Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiła jakiś tydzień, dwa temu do schroniska. Odrazu wpadła mi w oko. Młoda, radosna sunia...colakowata.
Nie wiem jak to będzie gdy o kwarantannie trafi na wybiegi do dużych suk:placz:
Zobaczcie jaka jest piękna....
nie mogła więc otrzymac innego imienia jak Śliczna

Shot with DMC-FX01 at 2007-07-16

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sisia0 napisał(a):
Ja sobie rezerwuję śliczną na spacerki. Moja ulubienica... :*:*:* Już w środe się zobaczymy :)

Paulina tu nie ma rezerwacji, każdego psiaka się kocha i z każdym trzeba wyjść na spacer :diabloti::diabloti:

Posted

No wiem przecież wiem...ale i tak wszyscy co wyprowadzaja psy mają swoich ulubieńców. p.Agnieszka ma Padka i Kamyka, ty chyba Kamisa. A ja Florkę i Śliczną. :D:D:D:D poprostu od tak....serce nie sługa na te śliczności i florkowości

Posted

sisia0 napisał(a):
No wiem przecież wiem...ale i tak wszyscy co wyprowadzaja psy mają swoich ulubieńców. p.Agnieszka ma Padka i Kamyka, ty chyba Kamisa. A ja Florkę i Śliczną. :D:D:D:D poprostu od tak....serce nie sługa na te śliczności i florkowości

oj nie tylko Kamyk !! trochę ich jest jeszcze m.in właśnie Kamis, Dukat, Aksel itd...

Posted

bylam dzis w schronisku u milorda. ale zajrzalam tez do slicznej. bardzo sie ucieszyla. ma nowa wspolokatorke/a. nie wiem czy to on czy ona. ten nowy dobieral sie do slicznej. (albo nowa) to ta sie wkurzyla i rzucila sie na nia/niego. ale nie ugryzla tylko straszyla.sliczna jest kochaniutka. Niech szybciutko znajdzie dom

Posted

Dziś też byłam u slicznej ... ona ma jednak wspólokatora... czyli często są w pokoju sam na sam ;/a dziś jej kolega tez sie do niej dobierał, to ta go znowu w ucho hap. ten jej kolega to troszke wystraszony mi sie zdawal. a wczoraj byl bardziej wesoly :( ŚLICZNA PAMIĘTAJ _ ZŁOŚĆ PIĘKNOŚCI SZKODZI !

Posted

Uwielbia jak się z nią bawić , przytula się tak boczkiem jak mój colak....i dzisiaj cudnie "mruczała jęcząc" jak się ją głaskało......taka była szczęśliwa...że do niej przyszliśmy

Posted

niom...ona jest koooooooooochaniuuuutka !!! Marzę często że ją zabieram ze schorniska i spimy razem w moim łóżeczku. No ale musiałaby z 2 lata jeszcze pobyć w schronisku żebym mogła ją wziąść. A to za długo... sliczna szukaj pana !

• 2 weeks later...