Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Dobrze się dziej - oby tak dalej... Do pilnej adopcji Ayam zgłosiła Spartę, Gołdę i Bostona - którego psiaka wyróżnić zamiast Sezama, Grażynko? Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Wątek Troi na mazowieckim!! Zapraszam!! http://www.dogomania.com/forum/topic/145404-troja-owczareczka-niemiecka-z-posiwia%C5%82ym-pyskiem-i-m%C4%85drym-strasznie-smutnym-spojrzeniem-do-pilnej-adopcji/ Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Kochani Moi, zapraszam też na wątek Yogiego na mazowieckim! http://www.dogomania.com/forum/topic/145406-yogi-niekochany-niedopieszczony-szczeniak-kt%C3%B3ry-dorasta-w-radysach-pilnie-szuka-domu/ Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Sheridan też już pakuje walizki na sobotę :) Quote
Grażyna49 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Przepraszam,że tak późno,mobilny mi szaleje. Nutusiu,jesli sama nie zadecydowałaś to bardzo proszę Bostona. Wiesz,ja kocham wszystkie wielkie psy. Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 aktualizacja PIRAT - opuścił schronisko (pod opieką Zwierzęcej Polany) Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 aktualizacja POLAR - opuścił schronisko Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Dobrze się dziej - oby tak dalej... Do pilnej adopcji Ayam zgłosiła Spartę, Gołdę i Bostona - którego psiaka wyróżnić zamiast Sezama, Grażynko? Nutusia, wysłałam Ci kolejne dwa bidaki!! Polar na cito!!!! Quote
Kejciu Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nutusia, wysłałam Ci kolejne dwa bidaki!! Polar na cito!!!! Będziemy ogłaszać na bieżąco te które są na CITO - czy ktoś aktywuje te ogłoszenia robione do tej pory przez nas? Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Troja i Bajka zarezerwowane na transport w sobotę! Quote
PSYzRADYS Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Będziemy ogłaszać na bieżąco te które są na CITO - czy ktoś aktywuje te ogłoszenia robione do tej pory przez nas? ja aktywuję wszystkie ogłoszenia, za wyjątkiem olx, bo tam jest limit 50 ogłoszeń... i więcej się nie da. Na olx róbcie proszę na swoje maile. Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Wszystko przesłane do Kejciu. Kasiu - napisałam Ci w mailu (drugim), że Boston do wyróżnienia zamiast Sezama - dziękuję ;) Polar mnie rozwalił :( Quote
Kejciu Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja aktywuję wszystkie ogłoszenia, za wyjątkiem olx, bo tam jest limit 50 ogłoszeń... i więcej się nie da. Na olx róbcie proszę na swoje maile. Szkoda że dopiero teraz jest taka informacja... olx to najbardziej popularny portal.... no i zaoszczędzony czas - bezcenny :( Quote
Kejciu Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Na swojego maila mogę zrobić max 10 psów na olx bo cały czas ogłaszam oprócz tego inne psy w tym te ze schroniska z Nowego Dworu Mazowieckiego i tez mam limit - proszę o wskazanie maila do aktywacji ogłoszeń na olx - kto chętny? Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Mój możesz podawać. Dopóki mi się limit nie skończy - czy wtedy dostaje się jakieś powiadomienie, bo ja internetowo zdolna inaczej jestem :( Quote
mdk8 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Troja i Bajka zarezerwowane na transport w sobotę! a gdzie idzie Troja? Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 a gdzie idzie Troja? Też pytam? Troja mi spędza sen z powiek..... Quote
mdk8 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Też pytam? Troja mi spędza sen z powiek..... mi tez :( Baron i jeszcze doszła Sparta :( Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 mi tez :( Baron i jeszcze doszła Sparta :( Wrzuciłam wszystkie na owczarek.pl, ale nikt tam nic o nich nie napisał :(. A ja taka co bardziej onkowa :(,. Mam nadzieje, że Troja zainteresował się normalny domek, a nie hodofffca :(. Bo ona piękna jest i....pewnie nie wysterylizowana :( Quote
kinga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nie wiem, gdzie idzie Troja - dostałąm informację z Radys, że jest zarezerwowana na transport. Za Barona i Spartę trzymajcie mocno kciuki, mocno mocno. ..niech zwalniają miejsca, bo mamy jeszcze kilka wiekowych owczarków do pokazania :-( 1 Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Będziemy ogłaszać na bieżąco te które są na CITO - czy ktoś aktywuje te ogłoszenia robione do tej pory przez nas? Wstrzymajcie ogłąszanie Barona!!!! do piątku proszę! Quote
Ayam1980 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 I Sparty !!! jeszcze na chwilę! Quote
mdk8 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Wrzuciłam wszystkie na owczarek.pl, ale nikt tam nic o nich nie napisał :(. A ja taka co bardziej onkowa :(,. Mam nadzieje, że Troja zainteresował się normalny domek, a nie hodofffca :(. Bo ona piękna jest i....pewnie nie wysterylizowana :( o tym samym pomyślałam. :( Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 O rany :). Trzymam kciuki za sensowne domy dla ONków :) Quote
Recommended Posts