Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od czasu zdjęć mogły dziesięć razy zmienić kojce ;)

Okazało się, że Makler został przeniesiony do Sonieczkowa

Też myślę, że w większości przypadków, psiaki nie są na stałe przypisane na stałe ani do kojców, ani do numerów. I w ten sposób, z Wadery, mamy Wadera ;)

A Makler - piękny facet :)

Posted

Pytałam wczoraj MarysięO. Odbiór jest na parkingu w centrum handlowym(chyba sektor D) i tak o 11. Oczywiście i tak lepiej zadzwonić do schronu i dopytać dokładnie. Myślę,że koło piątku ?

Biały Fiat Duplo, staje zawsze przy Burger Kingu na samym początku sektora D pod M1.

Zanotowałam miejsce, o godzinę zapytam którąś z Was w piątek wieczorem.

Posted

Zamawiając Gwiazdę umówiłam się z panią na telefon w sobotę, w kwestii godziny przyjazdu do Marek.
Jak się nazywa to centrum handlowe? Wystarczy wpisać w GPS Burger King Marki? ;)

Posted

Zamawiając Gwiazdę umówiłam się z panią na telefon w sobotę, w kwestii godziny przyjazdu do Marek.
Jak się nazywa to centrum handlowe? Wystarczy wpisać w GPS Burger King Marki? ;)

Centrum nazywa się M1

Posted

A możesz poprosić schronisko, żeby to sprawdzili?
Bo jeśli się nie zgadzają, to nie możemy zabrać Popcorn :(.
Mają miejsce w jednym boksie...

nie ma szans, żeby sprawdzić, naprawdę.

Posted

Cyprys - szczęśliwy. Niestety, nie mogę uszczęśliwić Yogiego, kolegi Cyprysa z tego samego boksu. Nie sadzony mi widac w najbliższym czasie, pies z Radys. Na swojej drodze, spotkałam maleńką, bezdomną Lerkę. Być może - zaciążoną :(. W środę, był w moim miasteczku jarmark - okazja dla całego powiatu i okolicy, do pozbycia się niechcianych psów.

Lerka, padła mi do nóg, kiedy wracałm z Bliss do domu i strasznie płakała. No, to co było robić? Wzięłam :(. Taka malizna, a ja nie umiem zajmować się małymi psami.....

Odbiór Yogiego odwołam. Zadzwoniłam do schroniska i powiedziałam, co mnie spotkało. Przepraszam, Yogi :(

b7b4147011af5570med.jpg

Posted

Cyprys - szczęśliwy. Niestety, nie mogę uszczęśliwić Yogiego, kolegi Cyprysa z tego samego boksu. Nie sadzony mi widac w najbliższym czasie, pies z Radys. Na swojej drodze, spotkałam maleńką, bezdomną Lerkę. Być może - zaciążoną :(. W środę, był w moim miasteczku jarmark - okazja dla całego powiatu i okolicy, do pozbycia się niechcianych psów.

Lerka, padła mi do nóg, kiedy wracałm z Bliss do domu i strasznie płakała. No, to co było robić? Wzięłam :(. Taka malizna, a ja nie umiem zajmować się małymi psami.....

Odbiór Yogiego odwołam. Zadzwoniłam do schroniska i powiedziałam, co mnie spotkało. Przepraszam, Yogi :(

b7b4147011af5570med.jpg

Krysiu,proszę nie zamartwiaj się.

Zobacz , 2 psiaki które chciałaś adoptować mają domki.

Widocznie Wszechświat tak chciał,żebyś miała miejsce dla maleńkiej suni.

Ja wierzę,że wszystko jest tam zaplanowane między gwiazdami.

Posted

Krysiu,proszę nie zamartwiaj się.

Zobacz , 2 psiaki które chciałaś adoptować mają domki.

Widocznie Wszechświat tak chciał,żebyś miała miejsce dla maleńkiej suni.

Ja wierzę,że wszystko jest tam zaplanowane między gwiazdami.

Ale i tamtego biedaka - żal. A Lerka - jak dla mnie maciupka. I na spacerkach, albo się wykłada i pokazuje brzuszek, albo prosi na rączki.....

To może i Yogiego ktoś wypatrzy ?

Mam nadzieję. Młody, ładny. I chłopak. W ciążę - nie zajdzie

Posted

Gdyby ktoś chciał kupić ciasteczka wątrobkowe dla szczęśliwców którzy przyjeżdżają z Radys w niedzielę zapraszamy na bazarek ( cel na hotelik dla Krabika ) http://www.dogomania.com/forum/topic/145023-ciasteczka-kejciowe-watrobkowe-dla-krabika-dziekuje-i-zapraszam-do-20-styczen-g-2200/ ciasteczka zostaną przekazane osobiście czyli bez kosztów wysyłki :)

To idę kupić :)