Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu ja w tej chwili przesyłam Ci psy właściwie na bierząco więc z tym chyba nie ma większego problemu.
W związku z tym, że pakietów jest tak dużo zacznę w takim razie, oprócz psów dodawanych na bierząco, wysyłać psy, które już były ogłaszane, od początku listy. Wtedy uda Nam się zużyć pakiety szybciej. Czy tak może być?

Posted

Kasiu ja w tej chwili przesyłam Ci psy właściwie na bierząco więc z tym chyba nie ma większego problemu.
W związku z tym, że pakietów jest tak dużo zacznę w takim razie, oprócz psów dodawanych na bierząco, wysyłać psy, które już były ogłaszane, od początku listy. Wtedy uda Nam się zużyć pakiety szybciej. Czy tak może być?

oczywiście - czekamy :-)

Posted

Kochana Marysia :)

Chciałam dobrze, a wyszło jak wyszło.

Na drugi raz wykupie mniej.

Mazowszanko - ale nie tylko Ty wykupiłaś bo oprócz Ciebie jeszcze i inni  i jeszcze jedna osoba chciała anonimowo wykupić ale napisałam jak sprawa wygląda i wykupi następnym razem :)

Posted

Bianka razem z dziećmi opuściła schronisko.
Wstrzymajcie się proszę z ogłaszaniem Newtona, Harfy, Koralika i Wisienki.
Dam znać w poniedziałek czy nadal będą do adopcji ;)

Posted

Bianka razem z dziećmi opuściła schronisko.
Wstrzymajcie się proszę z ogłaszaniem Newtona, Harfy, Koralika i Wisienki.
Dam znać w poniedziałek czy nadal będą do adopcji ;)

Mocno trzymam kciuki, szczególnie za Koralika.

Posted

Jest po sterylce i wet musi dać zgodę na wydanie psa ze szwami. Zabieg był chyba w ubiegłym tygodniu...

Ktoś wie jaki jest "klucz" przeprowadzania zabiegów, czy to czysta loteria?

Posted

Jest po sterylce i wet musi dać zgodę na wydanie psa ze szwami. Zabieg był chyba w ubiegłym tygodniu...
Ktoś wie jaki jest "klucz" przeprowadzania zabiegów, czy to czysta loteria?

Ja rezerwowałam Duszkę, bo chciałam ją brać do hoteliku. Teraz jest tak w Radysach, że można poprosić o sterylizację psa przed jego odebraniem, dlatego w pierwszej kolejnosci są sterylizowane/kastrowane psy, które idą do adopcji. Jeżeli nie ma rezerwacji to sterylizacji sa poddawane psy z naszych albumów. Chociaz też inne psy też są kastrowane. W schronisku zaczęła pracować bardzo fajna pani doktor - stąd też takie zmiany.

Wracając do Duszki - będzie wydana pani Eli, jak wet. wyrazi zgodę (nie wiem kiedy miały być zdjęte szwy. Ja na miejsce Duszki biorę inną sunię - już bez sterylizacji, bo nie chcę czekać. Na razie mój wybór padł na Wisienkę.

Z dobrych wieści - Harfa i Sinus są już zarezerwowane :)

Do adopcji poszły: BIANKA razem z dziećmi, RUMBA i WALA
Posted

O matko moja, ale jeśli Duszka nie będzie mogła zostać zabrana w sobotę, to nie wiem czy sprawa będzie aktualna... :(

edit.: Info sprzed chwili od p. Eli - W poniedziałek będzie miała zdjęte szwy i albo w poniedziałek albo we wtorek przyjeżdża do mnie. Uffffff....

No to ja też ufffffffffffffffffffffffffffff.................

Posted

O matko moja, ale jeśli Duszka nie będzie mogła zostać zabrana w sobotę, to nie wiem czy sprawa będzie aktualna... :(

edit.: Info sprzed chwili od p. Eli - W poniedziałek będzie miała zdjęte szwy i albo w poniedziałek albo we wtorek przyjeżdża do mnie. Uffffff....

No to ja też ufffffffffffffffffffffffffffff.................

Super :)

Posted

Po Duszkę p. Elżbieta pojedzie jednak w Wigilię. Szkoda, że nie puszczono jej ze szwami w sobotę, bo był darmowy transport. Mamy nadzieję, że w Wigilię już nic nie stanie na drodze do Duszkowego szczęścia ;)