Aga_Mazury Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Trafiła jakiś tydzień, dwa temu do schroniska. Odrazu wpadła mi w oko. Młoda, radosna sunia...colakowata. Nie wiem jak to będzie gdy o kwarantannie trafi na wybiegi do dużych suk:placz: Zobaczcie jaka jest piękna.... nie mogła więc otrzymac innego imienia jak Śliczna Shot with DMC-FX01 at 2007-07-16 Shot with DMC-FX01 at 2007-07-16 Shot with DMC-FX01 at 2007-07-16 Quote
ewajanka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Rzeczywiście niezwykle urodziwa suczka. Myślę że jak potencjalne domki ją zobaczą to będzie w czym przebierać. Quote
sisia0 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja sobie rezerwuję śliczną na spacerki. Moja ulubienica... :*:*:* Już w środe się zobaczymy :) Quote
Matusz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 sisia0 napisał(a):Ja sobie rezerwuję śliczną na spacerki. Moja ulubienica... :*:*:* Już w środe się zobaczymy :) Paulina tu nie ma rezerwacji, każdego psiaka się kocha i z każdym trzeba wyjść na spacer :diabloti::diabloti: Quote
sisia0 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No wiem przecież wiem...ale i tak wszyscy co wyprowadzaja psy mają swoich ulubieńców. p.Agnieszka ma Padka i Kamyka, ty chyba Kamisa. A ja Florkę i Śliczną. :D:D:D:D poprostu od tak....serce nie sługa na te śliczności i florkowości Quote
Matusz Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 sisia0 napisał(a):No wiem przecież wiem...ale i tak wszyscy co wyprowadzaja psy mają swoich ulubieńców. p.Agnieszka ma Padka i Kamyka, ty chyba Kamisa. A ja Florkę i Śliczną. :D:D:D:D poprostu od tak....serce nie sługa na te śliczności i florkowości oj nie tylko Kamyk !! trochę ich jest jeszcze m.in właśnie Kamis, Dukat, Aksel itd... Quote
sisia0 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bylam dzis w schronisku u milorda. ale zajrzalam tez do slicznej. bardzo sie ucieszyla. ma nowa wspolokatorke/a. nie wiem czy to on czy ona. ten nowy dobieral sie do slicznej. (albo nowa) to ta sie wkurzyla i rzucila sie na nia/niego. ale nie ugryzla tylko straszyla.sliczna jest kochaniutka. Niech szybciutko znajdzie dom Quote
Aga_Mazury Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Śliczna......ach ten Twój pychol roześmiany :).....domek będzie miał z Ciebie pociechę...:) Quote
sisia0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziś też byłam u slicznej ... ona ma jednak wspólokatora... czyli często są w pokoju sam na sam ;/a dziś jej kolega tez sie do niej dobierał, to ta go znowu w ucho hap. ten jej kolega to troszke wystraszony mi sie zdawal. a wczoraj byl bardziej wesoly :( ŚLICZNA PAMIĘTAJ _ ZŁOŚĆ PIĘKNOŚCI SZKODZI ! Quote
Aga_Mazury Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Uwielbia jak się z nią bawić , przytula się tak boczkiem jak mój colak....i dzisiaj cudnie "mruczała jęcząc" jak się ją głaskało......taka była szczęśliwa...że do niej przyszliśmy Quote
sisia0 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 niom...ona jest koooooooooochaniuuuutka !!! Marzę często że ją zabieram ze schorniska i spimy razem w moim łóżeczku. No ale musiałaby z 2 lata jeszcze pobyć w schronisku żebym mogła ją wziąść. A to za długo... sliczna szukaj pana ! Quote
sisia0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A kogo ja mam w avantarku ??? Śliczna szukaj pana -- tzn.mnie :) Quote
sisia0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Śliczna a u ciebie nikt nie był ??? no wiecie co .... zajrzyjcie do bogusia z bazarku :P sliczna szukaj pana ! Quote
sisia0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 sliczna moj ty pysiolku ... ty moj pusiaczku... szukaj pana Quote
Matusz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Śliczna została przeniesiona na drewnianą wiatę tam gdzie jest Larysa koniec spacerów... była na spacerze dokładnie tyle samo razy jak Larysa... Quote
milk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mała wskakuj na czołówkę, w tym niewinnym pysiu musi się zakochać ktoś! Quote
Recommended Posts