Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
A ja dziś jej wznowiłam allegro...hihihi :cool3:.
Aaaaale sie cieszę :loveu::loveu::loveu:.

Zaraz wystawię chyba waszą drugą collaczkę :cool1:.

Telepatia???

Też właśnie pomyślałam o Klarze....:) masz dobrą rękę...:calus:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Śliczna już jest w nowym domku......

jak ja przeczytałam,że śliczna jest w domku,to ogłupiałam ze szczęścia....a teraz Sisia...kogo bedziesz wyprowadzac?? ŚLICZNA W DOMKU....JUPI!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Z jednej strony bardzo się cieszę ale będzie mi jej tak bardzo brakowało..... bardzo.. juz moja flora ...bella i sliczna mają domki został tylko bogus :) Śliczna żeby Ci się wiodło !!

Posted

[quote name='sisia0']Z jednej strony bardzo się cieszę ale będzie mi jej tak bardzo brakowało..... bardzo.. juz moja flora ...bella i sliczna mają domki został tylko bogus :) Śliczna żeby Ci się wiodło !!

Boguś też jedzie...

Posted

neverend napisał(a):
Boguś też jedzie...

gadałam dzisija z Sisią i się zmartwiła i to baardzo,że nie ma już Ślicznej i Bogusia...ale z drugiej strony sie cieszyła,że pieski są w domu...i ja też się ciesze..Sisia.....a już ciebie odblokowali??:crazyeye:

Posted

gwiazda0 napisał(a):
gadałam dzisija z Sisią i się zmartwiła i to baardzo,że nie ma już Ślicznej i Bogusia...ale z drugiej strony sie cieszyła,że pieski są w domu...i ja też się ciesze..Sisia.....a już ciebie odblokowali??:crazyeye:

Hej Hej Hej... bo tu zaraz nieporozumienia będą....

ja nie płakałam ani sie nie martwiłam że Śliczna i Boguś mają domki...ja się bardzo cieszę .... :multi::multi: tylko powiedzialam ze bedzie mi ich brakowac, ale w koncu przeciez sa inne psiaki w schronie ktore tez czekaja na domek...a o nich sie nie zapomina i tez trzeba im pomoc, no nie :p ??

No oczywiscie mam swoja Czili, ale też bardzo kocham psiaki ze schroniska :0

Posted

sisia0 napisał(a):
Hej Hej Hej... bo tu zaraz nieporozumienia będą....

ja nie płakałam ani sie nie martwiłam że Śliczna i Boguś mają domki...ja się bardzo cieszę .... :multi::multi: tylko powiedzialam ze bedzie mi ich brakowac, ale w koncu przeciez sa inne psiaki w schronie ktore tez czekaja na domek...a o nich sie nie zapomina i tez trzeba im pomoc, no nie :p ??

No oczywiscie mam swoja Czili, ale też bardzo kocham psiaki ze schroniska :0

oj Sisia...ja nie napisałam,że płakałaś...aj....dobrze że już jesteś :*