kizimizi Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Super Kora, znow chlopak! Daj nam znac jak sie trzymasz :) Quote
marta0731 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Sprawdzam czy mogę dodać zdjęcia [attachment=8770:SAM_5502.jpg] [attachment=8771:SAM_5510.jpg] [attachment=8772:SAM_5505.jpg] [attachment=8773:SAM_5512.jpg] [attachment=8774:SAM_5517.jpg] Nonto extra wielkość mi wyszła.... Ktoś to może naprawić? ;) Quote
marta0731 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Wiem, ale nie kazdemu się chce... ;) No i ogólnie to denerwujące że nie moge wstawić normalnie Quote
Figunia Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Kora - Gratulacje i ucalowania dla Ciebie i Maluszka! :) Niech rosnie zdrowo, a Ty szybko wracaj do nas...albo, jak tylko bedziesz mogla...:) Quote
marta0731 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Bogusik dzięki za wstawienie zdjęć :) Ale do ogłoszeń to chyba żadne się nie nadaje To kizi działasz z tymi co były wcześniej? Ten pakiet od ciebie dalej aktualny? Satrina rób tablice :) tekst zdjęcia kontakt wszystko już jest Dziś przelałam Sylwi kaskę za hotel styczeń. Quote
Bogusik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 marta,ja tylko "naprawiłam" tak jak prosiłaś te zdjęcia,tu na wątku :) One nie nadają się niestety do ogłoszeń.... Quote
Nadziejka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Kora serdecznie gratulujemy trzymajcie się zdrowiutko z maluszkiem skarbem zdjecia Tajgunia cudne po prostu cudny jesy gosciuniu! Quote
kizimizi Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 aktualny aktualny. Tekst mamy, foty tez to wysle pm zeby oglaszac. Czekalam tylko na jakis nr kontaktowy Quote
kizimizi Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Tak poszedl pierwszy pakiet adopcyjny dla Tigerka: Wyobraź sobie... Wesołe 5-miesięczne szczenię. Szczęśliwe, naiwne i beztroskie psie dziecko, bawiące się, szalejące, obgryzające kapcie pana, drzwi i co popadnie. Powiesz: normalne. Niestety, Tajger nie miał takiego zycia :( Jako niespełna półroczny szczeniak trafił do schroniska, do zimnego boksu, bez miłości człowieka, bez wlasnej miseczki i cieplego poslania. Odebrano mu dzieciństwo, zaczęła się walka o przetrwanie. Tak spędził trzy długie samotne lata. Na szczęście wypatrzyła go wolontariuszka i postanowila dać mu szansę na poznanie normalnego życia u boku dobrego człowieka. Tak trafił do hotelu dla zwierząt, w którym ma wreszcie szanse pokazac swą radosną psią naturę. Tajger jest psem kochającym człowieka, uwielbia dzieci, jest łagodny do innych zwierzat. Szuka odpowiedzialnych ludzi, którzy zaakceptują fakt, ze Tajger nie byl wychowany w domu. Hałas odkurzacza, warkot samochodow, chodzenia na smyczy sa dla niego rzecza nowo. Jedno co zapamiętał, to zachowanie czystości w domu. Tajger ma 3,5 roku, jest wykastrowany i zdrowy. Tajger nie odzyska juz utraconego dziecinstwa ale wciaz ma szanse na wspanialy dom, jesli tylko zechcesz mu go ofiarowac! Kontakt: ewelina.w38@wp.pl sylwiaso11@wp.pl Tel. do hoteliku: 796 70 12 12 prosze pytac o P. Sylwie Quote
marta0731 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 No i spoko :) Tylko ta literówka ;) następnym razem ja będę wysyłać tekst na ogłoszeniowym ;) A ile ogłoszeń ma w pakiecie? Teraz dzwoń telefonie!!! Quote
kizimizi Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Literowka czy ortograf? :( tu moze byc wiele literowek bo ja nie mam polskiej klawiatury. Dodalam jeszcze 2 zdjecia z dziewczynka i poszlo, trzymamy kciuki teraz! Kora, jak tam, odezwij sie Quote
kora78 Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Witam w świecie żywych, bo już myslałam, że zgon zaliczę. Okropieństwo, mówię Wam. Róbcie wszystko, tylko by nie mieć cesarki. Bo ja miałam taką na cito i cięli mnie, jak jeszcze nogami mogłam ruszać. No, ale jak trzeba było to trudno, jakoś to przeżyłam, ale nikomu nie polecam. Ciekawa jestem, czy tak, jak po cesarce czują się suczki po sterylce. Jak tak, to ja żadnej suczki nie poddam nigdy sterylizacji. Okropne. Synek maleńki 2300gtylko, o miesiąc za wcześnie go mój brzuch chciał wygonić, głupi brzuch. Dziękuję serdecznie za wszystkie gratulacje :) Wybaczcie, że mnie nie było, nie miałam głowy do innych zajęć, niż swoje prywatne. Ale już jestem. Choć czasu będzie mniej. Ale Tajger szczęśliwy, jak biega, jak szalony i Sylwia go tak ściska i ściska wciąż, Bez tego pewnie nie ustoi w spokoju do zdjęcia, co??? Rozumiem, że ogłoszenia poszły, to czekamy na telefony, wreszcie się coś ruszyło. Sylwia, dziekujemy za kilka dni gratisowych i te zabiegi pielęgnacyjne :) A da radę go zważyc i zmierzyć w kłębie? U weta w sumie powinien mieć wizytę kontrolną, jak każdy pies po schronisku. Jest to u Ciebie do zorganizowania? Quote
kora78 Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Poszlo 218zl do marta0731. a w tym: 20zl ode mnie za styczen 10zl od satriny za styczen- prosze o wyjasnienie, bo deklaracja jest na 15zl i reszta ze skarpety, czyli 188zl. zgadza sie?? Quote
kizimizi Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Hey jest i Kora! No to gratulujemy raz jeszcze. Myslalam ze cos za szybko Ci to poszlo no a tu masz! Wracaj szybko do zdrowia Quote
kora78 Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 No, za szybko, za szybko. O cały miesiac :( Jeszcze powinien być w brzuchu. Ale wpływu na to nie mam :( Bazarek moge robic z ciazowych ciuchow, chyba chodliwe teraz sa na dogo. kizi, czy wystawisz bazar z wszystkiego tego, co mi nie poszlo na poprzednim bazarku? pokopiuj i juz. a ja zrobie ten ciazowy. jako jeden bedzie za duzo, a dwoch miec nie mozna chyba nadal. Quote
kizimizi Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 No, za szybko, za szybko. O cały miesiac :( Jeszcze powinien być w brzuchu. Ale wpływu na to nie mam :( Bazarek moge robic z ciazowych ciuchow, chyba chodliwe teraz sa na dogo. kizi, czy wystawisz bazar z wszystkiego tego, co mi nie poszlo na poprzednim bazarku? pokopiuj i juz. a ja zrobie ten ciazowy. jako jeden bedzie za duzo, a dwoch miec nie mozna chyba nadal. a nie wyslalas tego komus na bazarki ostatnio? Quote
sylwiaso11 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Super jest nasza mamusia!!!!jeszcze raz od całej ekipy "lasku"buziole i gdyby któraś ciocia mogła Tajgercia wrzucić na dogo,mam nowe focie nie są cudne,ale takie głupotki na śniegu.Ja do weta go zawiozę nie ma problemu.Ciociu kizimizi wpisałaś wiek 3,5 roku to prawda,że tyle ma? bo ja myślałam,że ok 1,5-2lata!!!! on taki wesoły chłopanio jest! Quote
kora78 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Tak, ma 3,5roku, bo trafil do schronu majac 6mcy i siedzial tam 3lata. dziekuje za zyczenia :) kizi, wyslane bylo, ale inne, gorsze ciuchy juz dawno. tego, co teraz wystawialam nie wysle nikomujj, to sa inne rzeczy, tylko ze 3szt sie dubluja z tych starych bazarkow. wiec sciagaj to i wystawiaj wszystko, ok? ogloszenia sa gotowe, tak? mi strasznie komputer sie psuje, milion reklam, strona sama wciaz do gory sie przesuwa, zeby cos poszukac jakiegos drobiazgu, musze sie duzo naużerać. Quote
marta0731 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Sylwia wyślij mi fotki, zawsze chętnie popatrzymy jak młody szaleje :) Spróbuję z kompa nie z tableta wkleić, może mi się uda w normalnym rozmiarze a jak nie to może Bogusik poprawi ;) Pieniążki za hotel doszły? Quote
piescofajnyjest Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ja tez sie podczepiam do gratulacji:) a mialam cesarke I bardzo fajnie wspominam;) Quote
kora78 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dziekuje :) Cesarke fajnie? A to, co po niej? przez 5 dni? przy naturalnym śmiga się na drugi dzien. a tu kichnac prawie tydzien nawet nie mozna, bo jakby rozrywało wszystko. Sluchajcie, ile dni od ogloszen minelo? kiedy powtarzamy? Ja mam na fb jakies zdjecia od Sylwii, ale wg mnie to te, co wczesniej wstawialam. Sylwia puszczasz go juz bez smyczy na swoim terenie, czy tam na placu zabaw dla psow? chyba juz mozna spokojnie, prawda? Reaguje na imie juz? Quote
marta0731 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ogloszenia poszły dopiero 5dni temu. W sumie to nie wiem czy już są czy wtedy Kizi dopiero wysłała tekst itd Quote
Recommended Posts