kora78 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 No to powstaje ciązowy, maly bazar dla Tajgera. kizi, czy robisz tamten???? http://www.dogomania.com/forum/topic/145384-robi-sie/ Quote
milagros19853201 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ale on fajny zagladam do chlopaka cioteczki sliczne te fotki przy okazji deklaracja tez juz w drodze Quote
kizimizi Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ogloszenia poszły dopiero 5dni temu. W sumie to nie wiem czy już są czy wtedy Kizi dopiero wysłała tekst itd przepraszam dawno mnie nie bylo! Poszly juz :) Quote
kora78 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 kizi, to kiedy poszly te ogloszenia? co z bazarkiem? Quote
Harley Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 jak postawi uszy to trochę przypomina owczarka holenderskiego :-) jeśli będę przy kasie pod koniec miesiąca to obiecuję sypnąć groszem Quote
kora78 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Harley, dziekujemy za chec pomocy :) ide patrzec, jak wyglada owczarek holenderski. nie wiecie, co mi sie stalo,ze nie moge w ogole wejsc w prywatne wiadomosci, aby jakas wyslac? nic a nic. klikam, a jakbym nie klikała. Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 wyslalam do Milagros na paypala 60zl na pol roku deklaracji:) miziam chlopaka:) Quote
milagros19853201 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 mam na paypalu od cioci piescofajnyjest 60 zl dla tajgerka jutro puszczam przelew w imieniu cioci piescofajny jest Quote
milagros19853201 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Harley, dziekujemy za chec pomocy :) ide patrzec, jak wyglada owczarek holenderski. nie wiecie, co mi sie stalo,ze nie moge w ogole wejsc w prywatne wiadomosci, aby jakas wyslac? nic a nic. klikam, a jakbym nie klikała. o kurde ja na poczatku po tych zmianach na dogo mialam podobnie ale jakos samo przeszlo Quote
marta0731 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 wyslalam do Milagros na paypala 60zl na pol roku deklaracji:) miziam chlopaka:) Dziękujemy pięknie! Ale oby tak długo nie siedział w hoteliku ;)jak postawi uszy to trochę przypomina owczarka holenderskiego :-) jeśli będę przy kasie pod koniec miesiąca to obiecuję sypnąć groszem To trzymamy kciuki za przypływ gotówki :D Podobny do tego holenderskiego, naprawdę! Quote
Nadziejka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 ten bazarus jeszcze rozliczam , boc jeszcze jedna cudna cioteczka kupuje http://www.dogomania...200/?p=16014315 zapraszam na kolejny bazarus teraz wyczynilam dzięki Wiosnie kochanej dla pieciu psinunkow , dla Tajgunia tez ,, wiec jeszcze chwilenke trzeba czekac pozdrawiam cudnego Tajgunia Quote
kizimizi Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 kizi, to kiedy poszly te ogloszenia? co z bazarkiem? moze z tydz. temu poszly. Z bazarkiem spoko, ale musisz mi powiedziec co ty tam masz bo ja nie mam pojecia Quote
sylwiaso11 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Witamy z Tajgerkiem nasze kochane ciocie!Martuniu pieniążki doszły,bardzo Dziękuję.U nas wszystko dobrze,czekamy na ten jedyny telefon........ Tajgerek to super chłopak taki przytulak,kocha całym sercem,milusiński widzę go w domku z ogrodem i z gromadką fajnych dzieciaków. Quote
marta0731 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Czyli telefon jeszcze nie dzwonił.............. Ewciu daj linka do nowego bazarku Quote
milagros19853201 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 melduje ze poszedl przelew w imieniu cioci piescofajnyjest na 60 zl na konto wplat deklaracji dla tajgusia Quote
marta0731 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Doszła deklaracja stała od Milagros :) Quote
kora78 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Ale tu prężnie działająca wspólnota finansowa, dla dobra Tajgera. dziekujemy piescofajny jest i milagros19853201 za takie poświęcenie, bo nie kazdemu by sie tak chcialo! sylwiaso, pytalam tutaj o jakies rzeczy iles dni temu. zerkniesz w tyl i odpowiesz? glownie o tym,czy lata juz bez smyczy po podworku? i czy reaguje na imie, czy uczysz go siad, stoj, itp? pomozcie mi wycenic wartosc wysylki rzeczy z bazarku. bluzka wazy malo. wiadomo. wiec list polecony do 350g jest lub do 1kg. jak znam zycie to do 350g se nie zmiesci i bede musiala doplacac ze swojej kieszeni. ale czy tak strasznie podrozalo na poczcie?? 7-8zl za taka pierdole? jako gabaryt B. bo cos kojarze,ze panienka z okienka pocztowego mowila mi kiedys, ze juz nic poza listem nie moze isc jako list. czyli bluzki, itp. ze to juz za grube jest. kiedys bylo za 3,5l. a teraz za 8zl??????/ Quote
kizimizi Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Witamy z Tajgerkiem nasze kochane ciocie!Martuniu pieniążki doszły,bardzo Dziękuję.U nas wszystko dobrze,czekamy na ten jedyny telefon........ Tajgerek to super chłopak taki przytulak,kocha całym sercem,milusiński widzę go w domku z ogrodem i z gromadką fajnych dzieciaków. przypomne tylko, ze ogloszenia poszly na Sylwie. Ja Tajgerowi kupilam 2 pakiety, jeden juz poszedl, drugi sama napisze i wisle za 2-3 tyg. jak aktualne ogloszenia juz spadna troche z 1 stron. A moze uda sie juz za 1 razem? .. trzymac kciuki! Kora dostalam linki na fb, zalatwie te bazarki w tym tyg i przesle Ci zalegla kase ok? Cennik masz tu: http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_przesylka_polecona.html to na listy polecone czyli na taka bluzke na przyklad Quote
marta0731 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Melduję że doszło 60zł od piescofajnyjest, dziękujemy :) Quote
Gabi79 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Zaglądam do Tajgerka!!! Z mojego bazarku z fantami od Satriny będzie 139 zł, ale czekam jeszcze na jedną wpłatę i kilka potwierdzeń otrzymania przesyłek Quote
kizimizi Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 zagladamy do naszego psiaka? jak sie miewa? Quote
Recommended Posts