Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze się dziej - oby tak dalej...

Do pilnej adopcji Ayam zgłosiła Spartę, Gołdę i Bostona - którego psiaka wyróżnić zamiast Sezama, Grażynko?

Nutusia, wysłałam Ci kolejne dwa bidaki!! Polar na cito!!!!

Posted

Nutusia, wysłałam Ci kolejne dwa bidaki!! Polar na cito!!!!

Będziemy ogłaszać na bieżąco te które są na CITO - czy ktoś aktywuje te ogłoszenia robione do tej pory przez nas?

Posted

Będziemy ogłaszać na bieżąco te które są na CITO - czy ktoś aktywuje te ogłoszenia robione do tej pory przez nas?

ja aktywuję wszystkie ogłoszenia, za wyjątkiem olx, bo tam jest limit 50 ogłoszeń... i więcej się nie da. Na olx róbcie proszę na swoje maile.
Posted

ja aktywuję wszystkie ogłoszenia, za wyjątkiem olx, bo tam jest limit 50 ogłoszeń... i więcej się nie da. Na olx róbcie proszę na swoje maile.

Szkoda że dopiero teraz jest taka informacja...

olx to najbardziej popularny portal.... no i zaoszczędzony czas - bezcenny :(

Posted

Na swojego maila mogę zrobić max 10 psów na olx bo cały czas ogłaszam oprócz tego inne psy w tym te ze schroniska z Nowego Dworu Mazowieckiego i tez mam limit - proszę o wskazanie maila do aktywacji ogłoszeń na olx - kto chętny?

Posted

mi tez :(       

Baron i jeszcze doszła Sparta :(

Wrzuciłam  wszystkie na owczarek.pl, ale nikt tam nic o nich nie napisał :(. A ja taka co bardziej onkowa :(,. Mam nadzieje, że Troja zainteresował się normalny  domek, a nie hodofffca :(. Bo ona piękna jest i....pewnie nie wysterylizowana :(

Posted

Nie wiem, gdzie idzie Troja - dostałąm informację z Radys, że jest zarezerwowana na transport.

Za Barona i Spartę trzymajcie mocno kciuki, mocno mocno.

..niech zwalniają miejsca, bo mamy jeszcze kilka wiekowych owczarków do pokazania :-(

• Upvote 1
Posted

Wstrzymajcie ogłąszanie Barona!!!! do piątku proszę!

Posted

Wrzuciłam  wszystkie na owczarek.pl, ale nikt tam nic o nich nie napisał :(. A ja taka co bardziej onkowa :(,. Mam nadzieje, że Troja zainteresował się normalny  domek, a nie hodofffca :(. Bo ona piękna jest i....pewnie nie wysterylizowana :(

o tym samym pomyślałam. :(