marta0731 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Konto do Bogusik wysłane, dziękujemy :) A ja to bym chciała, żeby sylwiaso się trochę rozwinęła nad tym, że u Tajgera wszystko dobrze... Co robi, jak się zachowuje, jak je, gdzie się załatwia, jak do innych psów, jak na smyczy, no wszystkie podstawowe rzeczy, bo narazie nic nie wiemy... Jestem ciekawa :D Quote
Tianku Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 odwiedzam Tygryska :) P.S. Dziewczyny z jakich przeglądarek korzystacie? mi znowu dogo szwankuje :( na chromie nie mogę nawet dodać posta ani pasek narzędzi nie działa do tej pory na mozilli działało dzisiaj już bez paska narzędzi załamka Quote
piescofajnyjest Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Marta.....spokojnie:) ja przeleje komus, kto ma paypala, a ta wspaniala osoba, ktora sie zdecydowala pomoc, przeleje na Twoje konto:) Quote
piescofajnyjest Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 a dlaczego mam jakies dziwne zapiski, to nie wiem.....:( Quote
kora78 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 ale fajne to masz :) w tej nieieskiej tabelce, gdzie wiadomosc wpisujesz moze Ci sie wcisnelo takie S przekreslone, a potem U podkreslone. tam pokombinuj,zeby to wylaczyc. a ja walcze z bazarkiem. troche sie uzbieralo. wieczorem dokoncze dopiero. tez bym chciala, by sylwaso cos wiecej napisala. Quote
Satrina Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ja podesłałam Gabi79 ciuszki na bazarek, ale nie wiem czy już dotarły. Gabi doszła paczka? Quote
Gabi79 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ja podesłałam Gabi79 ciuszki na bazarek, ale nie wiem czy już dotarły. Gabi doszła paczka? Dzisiaj po południu bardzo miły pan z poczty przyniósł mi wielką pakę. DZIĘKUJĘ w imieniu Tajgerka Jak się uporam z bazarkami, które trwają wezmę się za ten dla Tajgerka. Proszę o chwilkę cierpliwości. Quote
marta0731 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Doszła wpłata 40zl od Bogusik, dziękujemy! :D Quote
kizimizi Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Oj ile nas tu juz jest?! Super :) Marta widze ze post juz masz. Oj czekamy na wiecej informacji, jak sie psiak zachowuje ? Chetny na tekst ktos jest? Quote
kora78 Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/144861-r%C4%99kawice-narciarskie-i-zimowo-karnawa%C5%82owo-dla-tajgera-do-1701/?p=15998547 prosze pomoc podnosic Quote
sylwiaso11 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nasz Tajgerek bardzo wesoły piesek z radości biega w kółko,skacze, na spacerku momentami nie można go utrzymać,ale z tym sobie poradzimy.Lubi spacerki,ludzi,bardzo przyjazna psinka.Boi się momentami głośniejszego głosu i nowych miejsc.Focie będą, wstawi Lucynka. Quote
marta0731 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 No i gdzie te focie...? Ja całkiem zapomniałam na wątku obwieścić że doszła wpłata 350zl od kizimizi. I tylko dodam, że naprawdę "szacun" za podarowanie tak wysokiej kwoty... Quote
kora78 Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 sylwiaso pisze, ze utro powinna mi przeslac, bo fotografka ma problemy z internetem i nie moze teraz wyslac. a utro wrzuci, jak sie spotkaa w 4 oczy. Quote
kizimizi Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 sylwiaso pisze, ze utro powinna mi przeslac, bo fotografka ma problemy z internetem i nie moze teraz wyslac. a utro wrzuci, jak sie spotkaa w 4 oczy. Czasem ludzie nie potrafia dogadac sie z Kora ... hmmmm ... nie rozumiem ;) Czyli forki doda jutro dziewczyna ktora je robila, tak? Sylwio a jak sie spisuje psina, poza tym ze ciagnie na spacerach. Lagodny jest dla dzieci? Ja wiem, ze ty masz tam dziewczynke u siebie to pewnie sie juz spotkali? Czystosc zachowuje? Z psami sie dogaduje? Quote
kora78 Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 hahaha. bo mi coś literka J nie wskakuje... :/ i kto to mowi? forki? czy faworki? czy fotki? ;P uz mam, zaraz dam. Quote
marta0731 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 A co nas obchodzi twój uz, my oponki chcemy :D Quote
marta0731 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Pewnie jest w szoku mając tyle przestrzeni... ;) Zdjęcie drugie jest śliczne Quote
sylwiaso11 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Tajgerek kocha dzieci tylko trzeba uważać,bo z miłości lubi skoczyć i dać Amelci buziaka!lubi jak ciocia ugotuje to wtedy dochodzi zapach z kuchni to tak się cieszy ładnie zjada wszystko.Z załatwianiem nie jest tak żle na spacerku ładnie zrobi,no czasami jak za dużo jest smakołyków,a widzę że jeszcze prosi to ciocia da więcej to potem widziałam dwa razy w boksiku była kupka.Do innych psiaków:sunie super!puszczam go z pieskami,które nie są agresywne to też jest o'key.Pozdrawiamy wszystkie ciocie Quote
Anula Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Fajne wiadomości o Tajgerku są.Powinien szybko znaleźć domek.Jest śliczny. Quote
Xibalba Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zaglądam do Tajgerka :) proszę o nr konta, ode mnie malutka cegiełka 15 zł dla psinki Quote
Bogusik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Tajger jest naprawdę śliczny :) A z charakteru, też jak widać,łagodny :) Quote
kora78 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Bo my z założenia agresywnych psów nie wyciągamy. Raz zabrałyśmy na super doświadczony dt spaniela agresywnego i zmieniał wciąż dt, bo gryzł, zmieniałds aż się nad eutanazją zastanawiałyśmy, tak jak i wcześnie schronisko. Bo nie rokował w ogóle, a kłopoty tylko były. Więc mamy nauczkę. Jak dla mnie to przykro, ale jest tyle psówłagodnych, które mogą pięknie żyć z człowiekiem, że to one powinny mieć piewrszeństwo w naszych staraniach, naszym czasie, naszych finansach, naszych sumieniach. Zdjęcie, rzeczywiście nr 2 będzie szło, jako główne do ogłoszeń, według mnie. Ladne zdjęcia, choć jak na reporterskie, profesonalne to chyba słabe. Widywałam naprawdę na fb takie zdjęcia, że oczu oderwać nie mogłam. W tekście do ogłoszeń trzeba więc pisać, że: - historia ckliwa, jaki biedny, nigdy domu nie mial, milosci, ciepla kanapy, kochajacego czlowieka, itp - lagodny, kochajacy czlowieka i dzieci - czasem moze sie wystraszyc przejezdzajacego TIRa, czy pociagu, ruchu ulicznego, dziwnych zwierzat, jak kon, czy krowa, odkurzacza, wiertarki, itp. on tego nie zna przeciez - chce kochac czlowieka, ale doznal krzywdy, wiec do obcych moze byc nieufny, utrzymywac dystans - nie zna komend, ale o tym pisac nie trzeba. trzeba napisac, ze wymaga nauki, jak szczeniak, ze na lozko, czy na stol sie nie wlazi, chodzenie na smyczy, siad, itp. - lagodny do psow Sylwia, a jak przechodzicie kolo kojcow to jak? obwachuje sie machajac ogonem? czy szczeka? w ogole on szczeka? gadatliwy jest? skacze lapami po czlowieku doroslym tez? reaguje, jak go wolasz, jak jest na luznej smyczy, czy luzem jak biega w ogrodku? zna juz swoje imie? mezczyzn sie boi? a umie sie bawic pilka, gania sie z psami, czy tylko chodzi i trawe wacha? aha, a znaczy teren, czy raz siknie i ma dosc? Quote
Recommended Posts