neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a czemu zawsze na pierwszą?? jeszcze wyżej, wyżej niż Himalaje!!! Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='neverend']a czemu zawsze na pierwszą?? jeszcze wyżej, wyżej niż Himalaje!!! wyżej niż Mont Everest!! Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 taka piękna i kochana sunia zasługuje na kochany dom... Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tak wyglądają nasze ostródzkie pola, w których spacerujemy z pieskami... A tu,jak widać sisia0 ze Śliczną:) Quote
gwiazda0 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sisia wkońcu się doczekała na spacerek ze Śliczną :painting: Quote
gwiazda0 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='neverend']Baaardzo się lubią:) nio pewnie..... Quote
mowie-nie-arce Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 bo Śliczna to moj skarbek .. :*:* hehe sorry ze nie podeszlam do zdjecia ale Lejla i Sliczna.... to sami widzieliscie...uuuuuuuuuuuuu !!! mam u siebie zdjecia wiec niedlugo wstawie je z mojej komorki :) Quote
mowie-nie-arce Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ja przeciez nie powiedzilam ze jest zle :):) Słyszalam ze Pajunia planuje wziąść Śliczna .... to prawda ? Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 tak, tylko że dziś ktoś przyjechał do schroniska w sprawie adopcji aż spod Nidzicy... Quote
gwiazda0 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='neverend']tak, tylko że dziś ktoś przyjechał do schroniska w sprawie adopcji aż spod Nidzicy... nio to dobrze.....przynajmniej jeden pies znajdzie domek :lol: Quote
Aga_Mazury Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Śliczna już jest w nowym domku...... Quote
Reno2001 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A ja dziś jej wznowiłam allegro...hihihi :cool3:. Aaaaale sie cieszę :loveu::loveu::loveu:. Zaraz wystawię chyba waszą drugą collaczkę :cool1:. Quote
Aga_Mazury Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Reno2001 napisał(a):A ja dziś jej wznowiłam allegro...hihihi :cool3:. Aaaaale sie cieszę :loveu::loveu::loveu:. Zaraz wystawię chyba waszą drugą collaczkę :cool1:. Telepatia??? Też właśnie pomyślałam o Klarze....:) masz dobrą rękę...:calus: Quote
Matusz Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale wspaniale...jeju...Oby sunia była szczęśliwa!!!:multi::multi::multi: Quote
gwiazda0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Śliczna już jest w nowym domku...... jak ja przeczytałam,że śliczna jest w domku,to ogłupiałam ze szczęścia....a teraz Sisia...kogo bedziesz wyprowadzac?? ŚLICZNA W DOMKU....JUPI!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sisia0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Z jednej strony bardzo się cieszę ale będzie mi jej tak bardzo brakowało..... bardzo.. juz moja flora ...bella i sliczna mają domki został tylko bogus :) Śliczna żeby Ci się wiodło !! Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='sisia0']Z jednej strony bardzo się cieszę ale będzie mi jej tak bardzo brakowało..... bardzo.. juz moja flora ...bella i sliczna mają domki został tylko bogus :) Śliczna żeby Ci się wiodło !! Boguś też jedzie... Quote
gwiazda0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 neverend napisał(a):Boguś też jedzie... gadałam dzisija z Sisią i się zmartwiła i to baardzo,że nie ma już Ślicznej i Bogusia...ale z drugiej strony sie cieszyła,że pieski są w domu...i ja też się ciesze..Sisia.....a już ciebie odblokowali??:crazyeye: Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tak, sisia0 już jest na dogo... Trzeba się cieszyć...po co łzy...Przecież sisia0 ma swoją Chilli... Quote
sisia0 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 gwiazda0 napisał(a):gadałam dzisija z Sisią i się zmartwiła i to baardzo,że nie ma już Ślicznej i Bogusia...ale z drugiej strony sie cieszyła,że pieski są w domu...i ja też się ciesze..Sisia.....a już ciebie odblokowali??:crazyeye: Hej Hej Hej... bo tu zaraz nieporozumienia będą.... ja nie płakałam ani sie nie martwiłam że Śliczna i Boguś mają domki...ja się bardzo cieszę .... :multi::multi: tylko powiedzialam ze bedzie mi ich brakowac, ale w koncu przeciez sa inne psiaki w schronie ktore tez czekaja na domek...a o nich sie nie zapomina i tez trzeba im pomoc, no nie :p ?? No oczywiscie mam swoja Czili, ale też bardzo kocham psiaki ze schroniska :0 Quote
gwiazda0 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 sisia0 napisał(a):Hej Hej Hej... bo tu zaraz nieporozumienia będą.... ja nie płakałam ani sie nie martwiłam że Śliczna i Boguś mają domki...ja się bardzo cieszę .... :multi::multi: tylko powiedzialam ze bedzie mi ich brakowac, ale w koncu przeciez sa inne psiaki w schronie ktore tez czekaja na domek...a o nich sie nie zapomina i tez trzeba im pomoc, no nie :p ?? No oczywiscie mam swoja Czili, ale też bardzo kocham psiaki ze schroniska :0 oj Sisia...ja nie napisałam,że płakałaś...aj....dobrze że już jesteś :* Quote
sisia0 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Zdjęcia Ślicznej z ostatniego jej schroniskowego spacerku :) Jak skacze po zaroślach...^ Tu mi troszkę w kadr komórki weszła smyczka do komórki... Quote
Recommended Posts