Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduje, że doszła wpłata 140zl od Gabi79 :)
Dziękujemy Gabi za zorganizowanie i prowadzenie bazarku :D no i oczywiście Satrinie za tak chodliwe fanty :D

Cała przyjemność po mojej stronie!!!

Posted

Dziś przelałam Sylwi 385zl, za hotel luty i szczepienie
Stan konta Tajgera to 600zl

Rozmawiałam z Sylwią i wiecie co, że nikt nie dzwonił o Tajgusia... :(

Poprosiłam o zdjęcia portretowe jakieś fajne. Sylwia się postara coś w tym temacie zdziałać

Posted

To dziwne.... że nikt nie dzwonił. W takim razie ja go dzis puszczam na OLX wyróżnionego na miesiąc. Wiele osób zwraza uwage na wyróżnione pomimo wszystko.

Posted

A jaki ma tytuł i tekst ogłoszeń?

Szukałam go na olx.pl czy ma ogłoszenia i wpisywałam hasła: "młody", "łagodny", "pręgowany" - nie było go wśród ogłoszeń. A takie rzeczy pewnie wpisze potencjalny adoptujący. 

Posted

No to chyba się domyślam dlaczego ludzie nie dzwonią.

Tytuł ogłoszenia to "Wesołe 5-miesięczne szczenię", a tymczasem pies ma trzy lata. W ogłoszenie wchodzą ludzie szukający szczeniora i jak doczytają, że jest dorosły to idą sobie dalej. A jak ktoś szuka dorosłego psa to nie czyta ogłoszeń szczeniaków.

http://olx.pl/oferta/wyobraz-sobie-wesole-5-miesieczne-szczenie-CID103-ID8KMBh.html#dadc0f7f61

Posted

O matko-faktycznie..... Ale wtopa-nie dość, że tyle ogłoszeń, to jeszcze tyle czasu zmarnowaliśmy.

Jakby co to ja ten OLX ogarne z wyróznieniem. Resztę trzeba było chyba puścic jeszcze raz....

Posted

Kurcze....... Tyle czasu zmarnowane
Harley dzięki że to odszukalas, dalej byśmy sobie gdybały czemu nikt nie dzwoni, ehhhhh
Kizi nie dawalas tam tytułu? Może trzeba reklamacje złożyć na te ogłoszenia ;)

Lecę szukać jakiegoś bazarku ogł.

Posted

teraz tak czytam co wy tu ciotki wypisujecie ... jakie szczenie ... tak Tigerek mial isc:

http://ogloszenia.wp.pl/Mieszaniec_nierasowy_9344,Wyobraz-sobie-Wesole-5-miesieczne-szczenie,42917001.html

ale dobrze ciotki sie dopatrzylyscie, duzo ogloszen poszlo jako 5 miesieczne szczenie ................... ale wtopa  :(  .......... ale ze nikt nie zadzwonil i tak?! :O - shocked!

ok to ty Marta szukaj pakietu na nowe ogloszenia, z sprawdzonym juz wiekiem Tajgerka.

A jak sie chlopak miewa? Wiosenne zdjecia jakies moze?

Posted

On tak na wszystkich ogłoszeniach z tego pakietu poszedł? Lipa, zdjęcie główne najgorsze, tytuł z błędem

Najgorsze, że albo źle szukam, albo jest tylko jeden bazar ogl, ten co już Kizi brałaś właśnie. A Ty masz tam jeszcze jeden pakiet do wykorzystania czy mi się zdaje?