Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za przemiłe zawody. Zero stresu. Sama przyjemność. Wspaniale widzieć tyle nowych twarzy i pyszczków. Jest nas coraz więcej. Za rok, dwa zapełni nam się kalendarz imprezami, bo potrzeba biegania wciąz rośnie.

Justyno i cała Alternatywo. Udała wam się impreza. Dziękuję za miłe słowa o naszym bieganiu, za piękne nagrody , medale i pucharek.

Wendko, dziękuję za przepiękne zdjęcia Sagi i nie tylko.

Chciałabym, aby w Bydgoszczy na zawodach też było tak fajnie.

Posted

My też dziękujemy za zawody :) Było super, zarówno organizacyjnie jak i "atmosferycznie", bardzo podobał mi się też pomysł dwóch ringów. No i wreszcie sędziowanie bez zarzutu :lol: I nie ma mowy o żadnej stronniczości, bo ja akurat wróciłam do domu z beżowo-czarnym kompletem desek :eviltong:
Z góry i z dołu dziękuję wszystkim za fotki Figi i Diny :)

Posted

Bardzo miło słyszeć tyle zadowolonych głosów :-)

A ja dziękuję wszystkim za współtworzenie miłej atmosfery a fotografom za zamieszczone i przyszłe zdjęcia moich suczy :loveu:

Posted

ooo dziękuję Ci anetta za foteczkę cerberka :) ja osobiście sama fotek dużo nie robiłam... robili kunmple z klubu... zaraz powinnam też cosik wstawić :)