raz przepraszam.

Posted

bardzo proszę nie robić ogłoszeń na olx na adres psyzradys@gmail.com

Na olx jest limit 50 ogłoszeń i w tej chwili 10 ogłoszeń nie mogę aktywować, bo musiałabym usunąć ogłoszenia innych psiaków. Może po tym transporcie coś się przeluźni...

Od informacji na wątku że nie aktywujesz - już nie robimy - ale wcześniej masa pakietów była robiona ale to wcześniej byś zauważyła :) może inni ludzie też robią...chociażby tacy co siedzą cicho a widzą na FB i robią sami od siebie...