Nutusia Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Dzwoniłam pytać czy już wiadomo o której psiaki dotrą w niedzielę do Marek - jeszcze nie wiadomo, mam dzwonić jutro po południu. Przy okazji zapytałam czy naszą 4 będziemy mogły odebrać "na trasie" i nie jest to wykluczone, ale wszystkiego się dowiem jutro, jak zadzwonię potwierdzić godzinę :) Quote
PSYzRADYS Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 dla Sherry szykuje się super domek :) Quote
konfirm31 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 dla Sherry szykuje się super domek :) Wspaniale. Trzymam kciuki :). Sherry nie taka mała i nie młódka. Tym bardziej cieszy, że pójdzie na swoje :) Quote
PSYzRADYS Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 UWAGA! Odbiór psów w Markach jutro (18.01) o godzinie 7 (siódmej) rano!!!! Prosimy nastawić budziki, żeby nie zaspać! Jutro jadą: Krab, Feta, Fiona, Pianka, Popcorn, Gwiazda, Alaska, Soraya i Yoda. Quote
lunarmermaid Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Bardzo się cieszę z domku dla Sherry. To kolejna duża sunia ,która mi zapadła w pamięć po Gwiazdce i Yodzie. A Yoda gdzie jedzie - do fundacji? Quote
PSYzRADYS Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Tak, Yoda do fundacji, bo Gwiazda zwolniła miejsce ;) Quote
konfirm31 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Dzwoniła Mazowszanka. Dziewczyny odebrały psy i już dojeżdżają do Hoteliku. Psy grzeczne i spokojne. Wiedzą, że zaczynają nowe, lepsze życie -psy są mądre :).Będą zdjęcia z hotelu. Dzięki , kochane Cioteczki :D za dzielność i ogromne serce dla tych psich bied :) Na Waszą cześć : HIP, HIP, HURA, HURA, HURAAAA!!!!!! Quote
Grażyna49 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Dzwoniła Mazowszanka. Dziewczyny odebrały psy i już dojeżdżają do Hoteliku. Psy grzeczne i spokojne. Wiedzą, że zaczynają nowe, lepsze życie -psy są mądre :).Będą zdjęcia z hotelu. Dzięki , kochane Cioteczki :D za dzielność i ogromne serce dla tych psich bied :) Na Waszą cześć : HIP, HIP, HURA, HURA, HURAAAA!!!!!! Dołączam się z podziekowaniami i huuuuraniem. Nie miałam wczoraj dostępu do netu /nad czym bardzo boleję/ na szczęście dzisiaj jakoś działa,więc pilnie sledzę. Quote
konfirm31 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Dziewczyny po kawie w hoteliku, wracają do Nutusi. Wieczorem wszystko opiszą i zamieszczą zdjęcia na właściwych psich wątkach :). Psiaki umieszczone w boksach, odpoczywają po pełnej wrażeń podróży :) Quote
Anula Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 No,odetchnęłam.Dzięki za pierwsze wiadomości,a dla przewoźników wielkie,wielkie podziękowanie.Jesteście wspaniałe i bardzo,bardzo Kochane. Quote
Nutusia Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Dla tych, którzy nie śledzą poszczególnych wątków Radysaków: Popkornik mocno niepewna, ale nie spanikowana. Całą drogę do hoteliku przespała na kolanach u Marysi :) Krabik wcale nie jest wycofany! Z ogromną radością i energią smakował... wolność :) Pianusia dziękuje Florentynie za zabranie jej ze schronu Gwiazda z nowym adoratorem, Krabusiem :) Quote
Jo37 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Miny już dużo lepsze. Teraz tylko sterylizacje i do DS. Quote
Grażyna49 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Moja cudna piegowata lalunia. No jak się nie zakochać w tej mordeczce. No a Krabik....prawdziwy pies na baby.Za Popcorn też się ogląda. Cudowna akcja. Jak Wam dziękować. Stara głupia baba skacze z wątku na wątek patrzy i szlocha. Quote
lunarmermaid Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Pychol piegowaty a reszta jak biedronka w czarne kropki - super śliczna dziewczynka. Wszystkie psiaki - oprócz strachulca Popcorn - zadowolone minki mają. A za chwilkę doczekamy sie takiego uśmiechu na pysiu Popcorn ! Quote
Ayam1980 Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Jesteście wielkie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marysia R. Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Wyczytałam na fb, że Mufka2 pojechała do innego schroniska, czy wiadomo jakiego? Quote
kinga Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Wyczytałam na fb, że Mufka2 pojechała do innego schroniska, czy wiadomo jakiego? Do Sonieczkowa. Quote
malagos Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ja się zakochałam w jednookiej Piance :) Quote
Florentyna Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Pianka jest niesamowita, bo zachowała radość i ufność :) I wcale jej nie przeszkadza brak oczka. Mały lisek z długim ryjkiem :) Quote
Recommended Posts