Satrina Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Widzialam, ze na FB była aktywna 2 godziny temu i dodała nawet zdjęcia. Może trzeba szukać nowego hoteliku... Gabi79 mam już miejsce w skrzynce, wiec wyślij proszę adres-podeślę rzeczy na bazarek. Quote
Gabi79 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Widzialam, ze na FB była aktywna 2 godziny temu i dodała nawet zdjęcia. Może trzeba szukać nowego hoteliku... Gabi79 mam już miejsce w skrzynce, wiec wyślij proszę adres-podeślę rzeczy na bazarek. Dziękuję, zaraz wyślę pw Edycja: nadal mi się wyświetla, że nie możesz otrzymywać wiadomości Quote
Dominika84 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Oczywiście jestem na wątku Tajgerka i mocno trzymam za niego kciuki, żeby znalazł szybko nowy, kochający dom. Postaram się pomóc jak tylko będę mogła. P.S. Na wątku Simonka, dla chętnych, do obejrzenia aktualne zdjęcia 2 wcześniejszych tymczasowiczów, ze wspólnego spotkania prawie rok po adopcji :) http://www.dogomania.com/forum/topic/124698-simek-wreszcie-w-swoim-domu-dziekujemy-wszystkim/page-58 Quote
Xibalba Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Zaglądam do psinki@ i ciekawa jestem co z hotelikiem. Ja się boję, że jeśli teraz jest problem z kontaktem to potem może być podobnie, ale tak tylko sobie myślę. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze. Quote
Gabi79 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Gabi79-już powinno działać! Dzięki, pw poleciało!!! Quote
kora78 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 przepraszam, ze nie pisalam, mialam problemy z internetem, tz interweniowal kilka razy, az wreszcie naprawil. z samego rana sylwiaso juz do mnie dzwonila. wczoraj wyciszyla telefon i nie wiedziala,ze dzwonie,a to ze ktos raz odebral sie nie odzywal to bylo zapewne jej male dziecko. na fb nie odpisywala, bo nie widziala mojej wiadomsoci, moze tez domownik odklikał ją i nie przekazal, ze cos w skrzynce czeka. sylwiaso rozmawiala dzis z p.grzegorzem i na wtorek sie umowili na transport. ja z satrina juz pisalam i zgodzila sie ta,jak mialo byc dzis, do wroclawia satka z tz dowiezie tajgera. chyba za zwrot za benzyne, ale zawsze to taniej, niz od kogos obcego, kto dolicza siłą rzeczy. tylko schroniska nie informowalam, bo maja tel zepsuty dzis na pewno jeszcze. Dominika dala propozycje, ze moze perpe-tua na pdt by go wziela, ale ja mysle, ze jak pojutrze trznaport to juz nie ma co mieszac na ostatnia chwile. u sylwiaso mialysmy w sumie 3 psy, jakos 2 lata temu i wiemy, ze tam maja dobrze a sylwiaso ma serce na dloni. z łowicza mozna bedzie go oglaszac na warszawe, na lodz, w srodku polski, wiec wszedzie ejdnakowa droga do ds bedzie. od nas jest wszedzie daleko. jak uwazacie, czy inwestowac w podwojne smycze i obroze, tudzież szelki? na te przesiadke transportowa, zeby nie zwiał? ja sadze,ze tak, Quote
mdk8 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 bardzo mnie dziwiło ,że Sylwia się nie odzywała ponieważ "podesłałam" jej kilka psiaków / dawałam namiary na jej hotelik/ i nie miałam żadnych reklamacji ;) a i kilka razy pisałam z nią na pw i nie chciało mi się wierzyć ,że milczy celowo. Mimo,że znam ją tylko wirtualnie to od początku mojego pobytu na dogo śledzę losy kilku psiaków , które są u niej i ta kobieta naprawdę ma serce do psiaków jak mało kto. Bardzo się cieszę ,że sprawa się wyjaśniła i Tajgerek będzie właśnie u niej. Sama też szuka psiakom domów i wiele z nich sama sprawdza więc psiaki naprawdę są u niej bezpieczne. Quote
Nadziejka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 O matko jaka ulga jak dobrze ze hotelik czeka na niunia ciociu na tysiąc procent inwestować koniecznie w szelki i smyczke koniecznie dziewczyny dla bezpieczeństwa ciesze raduje ogromnie ,. ze już we wtorek wyruszy w dobre miejsce , ze będzie bezpieczny Quote
marta0731 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Kizi o ten post napisz do Maupa4 Dobrze, że się powyjaśniało, niech On już jedzie... Quote
docha Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 jak uwazacie, czy inwestowac w podwojne smycze i obroze, tudzież szelki? na te przesiadke transportowa, zeby nie zwiał? ja sadze,ze tak, koniecznie! dla niego wyjście zza krat będzie traumą. Quote
kora78 Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 no wiec mam szelki, duze. czerwone w indianski wzor. takie typowe. za 20zl. pozniej ide szukac do piwnicy smyczy i obroze, bo mam na pewno to dam psiakowi. kupilam tez ucho i ryjek za 3zl. pozniej dam tu foto. z panem Grzeskiem jestesmy umowieni. umowie sie z Satrina na rano. aha, jeszcze do schronu tel.,ze to jutro. u nas dzis -4. wczoraj bylo -10. sniegu dzis nasypalo nareszcie. dla nas fajnie, dla psow gorzej :( Quote
marta0731 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Doszła wpłata 20zl od Tianku, dziękujemy! :) Quote
Xibalba Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jak się cieszę, że ostatecznie wszystko się wyjaśniło. Trzymam kciuki za psinkę i oczywiście będę o nim pamiętać@ Quote
Nadziejka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Trzymamy sciskamy kciuki za psie zycie nowe cudne spokojne zdrowiuskie i bezpieczne niechaj się wszystko uda pozdarawiamy i zaglądajcie proszę na bazarus Quote
marta0731 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Tajger to już dziś... wyruszasz po nowe życie! Trzymam mocno kciuki za całą akcję! Quote
kizimizi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 i ja trzymam kciuki! Kora zdaj relacje na fb dla mnie bo dzis w pracy znow bede :( Quote
kora78 Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Pojechał :) Wcale nie jest taki wydygany wszystkim. Normalmnie sie zachowywał, jak każdy pies, który ze schroniskowego kojca wychodzi. Węszył, rozglądał się, nie wiedział, gdzie ma iść, ciągnął. Towarzyszył nam 3łapek, który wciąż chciał go gwałcić, ten lata sobie luzem całe życie. Tajger jest wielkości mniejszego ONka. Mogłam go zważyć, nie pomyślałam... tam waga jest fajna... Ubrany w obrożei szelki, na obu zawieszki o czipie, 2 smycze. Pojechał z Satriną, z bagażnika combi wlazł na oparcie tylnego siedzenia, więc dostał przemeldowanie na tylne siedzenie, spryciarz. Zebra mu nie wystają. Cieszył się, wąchał, rozgladał, do ludzi miły, do auta sam wskoczył po 10sekkundach namawiania. Zaden panikarz. Pewnie właśnie przesiada się we Wrocławiu do auta p.G. Quote
kizimizi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 super! Teraz trzymamy kciuku za dalsza podroz! Ja smigam do pracy z achwile. Kora a jak tam w schronie? Milo? ;) Quote
marta0731 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 A już sie miałam dziwić że żadnych zdjęć nie zrobiłaś ;) I co, ma siwy ten pychol? Bo tu nie widać Quote
kora78 Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Ma siwy, ma. Mam wiadomosci od sylwiaso, ze dojechali, dal jej buziaka na powitanie, najadl sie i jest zameldowany juz. Quote
docha Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 najwyraźniej wyczuł że jedzie po lepsze. Quote
Recommended Posts