Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam pytać czy już wiadomo o której psiaki dotrą w niedzielę do Marek - jeszcze nie wiadomo, mam dzwonić jutro po południu. Przy okazji zapytałam czy naszą 4 będziemy mogły odebrać "na trasie" i nie jest to wykluczone, ale wszystkiego się dowiem jutro, jak zadzwonię potwierdzić godzinę :)

Posted

UWAGA! Odbiór psów w Markach jutro (18.01) o godzinie 7 (siódmej) rano!!!! Prosimy nastawić budziki, żeby nie zaspać!

Jutro jadą: Krab, Feta, Fiona, Pianka, Popcorn, Gwiazda, Alaska, Soraya i Yoda.

Posted

Dzwoniła Mazowszanka. Dziewczyny odebrały psy i już dojeżdżają do Hoteliku. Psy grzeczne i spokojne. Wiedzą, że zaczynają nowe, lepsze życie -psy są mądre :).Będą zdjęcia z hotelu.

Dzięki , kochane Cioteczki :D za dzielność i ogromne serce dla tych psich bied :)

Na Waszą  cześć : HIP, HIP, HURA, HURA, HURAAAA!!!!!!

Posted

Dzwoniła Mazowszanka. Dziewczyny odebrały psy i już dojeżdżają do Hoteliku. Psy grzeczne i spokojne. Wiedzą, że zaczynają nowe, lepsze życie -psy są mądre :).Będą zdjęcia z hotelu.

Dzięki , kochane Cioteczki :D za dzielność i ogromne serce dla tych psich bied :)

Na Waszą  cześć : HIP, HIP, HURA, HURA, HURAAAA!!!!!!

Dołączam się z podziekowaniami i huuuuraniem.

Nie miałam wczoraj dostępu do netu /nad czym bardzo boleję/ na szczęście dzisiaj jakoś działa,więc pilnie sledzę.

Posted

Dziewczyny po kawie w hoteliku, wracają do Nutusi.

Wieczorem wszystko opiszą i zamieszczą zdjęcia na właściwych psich wątkach :). Psiaki umieszczone w boksach, odpoczywają po pełnej wrażeń podróży :)

Posted

No,odetchnęłam.Dzięki za pierwsze wiadomości,a dla przewoźników wielkie,wielkie podziękowanie.Jesteście wspaniałe i bardzo,bardzo Kochane.

kwiaty094.gif

Posted

Dla tych, którzy nie śledzą poszczególnych wątków Radysaków:

Popkornik mocno niepewna, ale nie spanikowana. Całą drogę do hoteliku przespała na kolanach u Marysi :)

DSCF4610.JPG

Krabik wcale nie jest wycofany!  Z ogromną radością i energią smakował... wolność :)

DSCF4602.JPG

Pianusia dziękuje Florentynie za zabranie jej ze schronu

DSCF4597.JPG

Gwiazda z nowym adoratorem, Krabusiem :)

DSCF4604.JPG

Posted

Moja cudna piegowata lalunia.

c95f283c5d60b382med.jpg

No jak się nie zakochać w tej mordeczce.

No a Krabik....prawdziwy pies na baby.Za Popcorn też się ogląda.

Cudowna akcja.

Jak Wam dziękować.

Stara głupia baba skacze z wątku na wątek patrzy i szlocha.

Posted

Pychol piegowaty a reszta jak biedronka w czarne kropki - super śliczna dziewczynka.

Wszystkie psiaki - oprócz strachulca Popcorn - zadowolone minki mają. A za chwilkę doczekamy sie takiego uśmiechu na pysiu Popcorn !