Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jezusie, te Ciachowe filce... :(

Potencjalna chętna na Wiewiórkę nam się "urwała", wymawiając się nagle powstałymi problemami rodzinnymi. Wierzę, bo muszę...

Ale z rezerwacji Wiewiórki nie rezygnuję (wczoraj potwierdziłam też u Asi transport małej) - przyjedzie do mnie na DT. Skoro obiecałam psu, słowa dotrzymam :) Marysi O. bardzo dziękuję za gotowość pomocy ;)

• Upvote 1
Posted

Nutusiu - obawiam się, że Wiewiórka do ciebie nie dojedzie ;)

nie dojedzie, nie dojedzie, wiem,ze nie dojedzie ;-)

Co macie na myśli? Szykuje się dla niej coś stałego? :)

Posted

Rozmawialam właśnie z panią,która chciałaby adoptować Wiewiórkę, jeśli Nutusia ją odda ;-). Dom z ogrodem w Otwocku, dwie osoby dorosłe plus dojeżdżające na weekend córki.Państwo mieli 17 lat sunie bardzo podobną do Wiewióry.Pani kulturalna, delikatna i z dużą czułoscią mówiła o obydwu suniach.Nutusia?

Posted

A co mam nie oddać Wiewiórki? Przecież tylko DT mogłam jej zaoferować...

Rozmawiałam z Asią - jak pojedzie do Pani z sunią, to sprawdzi domek. Gdyby cokolwiek było nie tak - jestem gotowa ;)

Wiewiórka miała przyjechać do mnie, bo... tak wyszło, bo ludzie sami nie widzą czego chcą, bo zmieniają zdanie w ostatniej chwili. Na razie mam 3 tymczaski. Jutro jedna jedzie do DS. Druga na koniec listopada. Trzecia się zasiedziała przeokropnie... Własnych mam 4 szt. Zimą trudniej mi tymczasować, bo wszystkie psy muszą być w domu, porozdzielane na "podgrupy" a nas nie ma 10 godzin :(