Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dominika donosi, ze na fb osoba jakas sie oferuje,ze jedzie swidnica-wrszawa i bezdomniaka za darmo wezmie, autem.czekam na wiecej wiesci.

edit. namieszalam. osoba jedzie wawa-swidnica. ale bedzie kiedys wracac. to moze wtedy. czekam na pm.

no i do 4.01 bedzie wracac i wzielaby, ale nie ma miejsca, bo musialby byc w klatce, bo koty jada i mala suczka. i niemała klatka juz nie wejdzie nawet, jakbysmy ją pozyczyly skads.

a deklaracje,zeby znalezc trzeba pm rozsylac.

Posted

Dzień dobry Kochane cioteczki jak miło zobaczyć skład sprzed kilku lat :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: mamy transporty po całej Polsce z psiakami z Łtonz coś pomyślę,podam Wam nr.Grześka,który mieszka 50km od mojego hoteliku i bardzo często przywozi i rozwozi psiaki po całej Polsce zadzwońcie może będzie jechał668155860.Piesio Cudny!!!myślę,że długo u ciotki nie posiedzi przez ostatnie 2 tyg.pojechało do domów 7 psiaków. :jumpie:

• Upvote 1
Posted

Cudny

przecudny

zjawiskowy

Tajger :calus: :calus:

trzymam ogromnie kciuki za wszystko dobre dla psinunia :calus:

piszcie mnie na jednorazowa i poproszę num konta

nie wiem ile , ale wplace  dziś z poczty

Posted

Jestem u Tajgerka z zaproszenia ewy gonzales :) zapisuję sobię wątek, przypomnę się po świętach, może uda się znaleźć grosik dla psinki. Ja myślę, że taka psina długo w hoteliku nie posiedzi :)

• Upvote 1
Posted

Dziękuję wszystkim za przybycie, dziękuję Ewa (tu bym wkleila buziaczka, ale na nowym dogo nie mogę znaleźć emotikon, wrrrr)
:)
Xibalba, życzę obfitych kopert pod choinką :D
A co to ten paypal?