kinga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 A Sparta to akurat pocztą pantoflową, przechodzi pod Burki i Kocurki. 2 Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 \ Rewelacja! :) Ayam, czy te psiaki "idą" z Twoich ogłoszeń na olx? Wiesz jak ludzie na nie trafili?... Nie mam bladego pojęcia.... Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 DZiewczyny, zapraszam na watek POLARA na mazowieckim!!!! On bardzo potrzebuje domu!!!! http://www.dogomania.com/forum/topic/145427-polar-poniewierany-i-t%C5%82amszony-totalnie-uleg%C5%82y-biedny-ma%C5%82y-psiak-w-radysach-potrzebuje-domu-na-cito-transport-do-wawy-702kto-da-mu-szans%C4%99/ Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Boston już miał 111 wyświetleń a polarek 34. Trzeba trzymać kciuki za chłopaczków. Oni obaj tacy biedni ,tacy zagubieni. Quote
Kejciu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Warto wiedzieć skąd jest odzew, by tam wzmocnić działania ;) Zapytałam, bo Sparta zarezerwowana, a nie zdążyła zostać ogłoszona na wszystkich bazarkowych portalach... Myślę że ludzie i tak wchodzą na te najbardziej popularne jak olx, gumtree, alegratka, ćwirek a na tych akurat robimy w pierwszej kolejności - nawet jak ktoś szuka psa do adopcji i jak wpisze w google to te wyskoczą jako jedne z pierwszych Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 To dużo szczęścia dla pięknej Sparty pod opieką Burków i Kocurków :). I szybciutko do DS :) Quote
beka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Całkiem dużo psów opuszcza schronisko, po ogłoszeniach , pocztę pantoflową itp. Zawsze jednak obawiam sie ogłaszac psy w typie rasy, niestety nie są sterylizowane/kastrowane. A Spartę bede miała na oku bo bedzie u Gajowej :) 1 Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 aktualizacja CARMEN - opuściła schronisko (pod opieką Burków i Kocurków) Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 aktualizacja CALINECZKA - opuściła schronisko, przebywa w DT pod opieką Burków i Kocurków Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Nutusia, Carmen i Calineczka zostały do Ciebie przesłane! Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Bardzo zapraszam na wątek Carmen na mazowieckim!!! http://www.dogomania.com/forum/topic/145431-carmen-starsza-smutna-spokojna-owczareczka-pilnie-szuka-domu-sta%C5%82egotymczasowego-nie-pozw%C3%B3lmy-jej-umrze%C4%87-w-radysach/ Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Troszkę prywaty jeśli wolno. Na wątku Mokki wstawiłam zdjęcia moich ostatnich piesejów. Niestety poprzednie mam tylko na papierowych więc nie wstawię Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Boziu ,dopiero teraz Carmen zobaczyłam. Ile nieszczęścia w tej suni. Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Boziu ,dopiero teraz Carmen zobaczyłam. Ile nieszczęścia w tej suni. zaparszam na watek Carmen na mazowieckim! Quote
kinga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 UWAGA UWAGA : Transport sobotni z Radys do Marek - o 7.00 w Markach Quote
Ayam1980 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Dziewuszki już przesłane do Kasi ;) Nutusia, Calineczka ma szansę na dom tymczasowy bezpłatny. Pisałam z dziewczyną na olx. Ma jutro dzwonić po nią na transport :-) Carmen niestety cisza :-( Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Nutusia, Calineczka ma szansę na dom tymczasowy bezpłatny. Pisałam z dziewczyną na olx. Ma jutro dzwonić po nią na transport :smile: Carmen niestety cisza :-( Haha! To chyba dlatego, że cały czas myślę o niej ciepło i wysyłam odpowiednie fluidy :) Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Mazowszanko, to proszę o odpowiednie fluidy dla Carmen :). Bardzo proszę :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Mazowszanko, to proszę o odpowiednie fluidy dla Carmen :). Bardzo proszę :) Oczywiście :) Quote
PSYzRADYS Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 bardzo proszę nie robić ogłoszeń na olx na adres psyzradys@gmail.com Na olx jest limit 50 ogłoszeń i w tej chwili 10 ogłoszeń nie mogę aktywować, bo musiałabym usunąć ogłoszenia innych psiaków. Może po tym transporcie coś się przeluźni... Quote
Ayam1980 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 dzowniłam do schroniska, żeby zarezerwować Yogiego na transport w sobotę, ale dowiedziałam się, że Yogi ma już dom :) i opuścił schronisko :) Quote
Guest awaldi Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Strasznie mi przykro, ale będę musiała odwołać przyjazd Troi. Partner mnie ochrzanił, że moja suczka w życiu się z nią nie dogada (faktem jest, że Miła nie lubi ani psów ani suk, kocha tylko ludzi, ale z moim zmarłym owczarkiem jakoś się tolerowały). No a nie będzie jak tego sprawdzić. Trochę się przeraziłam i wycofam rezerwację. Jest mi naprawdę przykro. Troja jest piękna, dobrze że o niczym nie wie i nie przeżyła kolejnej zawiedzionej nadziei. Tylko zamieszania ludziom narobiłam - jeszcze raz przepraszam. Quote
Kejciu Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 bardzo proszę nie robić ogłoszeń na olx na adres psyzradys@gmail.com Na olx jest limit 50 ogłoszeń i w tej chwili 10 ogłoszeń nie mogę aktywować, bo musiałabym usunąć ogłoszenia innych psiaków. Może po tym transporcie coś się przeluźni... Od informacji na wątku że nie aktywujesz - już nie robimy - ale wcześniej masa pakietów była robiona ale to wcześniej byś zauważyła :) może inni ludzie też robią...chociażby tacy co siedzą cicho a widzą na FB i robią sami od siebie... Quote
Recommended Posts