Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
24 minuty temu, Bogusik napisał:

O bosiuniu.... Fruzia i te jej oczy....Łzy same kapią....:(

wiem:( dla mnie też bardzo smutne, tym bardziej, że sunia taka "moja"...eh....juz mam dwie sunie w kolejce...jutro będe robić rezerwacje- jesli tamte ktos już zajął to zabiore Fruzie...jeśli nie, to zabiore ją jak tylko zwolni sie miejsce....

• Like 3
  • Upvote 3
Posted

Dziękuję Iza za wklejenie zdjęć Berniego (Prezesa) i wszystkim za ciepłe myśli i słowa. Berni jest z nami od 2 tygodni i 1 godziny. To psie cudo, niesamowicie zaopatrzone w człowieka. Jesteśmy w nim zakochani po uszy. 

A TAM wciąż czekajace ..Fruzia, Safonka, wcześniej Wega, Marlon... tyle okrutnie przenikajacych do głębi serca spojrzeń... ehh :(( I jak tu się cieszyć. 

• Like 2
Posted

Dziewczyny zdarzyl.sie cud. Pojawila sie osoba chetna sponsorowac w duzej czesci Fruzie. Dlugo nie myslac zarezerwowalam.ja i miejmy nadzieje ze pomyslnie wyjedzie z Radys 28go do Kasi

• Like 4
  • Upvote 3
Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Dziewczyny zdarzyl.sie cud. Pojawila sie osoba chetna sponsorowac w duzej czesci Fruzie. Dlugo nie myslac zarezerwowalam.ja i miejmy nadzieje ze pomyslnie wyjedzie z Radys 28go do Kasi

Izunia, Ty przynosisz psiakom szczęście!!!

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Wspaniała wiadomość <3

Orson :( raaany. 

Posted
Dnia 22.01.2019 o 12:51, Tyś(ka) napisał:

Wspaniała wiadomość <3

Orson :( raaany. 

U nas na północy minus 9 stopni... W Radysach na pewno sporo zimniej :((

Orson, Marcepan, Wega, Fruzia i inni... trzymajcie się!

Posted

-------NOWE TRANSPORTY----------NOWE TRASY--------

26.01 (sobota) Radysy - Łódź - Białystok - Warszawa(Piotr tel. 530-830-774)

28.01 (poniedziałek) Radysy - Warszawa - Kraków - Katowice ( Patrycja tel. 698-616-250)

30.01 (środa) Radysy - Lublin - (ew. Kraków) - Warszawa - (Piotr tel. 530-830-774)

31.01 (czwartek) Radysy - Warszawa - Wrocław; ( Patrycja tel. 698-616-250)

2.02 (sobota) Radysy - Trójmiasto ( Patrycja tel. 698-616-250)

Posted
8 godzin temu, ewunian napisał:

Przeniesione do innego schroniska?

nie - mają domy
jakoś w tym roku nie słyszy się o przenosinach do innego schroniska, tak jak to było w latach ubiegłych