Mudik Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dziękuję baaardzo za czarne diabełki i proszę o jeszcze A co apetyt rośnie w miarę.....;-) Quote
Magda i Saga Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Bardzo dziękuję za przemiłe zawody. Zero stresu. Sama przyjemność. Wspaniale widzieć tyle nowych twarzy i pyszczków. Jest nas coraz więcej. Za rok, dwa zapełni nam się kalendarz imprezami, bo potrzeba biegania wciąz rośnie. Justyno i cała Alternatywo. Udała wam się impreza. Dziękuję za miłe słowa o naszym bieganiu, za piękne nagrody , medale i pucharek. Wendko, dziękuję za przepiękne zdjęcia Sagi i nie tylko. Chciałabym, aby w Bydgoszczy na zawodach też było tak fajnie. Quote
kar0lla Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 My też dziękujemy za zawody :) Było super, zarówno organizacyjnie jak i "atmosferycznie", bardzo podobał mi się też pomysł dwóch ringów. No i wreszcie sędziowanie bez zarzutu :lol: I nie ma mowy o żadnej stronniczości, bo ja akurat wróciłam do domu z beżowo-czarnym kompletem desek :eviltong: Z góry i z dołu dziękuję wszystkim za fotki Figi i Diny :) Quote
Basiak Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja też dziękuję za fajne zawody, było bardzo sympatycznie oby więcej takich zawodów. Dziękuję też za świetne zdjęcia Juki. Pozdrawiam. Quote
Aussie Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Bardzo miło słyszeć tyle zadowolonych głosów :-) A ja dziękuję wszystkim za współtworzenie miłej atmosfery a fotografom za zamieszczone i przyszłe zdjęcia moich suczy :loveu: Quote
Jerez Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Na zdjęciach same openy, a zerówek wcale:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
anetta Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Arrrrgg, wam tez tak dogo muli????:pissed: Quote
anetta Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jerez, zdjęć Cami nie mam, ale za to mam FILM :cool3: Quote
Mudik Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A ma ktoś mojego mudika na filmiku może się załapał na zerówkowym jumpingu??? Quote
Cerber Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ooo dziękuję Ci anetta za foteczkę cerberka :) ja osobiście sama fotek dużo nie robiłam... robili kunmple z klubu... zaraz powinnam też cosik wstawić :) Quote
Recommended Posts