Florentyna Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Na dobranoc dwa uśmiechy: Puszka kiedyś Tito oraz Nelci kiedyś Melby. Puszek jest bardzo kochany w swoim domku, natomiast dla Neli nadal szukamy domku. 1 Quote
Nutusia Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Puszek... padłam! :D A Nelcia też się doczeka - z takim uśmiechem? ;) Quote
Marysia R. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Aktualizacja: CIACHO - adoptowany :) Quote
Marysia R. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Aktualizacja: KAJETAN - adoptowany :) Quote
Nutusia Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 O jezusie, te Ciachowe filce... :( Potencjalna chętna na Wiewiórkę nam się "urwała", wymawiając się nagle powstałymi problemami rodzinnymi. Wierzę, bo muszę... Ale z rezerwacji Wiewiórki nie rezygnuję (wczoraj potwierdziłam też u Asi transport małej) - przyjedzie do mnie na DT. Skoro obiecałam psu, słowa dotrzymam :) Marysi O. bardzo dziękuję za gotowość pomocy ;) 1 Quote
konfirm31 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nutusiu, wybacz, że się powtarzam - jesteś niesamowita :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nutusiu, wybacz, że się powtarzam - jesteś niesamowita :) Potwierdzam :) Quote
yumanji Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Pojadą : Marcysia, Ciacho, Jagna, Koniak, Wiewiórka właśnie, no i może ktos wybierze jakąś owczarkę zamiast zarezerwowanej ponoc Gerdy Quote
PSYzRADYS Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nutusiu - obawiam się, że Wiewiórka do ciebie nie dojedzie ;) Quote
yumanji Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 nie dojedzie, nie dojedzie, wiem,ze nie dojedzie ;-) Quote
Marysia R. Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nutusiu - obawiam się, że Wiewiórka do ciebie nie dojedzie ;) nie dojedzie, nie dojedzie, wiem,ze nie dojedzie ;-) Co macie na myśli? Szykuje się dla niej coś stałego? :) Quote
yumanji Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Rozmawialam właśnie z panią,która chciałaby adoptować Wiewiórkę, jeśli Nutusia ją odda ;-). Dom z ogrodem w Otwocku, dwie osoby dorosłe plus dojeżdżające na weekend córki.Państwo mieli 17 lat sunie bardzo podobną do Wiewióry.Pani kulturalna, delikatna i z dużą czułoscią mówiła o obydwu suniach.Nutusia? Quote
PSYzRADYS Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Nutusiu - koniecznie wybierz następnego psa, bo co wybierzesz, to szybko znajduje dom :) Quote
PSYzRADYS Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 adoptowane: MIŁKA, HUMOR i GERDA :) 1 Quote
Marysia R. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Aktualizacja: MUCHA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Aktualizacja: TEKSAS - adoptowany :) Quote
Marysia R. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Aktualizacja: SZYNSZYL - adoptowany :) Quote
Marysia R. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Aktualizacja: UTA - przeniesiona do schroniska Sonieczkowo Quote
Nutusia Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 A co mam nie oddać Wiewiórki? Przecież tylko DT mogłam jej zaoferować... Rozmawiałam z Asią - jak pojedzie do Pani z sunią, to sprawdzi domek. Gdyby cokolwiek było nie tak - jestem gotowa ;) Wiewiórka miała przyjechać do mnie, bo... tak wyszło, bo ludzie sami nie widzą czego chcą, bo zmieniają zdanie w ostatniej chwili. Na razie mam 3 tymczaski. Jutro jedna jedzie do DS. Druga na koniec listopada. Trzecia się zasiedziała przeokropnie... Własnych mam 4 szt. Zimą trudniej mi tymczasować, bo wszystkie psy muszą być w domu, porozdzielane na "podgrupy" a nas nie ma 10 godzin :( Quote
Marysia R. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Aktualizacja: FORINT - adoptowany :) Quote
Marysia R. Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Aktualizacja: FUKS - opuścił schronisko :) Quote
Recommended Posts