Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Harley, dziekujemy za chec pomocy :)

ide patrzec, jak wyglada owczarek holenderski.

nie wiecie, co mi sie stalo,ze nie moge w ogole wejsc w prywatne wiadomosci, aby jakas wyslac? nic a nic. klikam, a jakbym nie klikała.

Posted

Harley, dziekujemy za chec pomocy :)

ide patrzec, jak wyglada owczarek holenderski.

nie wiecie, co mi sie stalo,ze nie moge w ogole wejsc w prywatne wiadomosci, aby jakas wyslac? nic a nic. klikam, a jakbym nie klikała.

o kurde ja na poczatku po tych zmianach na dogo mialam podobnie ale jakos samo przeszlo

Posted

wyslalam do Milagros na paypala 60zl na pol roku deklaracji:)
miziam chlopaka:)

Dziękujemy pięknie! Ale oby tak długo nie siedział w hoteliku ;)

jak postawi uszy to trochę przypomina owczarka holenderskiego :-)
jeśli będę przy kasie pod koniec miesiąca to obiecuję sypnąć groszem

To trzymamy kciuki za przypływ gotówki :D
Podobny do tego holenderskiego, naprawdę!
Posted

Witamy z Tajgerkiem nasze kochane ciocie!Martuniu pieniążki doszły,bardzo Dziękuję.U nas wszystko dobrze,czekamy na ten jedyny telefon........

Tajgerek to super chłopak taki przytulak,kocha całym sercem,milusiński widzę go w domku z ogrodem i z gromadką fajnych dzieciaków.

Posted

Ale tu prężnie działająca wspólnota finansowa, dla dobra Tajgera. dziekujemy piescofajny jest i milagros19853201  za takie poświęcenie, bo nie kazdemu by sie tak chcialo!

sylwiaso, pytalam tutaj o jakies rzeczy iles dni temu. zerkniesz w tyl i odpowiesz? glownie o tym,czy lata juz bez smyczy po podworku? i czy reaguje na imie, czy uczysz go siad, stoj, itp?

pomozcie mi wycenic wartosc wysylki rzeczy z bazarku. bluzka wazy malo. wiadomo. wiec list polecony do 350g jest lub do 1kg. jak znam zycie to do 350g se nie zmiesci i bede musiala doplacac ze swojej kieszeni. ale czy tak strasznie podrozalo na poczcie?? 7-8zl za taka pierdole? jako gabaryt B. bo cos kojarze,ze panienka z okienka pocztowego mowila mi kiedys, ze juz nic poza listem nie moze isc jako list. czyli bluzki, itp. ze to juz za grube jest.

kiedys bylo za 3,5l. a teraz za 8zl??????/

Posted

Witamy z Tajgerkiem nasze kochane ciocie!Martuniu pieniążki doszły,bardzo Dziękuję.U nas wszystko dobrze,czekamy na ten jedyny telefon........

Tajgerek to super chłopak taki przytulak,kocha całym sercem,milusiński widzę go w domku z ogrodem i z gromadką fajnych dzieciaków.

przypomne tylko, ze ogloszenia poszly na Sylwie.

Ja Tajgerowi kupilam 2 pakiety, jeden juz poszedl, drugi sama napisze i wisle za 2-3 tyg. jak aktualne ogloszenia juz spadna troche z 1 stron.

A moze uda sie juz za 1 razem? .. trzymac kciuki!

Kora dostalam linki na fb, zalatwie te bazarki w tym tyg i przesle Ci zalegla kase ok?

Cennik masz tu:

http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_przesylka_polecona.html

to na listy polecone czyli na taka bluzke na przyklad