maciojj Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Cześć Moje pytanie brzmi: czy przewozi ktoś dużego psa w a4 kombi? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy mój berneńczyk będzie miał tam wystarczająco dużo miejsca. Proszę o pomoc :) Pozdrawiam Quote
gryf80 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 odpowiem tak-przewoziłam azjatę -dorosłego- w micrze nissanie(K12) Quote
maciojj Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Tylko czy to były krótkie przejażdżki po mieście, czy dalsze trasy? ;) Quote
adiiszek Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Owczarek szkocki spokojnie leży Sobie z tyłu w Punto II, tak samo Owczarek niemiecki :)) Quote
gryf80 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Tylko czy to były krótkie przejażdżki po mieście, czy dalsze trasy? ;) 30 km w jedna stronę tyle samo w drugą Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Jeżeli to jest kombi jak piszesz, to pies będzie miał wystarczająco dużo miejsca ;) Swojego ONka woziłam w mondeo kombi, w focusie kombi. A nawet w fiacie palio weekend, który jest małym kombi :) We wszystkich tych autach, pies miał wystarczająco miejsca. Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że w aucie typu kombi, miejsca w bagażniku jest wystarczająco nawet dla dwóch dużych psów :) Quote
diabelkowa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 jezdze nissanem micra k11 z dwoma psami 17 kilowym kundlem i maliniakiem w klatce ;) w takim kombi to by mi sie z 4 psy zmiescily ... jezdze tak srednio 300 km do domu ;) tyle samo w druga Quote
Recommended Posts