An_ki Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Do tej pory badaliśmy zawsze w ludzkim labolatorium - było ok. Z wynikiem pozytywnym w postaci ciąży ;) Ostatnio ze względu na pracę nie mogłam jeździć rano do weterynarza i zawozić do ludzkiego więc skorzystałam za radą weterynarza z LabWetu - wyniki jakieś dziwne... 0,1; 0,3 ng/ml co się nigdy nie zdażało - pojechałam do weterynaryjnego labolatorium na drugim końcu miasta i niespodzianka wynik 3,7 ng/ml . Chcąc przy kolejnym kryciu zapobiec niespodziankom pytam - gdzie badacie progesteron? W zwierzęcych labolatoriach? W ludzkich? Byłabym wdzięczna za polecenie kogoś z Krakowa i okolic :) Quote
tequilla26 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Mnie też to nurtuje. Niby nie powinno być różnicy, jeśli już, to nieznaczna, ale u nas też coś dziwnego się wydarzyło. W ludzkim laboratorium w jednym dniu 0,28, dwa dni później w zwierzęcym 2,89, potem znowu badanie w ludzkim 1,5 i dalej rosło stopniowo, ale badania kontynuowaliśmy tylko w ludzkim. Czy będzie z tego ciąża? Zobaczymy... Quote
Recommended Posts