kiyoshi Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 minutę temu, Bogusik napisał: Izuniu,czy będziesz mogła w razie czego pomóc w rezerwacji Czestera i wstępnym uzgodnieniu transportu z Patrycją? tak, pomoge oczywiście Jesteśmy w kontakcie W razie czego moj numer dla wszystkich osób chętnych na Radysiaki: 605 886 434 Quote
Bogusik Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 minutę temu, kiyoshi napisał: tak, pomoge oczywiście Jesteśmy w kontakcie W razie czego moj numer dla wszystkich osób chętnych na Radysiaki: 605 886 434 Dziękuję :) Numer mam. Quote
Bogusik Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 6 minut temu, Kejciu napisał: ja się dołożę 2 dyszki - proszę dajcie znać na pw bo tu nie zawsze zaglądam :) Bardzo dziękujemy :) To ogromna pomoc :) Damy znać,jak tylko uda się nam wyciągnąć Czesterka i będzie jego wątek :) Quote
Kejciu Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 minuty temu, Bogusik napisał: Bardzo dziękujemy :) To ogromna pomoc :) Damy znać,jak tylko uda się nam wyciągnąć Czesterka i będzie jego wątek :) grosz do grosza :) super trzymam kciuki :) Quote
Bogusik Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Przed chwilą, Kejciu napisał: grosz do grosza :) super trzymam kciuki :) Nic ują i nic dodać :) Tak właśnie działa ten pomocowy łańcuszek cudownych serduszek :) Jesteś jego kolejnym ogniwem,za co jeszcze raz bardzo dziękuję :) Quote
kiyoshi Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 11 godzin temu, Bogusik napisał: Nic ują i nic dodać :) Tak właśnie działa ten pomocowy łańcuszek cudownych serduszek :) Jesteś jego kolejnym ogniwem,za co jeszcze raz bardzo dziękuję :) zapytam dziś Patrycji czy miałaby jeszcze miejsce na 23go a też postaram się ustalić w Radysach czy Czester jest "wolny". edit: napisałam przed chwilą do Patrycja i do Radys...dam znać jak tylko coś ustale, to być może pomoże Wam w dalszych działaniach Quote
kiyoshi Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 DZIEWCZYNY, CZESTER JEST WOLNY, na chwile obecną MOZNA REZERWOWAĆ< dajcie znać co robimy jak będziecie wiedzieć:) Quote
Bogusik Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 2 godziny temu, kiyoshi napisał: DZIEWCZYNY, CZESTER JEST WOLNY, na chwile obecną MOZNA REZERWOWAĆ< dajcie znać co robimy jak będziecie wiedzieć:) Izuniu można rezerwować ale dopytaj Dexterkę czy by Czesterka przetrzymała.Piotrek by go odebrał 24.01 1 Quote
kiyoshi Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 3 godziny temu, Bogusik napisał: Izuniu można rezerwować ale dopytaj Dexterkę czy by Czesterka przetrzymała.Piotrek by go odebrał 24.01 Miejsce u Patrycji załatwione, w Radysach wysłałam sms, że potwierdzam rezerwacje, Pani Iza mi nie odpisała, ale to u niej norma;) w poniedziałek jej przypomne. Wieczorkiem zapytam Dexterki, mam nadzieje, że się zgodzi a jak nie to coś wymysle innego. :) Quote
Bogusik Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 4 minuty temu, kiyoshi napisał: Miejsce u Patrycji załatwione, w Radysach wysłałam sms, że potwierdzam rezerwacje, Pani Iza mi nie odpisała, ale to u niej norma;) w poniedziałek jej przypomne. Wieczorkiem zapytam Dexterki, mam nadzieje, że się zgodzi a jak nie to coś wymysle innego. :) Super! Bardzo dziękuję :) Quote
beataczl Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 18 godzin temu, Poker napisał: Dołożę się do jego transportu., 3 dyszki. 18 godzin temu, Kejciu napisał: ja się dołożę 2 dyszki - proszę dajcie znać na pw bo tu nie zawsze zaglądam :) tez doloze sie do transportu - 15 zl. Quote
Bogusik Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 18 godzin temu, Poker napisał: Dołożę się do jego transportu., 3 dyszki. 3 minuty temu, beataczl napisał: tez doloze sie do transportu - 15 zl. Bardzo Wam kochane dziewczyny dziękujemy :) Mamy już 65zł :) Transport Nowa S. - Opole - Nowa S. koszt 270zł+bramki.Nie wiemy jeszcze ile weźmie Patrycja Quote
kiyoshi Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 10 minut temu, Bogusik napisał: Bardzo Wam kochane dziewczyny dziękujemy :) Mamy już 65zł :) Transport Nowa S. - Opole - Nowa S. koszt 270zł+bramki.Nie wiemy jeszcze ile weźmie Patrycja o matko:( straasznie dużo:( Patrycja weźmie min 300 :( Quote
Bogusik Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 8 minut temu, kiyoshi napisał: o matko:( straasznie dużo:( Patrycja weźmie min 300 :( No bardzo dużo ale Piotrek liczy i tak tylko 55gr za km dla psiaków dogomaniackich,a normalnie 70gr Quote
Kejciu Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Miejsce u Patrycji załatwione, w Radysach wysłałam sms, że potwierdzam rezerwacje, Pani Iza mi nie odpisała, ale to u niej norma;) w poniedziałek jej przypomne. Wieczorkiem zapytam Dexterki, mam nadzieje, że się zgodzi a jak nie to coś wymysle innego. :) Polecam Dexterkę - miałam u niej moją pierwszą znalezioną sunię Wierkę - i od niej zaczęła się moja " przygoda " z dogomanią i pomaganiem :) warunki ma super - byłam widziałam. Quote
kiyoshi Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 55 minut temu, Kejciu napisał: Polecam Dexterkę - miałam u niej moją pierwszą znalezioną sunię Wierkę - i od niej zaczęła się moja " przygoda " z dogomanią i pomaganiem :) warunki ma super - byłam widziałam. nie musisz polecać:) do Dexterki jedzie Kormoran z Radys tym transportem;) Czesterka pórbujemy przenocować, żeby rano mógł wyruszyc w dalszą droge do szafirki U Dexterki warunki i opieka w spaniałe, ale do miejsc- kolejka;) Quote
PSYzRADYS Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 FEJSIK, SENATOR, CYPISEK, KORNEL, STAŃCZYK, KUKURYDZA, MAKAK, PIK, STEMPEL, ASANA, KMINEK, BURBON, FRUGO, WISTA i APKA - już poza schroniskiem :) 5 1 Quote
Bogusik Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Dexterka zgodziła się przetrzymać Czestera do czwartku,za co bardzo dziękujemy :) Czekamy tylko na jutrzejsze info od Izy potwierdzające jego rezerwacje w schronie i Anula założy mu wątek. 1 2 Quote
kiyoshi Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 13 godzin temu, Bogusik napisał: Dexterka zgodziła się przetrzymać Czestera do czwartku,za co bardzo dziękujemy :) Czekamy tylko na jutrzejsze info od Izy potwierdzające jego rezerwacje w schronie i Anula założy mu wątek. Dziewczyny zakladajcie watek. Potwierdzone w Radysach- Czester i Kormoran wyjezdzaja 23go. Zaraz napisze jeszcze Patrycji ze oba jada do Dexterki i sprobuje dowiedziec sie o cene chociaz przyblizona 2 Quote
Bogusik Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 12 minut temu, kiyoshi napisał: Dziewczyny zakladajcie watek. Potwierdzone w Radysach- Czester i Kormoran wyjezdzaja 23go. Zaraz napisze jeszcze Patrycji ze oba jada do Dexterki i sprobuje dowiedziec sie o cene chociaz przyblizona Bardzo dziękujemy Izuniu za potwierdzenie :) Dobrze by było znać chociaż przybliżony koszt więc może uda się Tobie coś dowiedzieć.... Quote
Anula Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Zapraszam na wątek Czestera. https://www.dogomania.com/forum/topic/349282-czester-z-radys-kudłatek-wypatrzony-przez-bogusik/ Quote
kiyoshi Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Dostałam od Ainana mnóstwo pięknych zdjęć Prezesa/ Berniego- naszego ulubieńca ;) wstawie tych kilka najpiekniejszych, choć trudno było wybrać, bo wszystkie wspaniałe 4 2 Quote
Tyśka) Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Mówiłam, że leoś :)) Piękny! Miał ogromne szczęście, że został wypatrzony. 2 Quote
kiyoshi Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Aktualizacja: ORSON - opuścił schronisko Quote
Recommended Posts