Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: [quote name='FikuMiku']Ja również przyłączam się do gorących podziękowań! Zawody były fantastyczne! Świetna organizacja, wszystko płynnie i sprawnie, BRAWO!!! To były jedne z najsympatyczniejszych zawodów na jakich byłam! (jednak zawody nieoficjalne mają swój niepowtarzalny charakter! :loveu: )
I tyle różnych nagrodzonych kategorii!:multi:

Brawa dla drużyny Doroty w pięknych płomiennych koszulkach, chyba przynoszą Wam szczęście, bo dużo Was było na podium!:p
Wielkie gratulacje dla Damiana, który chyba zgarną wszystko!:crazyeye:

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia! Zwłaszcza moich Smoków i Lwów:evil_lol:

My czerwone lubimy, właśnie tak: czerwone lubimy:)
Nie dziękujemy ... ale jeszcze trochę i pobiegamy na oficjalnych mam nadzieję o ile dziewczyny i chłopaki nie utkną w szkole .... wakacje się kończą...
A moje "czerwone koszulki" po drodze już mi marudziły, że chcą na następne zawody!!! choćby dzisiaj:)!!!

A nie napisałam tego, ale organizacja bardzo była OK, bo bez naglośnienia tylko z "ERĄ" dalo się wszystko poprowadzić bardzo sprawnie. Alternatywo, naprawdę było Fajowo!!!

No i fotografom za piękne fotki szetlandów ze Stanicy Marwita!!!! w tym mojego :oops: Bardzo dziekuję bardzo:):)

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Saga to chyba muszę pójść do ortodonty. To jednak prawda, ze pies i przewodnik sa do siebie podobni. Moze nie tak na pierwszy rzut oka, ale jednak po pliższym przyjrzeniu:diabloti: Pati dzieki za dokumentacje medyczną.

Posted

Chciałabym wszystkim bardzo gorąco podziękować na świetne zawody - było naprawdę rewelacyjnie! :) Świetna organizacja - nie sądziłam że przy takiej ilości psów uda się skończyć zawody tak wcześnie :crazyeye: Niesamowicie przypadła mi do gustu, pomimo 'olewczego' :eviltong: stosunku Draki, konkurencja Touch'n'go - naprawdę fajna rzecz żeby rozhustać pieska na torze...

Dziękuję też za możliwość sędziowania zerówek - było to dla mnie spore wyzwanie, ale i ogromna przyjemność. Mam nadzieję, że zerówkowi zawodnicy z wyrozumiałością podeszli do moich poczynań na torze :cool3:

Wszystkim zdjęciodawcom barrrdzo dziękuję za zdjęcia Draksona - ruda zdecydowała że tym razem wreszcie bedzie biegać, więc było co focić :loveu:

Posted

Ależ Tamer, poszło Ci świetnie!!!!!! Tylko ja, jak zwykle zaczynam bieg bez zgody sędziego. Coś ostatnio za często mi się to zdarza.:placz::mad::eviltong::lol:

Posted

jerez, łomatko, cos Ty zrobiła z tym podpisem??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Popraw szybciutko! Nie można w ten sposób wstawiać obrazków z kompa - muszą być gdzieś na serwerze... A poza tym, z tymi dodatkami Twój podpis będzie za duży (Regulamin forum).

Posted

anetta, PATI, wendka - czy mogę przekleić kilka zdjęć moich psiurów na terierkowe forum? Oczywiście podpiszę!

P.S. dogo mi dzisiaj muli nieprawdopodobnie... Mam nadzieję, że to nie zniechęci kolejnych fotografów od wstawiania zdjęć...

Posted

FikuMiku napisał(a):

Brawa dla drużyny Doroty w pięknych płomiennych koszulkach, chyba przynoszą Wam szczęście, bo dużo Was było na podium!:p
Wielkie gratulacje dla Damiana, który chyba zgarną wszystko!:crazyeye:

Wlasnie, Dorotko zapomnialam Ci pogratulowac stworzenia tak fajnej druzyny! I to nie chodzi mi o osiagniecia, choc wykosiliscie na zawodach duzo. Chodzi mi o Wasze zgranie, naprawde przyjemnie sie na Was patrzylo :loveu: Super!

Posted

Flaire napisał(a):

P.S. dogo mi dzisiaj muli nieprawdopodobnie... Mam nadzieję, że to nie zniechęci kolejnych fotografów od wstawiania zdjęć...

Jeszcze cos mam na karcie, ale musze sie zmotywowac troche... np. zobaczyc jakas fotke Jinxa ... Bo jak zwykle nic a nic :placz:

Posted

Flaire napisał(a):
anetta, PATI, wendka - czy mogę przekleić kilka zdjęć moich psiurów na terierkowe forum? Oczywiście podpiszę!

Mozesz oczywiscie, tylko moich nie podpisuj :oops:

Posted

[quote name='PATIszon']Mozesz oczywiscie, tylko moich nie podpisuj :oops:

No chyba zartujesz?
Gdyby seria z tunelem i Mokka ujrzala swiatlo dzienne w czasie zawodow, osobiscie bym walczyla o przyznanie Ci kubeczka za uwiecznienie tego :evil_lol:
GENIALNE!!!

Tylko ciekawa jestem czy Mokka bedzie podobnego zdania :evil_lol:

Posted

No to jeszcza kolej na nas:)
Serdecznie dziekujemy alternatywowcom za udana impreze - naprawde przyjemnie debiutowac na takich zawodach - warto bylo tyle jechac:) Mimo tworczosci jumpingowej mojej psicy, ktora nawet w dziale nagrod specjalnych nie zostala doceniona:) i mimo zmeczenia i tak dalej bylismy ogromnie zadowoleni - atmosfera super, organizacja sprawna i w ogole.

Noo i strasznie milo bylo spotkac tylu znajomych ludzi:)

Wielkie dzieki rowniez wszystkim fotografom za zdjecia odrastajacego kundel-kolaka (Wando, chyba bede na przyszlosc sprawdzac na ktorych zawodach bedziesz i tylko tam jezdzic, zeby zawsze moc zalapac sie na TAKIE foty :) )

No i ze swojej strony tez wrzucamy kilka fot robione przez Przema - niestety, niespodziewanie szybko siadly baterie i sa tylko poczatki. Kto sie zalapal, ten niech sie cieszy;)

Sebastian z Ecco:

Plusz vel Gremling :)

Bulowatość w pełnej krasie:

Bidny emeryt Aron na zeslaniu w pewnej... slynnej klatce:)

I kropki, kropki...:

c.d.n. ...

Posted

Gdzie można zobaczyć pełne wyniki razem z konkurencjami specjalnymi????????????????????? Bo wydaje mi się,że w T&G moja sucz nie miała detki to może jeśli tu też weterani byli oddzielnie liczeni to się na coś załapała??????

Posted

Pewnie :)

:( juz wieczor a zdjec ani widu ani slychu :(