Florentyna Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Dziękuję Marysiu. Udało się w końcu :) Quote
Ayam1980 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Kochani Moi, trzymajcie dzisiaj kciuki, bo razem z Marysią zabieramy dziś psiaki z transportu z Radys!!! Quote
konfirm31 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Trzymam z całej siły :). Napisz potem, proszę, które i dokąd. Quote
Marysia R. Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Pepitka jest już u mnie :) Urocza z niej kruszynka (z urody przypomina borsuka ;)), bardzo nastawiona na kontakt z człowiekiem ale jeszcze trochę niepewna. W tej chwili dociera się z moimi suczkami, na razie ostrzegawczo na nie warczy ale na ale one podchodzą do tego ze zrozumieniem więc będzie dobrze :) Ze schroniska przyjechało dzisiaj dużo psów (nie wiem dokładnie ile ale chyba ok. 10) w tym na pewno Wera, Krasnal, Sahara, Birma. Pewnie Ayam jak wejdzie napisze więcej. 1 Quote
Florentyna Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Jak patrzy... Jakby pytała, ale o co chodzi? Co ja tu robię? Nie zrobisz mi krzywdy? Quote
konfirm31 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Marysiu, wspaniale :). Tak, widać w niej tę niepewność....Ten borsuk, to od tego białego paska na łepku? Ale i borderki tak mają ;). i....bywają dropiate :). Mamy więc borderkę gładkowłosą, niskopienną :). U Ciebie, też będzie Pepitką? Quote
Ayam1980 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Kochani Moi, Wera jest już w hoteliku :-) z rana wszystko zamieszczę, bo dzisiaj padam.... Dodam też zdjęcia, bo z telefonu nie mogę. Ale jutro wszystko opiszę!!! Quote
Anula Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ale cudowne wiadomości,tyle psiaków otrzymało nowe życie :klacz: .Jednym słowem psiakom się poszczęściło.Reszta chyba spędzi Święta w schronie :-( . Quote
Florentyna Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Birma już pod opieką fundacji Bernardyn Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych - donosi facebook :) Quote
magenka1 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 tyle piesków już opuściło Radysy hurA Quote
lunarmermaid Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 A ja jestem ciekawa czy pojechała Mufka i Popcorn? One takie obie wystraszone. Gwiazda i Mufka najbardziej mi leżą na serduchu. Quote
Marysia R. Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Założyłam Pepitce osobny wątek, zapraszam do odwiedzin: http://www.dogomania.com/forum/topic/144584-ma%C5%82a-dropiata-pepitka-z-radys-czeka-w-dt-na-dom/ :) Quote
Ayam1980 Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Niestety są w schronisku....Remizy też nikt nie odebrał w Warszawie, biedna wróciła do schroniska....ludzie są bezmyślni...szkoda gadać. Mam nadzieję, ze szybko znajdzie dom!! Wczoraj pojechały Birma, Bono, Pepitka, Krasnal, Wera, Sahara, Faworek. Oprócz nich jeszcze Corsa, której jeszcze tutaj nie ogłaszałyśmy. Quote
Ayam1980 Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Wera - śliczna suczka z przepięknymi wielkimi brązowymi oczami i uszami jak kucykami już jest bezpieczna w hoteliku. Wera jest suczką sięgającą do kolan :) ma przepiękny kolor podpalany, na łapach brązowe skarpetki i brązowy krawacik. Wera ma ok. 3 lat, więc jest młodą suczką potrzebująca swojego człowieka, który jej już nigdy nie zawiedzie. Nie przejawia żadnej agresji w stosunku do ludzi i zwierząt, ale jest bardzo przestarszona.Jednak liczę na to, że w hoteliku u Pani Małgosi przez Święta odżyje i nabierze zaufania do ludzi ♥ Daje sie głaskać i widać, że sprawia jej to przyjemność. W hoteliku ma super box, a w budzie kocyki i dużo słomy :-) jest cudna!! Sterylizacja odbędzie się po Nowym Roku na spokojnie. Wera została odrobaczona i została zaszczepiona przeciwko wściekliżnie, a w tym tygodniu zostanie zaszczepiona przeciwko pozostałym chorobom. Zapraszamy na wydarzenie Sawanny i Wery na fb :) https://www.facebook.com/events/400484870127240/405412846301109/?notif_t=like A tutaj wczorajsze zdjęcia z odbioru Wery :) Quote
Florentyna Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 To spojrzenie ..... ile ona musiała przejść już w życiu :( Dobrze, że to już za nią. Remiza - brak słów :( Quote
lunarmermaid Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Biedna Remiza....A Pianki też nikt nie chciał? Quote
konfirm31 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Nie rozumiem? Czyli tylko Wera i Pepitka zostały odebrane? A reszta psów, wróciła do Radys ? Quote
Kejciu Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 To straszne - ktoś się umawia i nie odbiera? rety aż serce boli co te psiny musiały czuć zapakowane w takie klatki :( najważniejsze że kilku się udało i będzie juz tylko lepiej.... Quote
Ayam1980 Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Biedna Remiza....A Pianki też nikt nie chciał? dotąd nie :( Quote
Ayam1980 Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Nie rozumiem? Czyli tylko Wera i Pepitka zostały odebrane? A reszta psów, wróciła do Radys ? Zostały odebrane Birma, Bono, Pepitka, Krasnal, Wera, Sahara, Faworek. Oprócz nich jeszcze Corsa. Tylko Remiza nie :( Quote
Recommended Posts