Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekujemy za zyczenia :)

dzwonil p.Grzegorz, wczoraj Satrina przekazala muode mnie, ze Skarpety 300zl na transport. pan obliczyl na trasie: Koluszki-Wroclaw-Szczudlow-Koluszki 628km razy 0,55zl wyszlo 345zl. dzis przelałam brakujace 45zl.

Czyli transport jedyne 345zl, bo kochana Satrina zawiozla Tajgera do Wroclawia za darmoszkę :) dziekujemy!!!!!!!!!!

Dostalam tez 10zl od Satriny deklaracji do reki, przekaze marcie0731 niebawem.

To ja juz nic nie mieszam w 1 poscie z finansami, skoro marta ma prowadzic w 3 poscie.

Szeleczki niech beda dla Tajgera ode mnie w prezencie. 

sylsiwaso dostala papiery Tajgera, czyli karte schroniskowa i kod czip do wklejenia w ksiazeczke zdrowia. trzeba chyba isc do weta po ksiazeczke, kupic. trzeba go zwazyc tez. odrobaczyc.  ale to na spokojnie.

Sylwia, kiedy mamy wplacac za hotel? dla nas najlepiej by bylo po zakonczonym miesiacu hotelowania, a nie z gory. bo nie mamy deklaracji jeszcze.

pan od transportu chwalil Tajgera, ze fajny, grzeczny chlopak, spokojnie jechal. byl uwiazany, nie szalał, nie piszczal, lezal sobie. na miejscu byli kolo 15-16stej.

• Upvote 1
Posted

Najlepsiutkiego piesiu cudny

niechaj się wszystko uda

zdrowenka i psiej radości

domeczku najlepszego !

zapraszam zagaladjcie na bazarus , jeszcze trwa i trwa

Posted

ciocie co tu pisać?!Kochana psinka przyjechała,miły,całuśny,kocha dzieci tak chce być przy człowieku.Dostał dziś z rana od cioci kawał kiełbachy,żebyśmy się lepiej zapoznali cały czas prowadzam go na smyczce na podwórku,bo boję się,żeby nie chciał od ciotki dać nogi.Jest taki milusiński Dziękuję Wam za to,że może jest u mnie!!!

Posted

zaglądam do cudnego psiak z zaproszenia Cioci Ewci Gonzales, brawo za wspaniałą akcjęk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,61_QX_orig.

stałej niestety dać nie mogę bo mam już 20-tkę deklarowiczów i wszystkie mało adopcyjne, stare, chore, kalekie beksa_V6_orig.gif

poproszę o nr konta to skromnym grosikiem wspomogę , dziękuję

Tajgerku , trzymam kciuki za domek_3_l5_orig.gif

Posted

witamy nową Tajgerkową ciocię :)

kizimizi, z nieba spadasz, jesteś aniołem.

Satrina, tekst chyba całkowicie nowy, ale kilka dni dajmy na poznanie jego charakteru. zdjęcia są super, a za kilka dni u sylwiaso jakis fotograf ma być i bedą piękne zdjęcia każdemu psu robic za darmo, to bedzie super do ogloszen. 

pokaze fotke kojca:

ZZqth5El.jpg

i zwariowana Sylwie, co sie wciaz z psami caluje

lURXXO7.jpg

Posted

proponuje napisac taki 'typowy' tekscik a potem dodac tylko szczegoly jak sie cos o psiaku dowiemy, ile ma lat, jaki stosunek do zwierzat itp.

Nie ma co tracic czasu.

Jest ktos chetny na napisanie?

Marta podeslij nr, ile to ma oddac Kora?

Posted

Dorcia2 konto wyslane, dziekujemy za przybycie :)
Xibalba oczywiscie pamietaj o naszym cudaku ;)
Sylwia mam nadzieje że od nas też buziaki przekazujesz :D
Kizi nadal nie moge ci wyslac konta i napisz do moda Maupa4 o ten post bo sie zaczynam gubić z kasą na swoim koncie. A tego paypala wyslalas?

Posted

Kizi nadal nie moge ci wyslac konta i napisz do moda Maupa4 o ten post bo sie zaczynam gubić z kasą na swoim koncie. A tego paypala wyslalas?

Pisalam do moda, znasz jeszcze innego jakiegos?

Z Paypalem to tak jak mowilam, jesli ktos chece mi przeslac to musi oplaty jak za transfer zagraniczny bo to jest moj UK paypal konto.