Ayam1980 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Biały Fiat Duplo, staje zawsze przy Burger Kingu na samym początku sektora D pod M1. Quote
Ayam1980 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Zapraszamy z Florentynką na wydarzenie Pianki i Popcorn: https://www.facebook.com/events/649738145135232/?ref_newsfeed_story_type=regular potrzebujemy każdego grosika :) i totalnego wsparcia!!!!! Quote
konfirm31 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 od czasu zdjęć mogły dziesięć razy zmienić kojce ;) Okazało się, że Makler został przeniesiony do Sonieczkowa Też myślę, że w większości przypadków, psiaki nie są na stałe przypisane na stałe ani do kojców, ani do numerów. I w ten sposób, z Wadery, mamy Wadera ;) A Makler - piękny facet :) Quote
Grażyna49 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Już nawet nie wiem co pisać,taka jestem podekscytowana. Trzymam kciuki za wszystkie biedulki co nowe życie dostają. Quote
Mazowszanka13 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Pytałam wczoraj MarysięO. Odbiór jest na parkingu w centrum handlowym(chyba sektor D) i tak o 11. Oczywiście i tak lepiej zadzwonić do schronu i dopytać dokładnie. Myślę,że koło piątku ? Biały Fiat Duplo, staje zawsze przy Burger Kingu na samym początku sektora D pod M1. Zanotowałam miejsce, o godzinę zapytam którąś z Was w piątek wieczorem. Quote
Nadziejka Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 zaglądam znow i sciskam sciskaaaam za wszystko kciuki Quote
Nutusia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Zamawiając Gwiazdę umówiłam się z panią na telefon w sobotę, w kwestii godziny przyjazdu do Marek. Jak się nazywa to centrum handlowe? Wystarczy wpisać w GPS Burger King Marki? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Zamawiając Gwiazdę umówiłam się z panią na telefon w sobotę, w kwestii godziny przyjazdu do Marek. Jak się nazywa to centrum handlowe? Wystarczy wpisać w GPS Burger King Marki? ;) Centrum nazywa się M1 Quote
Ayam1980 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Centrum M1 ul. Józefa Piłsudskiego 1 Marki przy Burger King Quote
Ayam1980 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 http://www.targowek.info/2011/12/burger-king-nowy-fast-food-na-skraju-targowka/ Quote
kinga Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 A możesz poprosić schronisko, żeby to sprawdzili? Bo jeśli się nie zgadzają, to nie możemy zabrać Popcorn :(. Mają miejsce w jednym boksie... nie ma szans, żeby sprawdzić, naprawdę. Quote
Florentyna Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Ja dzwoniłam do schronu. Pani ma do mnie oddzwonić Quote
kinga Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Ja dzwoniłam do schronu. Pani ma do mnie oddzwonić o - to oby się udało! Quote
Grażyna49 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Oj czekamy na wieści. Mam nadzieję,że obie wycofane suczki zapałają przyjaźnią na dobre i złe. No może w odwrotnej kolejności i kiedyś złe od niedzieli będzie tylko dobre. Quote
PSYzRADYS Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 PsyzRadys, może namów Panią Cyprysa na udostępnienie zdjęć? Jest na kogo popatrzeć:) Mówisz - masz :) mam jeszcze filmik, ale nie wiem jak go wgrać ;) Quote
Florentyna Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Boniu jaki to mały dzieciak jeszcze! Jeszcze to przerażenie jest w oczach na niektórych zdjęciach, ale z dnia na dzień będzie znikać. Dobrze, że mu się udało :) Quote
Nutusia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 DOMNY Cyprys - prawdziwy "kop" do dalszego działania - brawo! :) Quote
konfirm31 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Cyprys - szczęśliwy. Niestety, nie mogę uszczęśliwić Yogiego, kolegi Cyprysa z tego samego boksu. Nie sadzony mi widac w najbliższym czasie, pies z Radys. Na swojej drodze, spotkałam maleńką, bezdomną Lerkę. Być może - zaciążoną :(. W środę, był w moim miasteczku jarmark - okazja dla całego powiatu i okolicy, do pozbycia się niechcianych psów. Lerka, padła mi do nóg, kiedy wracałm z Bliss do domu i strasznie płakała. No, to co było robić? Wzięłam :(. Taka malizna, a ja nie umiem zajmować się małymi psami..... Odbiór Yogiego odwołam. Zadzwoniłam do schroniska i powiedziałam, co mnie spotkało. Przepraszam, Yogi :( Quote
Grażyna49 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Cyprys - szczęśliwy. Niestety, nie mogę uszczęśliwić Yogiego, kolegi Cyprysa z tego samego boksu. Nie sadzony mi widac w najbliższym czasie, pies z Radys. Na swojej drodze, spotkałam maleńką, bezdomną Lerkę. Być może - zaciążoną :(. W środę, był w moim miasteczku jarmark - okazja dla całego powiatu i okolicy, do pozbycia się niechcianych psów. Lerka, padła mi do nóg, kiedy wracałm z Bliss do domu i strasznie płakała. No, to co było robić? Wzięłam :(. Taka malizna, a ja nie umiem zajmować się małymi psami..... Odbiór Yogiego odwołam. Zadzwoniłam do schroniska i powiedziałam, co mnie spotkało. Przepraszam, Yogi :( Krysiu,proszę nie zamartwiaj się. Zobacz , 2 psiaki które chciałaś adoptować mają domki. Widocznie Wszechświat tak chciał,żebyś miała miejsce dla maleńkiej suni. Ja wierzę,że wszystko jest tam zaplanowane między gwiazdami. Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 To może i Yogiego ktoś wypatrzy ? Quote
konfirm31 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Krysiu,proszę nie zamartwiaj się. Zobacz , 2 psiaki które chciałaś adoptować mają domki. Widocznie Wszechświat tak chciał,żebyś miała miejsce dla maleńkiej suni. Ja wierzę,że wszystko jest tam zaplanowane między gwiazdami. Ale i tamtego biedaka - żal. A Lerka - jak dla mnie maciupka. I na spacerkach, albo się wykłada i pokazuje brzuszek, albo prosi na rączki..... To może i Yogiego ktoś wypatrzy ? Mam nadzieję. Młody, ładny. I chłopak. W ciążę - nie zajdzie Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Gdyby ktoś chciał kupić ciasteczka wątrobkowe dla szczęśliwców którzy przyjeżdżają z Radys w niedzielę zapraszamy na bazarek ( cel na hotelik dla Krabika ) http://www.dogomania.com/forum/topic/145023-ciasteczka-kejciowe-watrobkowe-dla-krabika-dziekuje-i-zapraszam-do-20-styczen-g-2200/ ciasteczka zostaną przekazane osobiście czyli bez kosztów wysyłki :) Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Prześlijcie filmik na kejciu@tlen.pl wstawię :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Gdyby ktoś chciał kupić ciasteczka wątrobkowe dla szczęśliwców którzy przyjeżdżają z Radys w niedzielę zapraszamy na bazarek ( cel na hotelik dla Krabika ) http://www.dogomania.com/forum/topic/145023-ciasteczka-kejciowe-watrobkowe-dla-krabika-dziekuje-i-zapraszam-do-20-styczen-g-2200/ ciasteczka zostaną przekazane osobiście czyli bez kosztów wysyłki :) To idę kupić :) Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 To idę kupić :) Bardzo dziękujemy :) Quote
Recommended Posts