anetta Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wielkie dzięki za zawody :multi: Przyjechaliśmy padnięci ;) Bardzo mi się podobało :cool3: Zresztą jak zwykle w Pęcicach ;) Torki rewelka :multi: Yass strojem upodabniającym sie do swojego psa wszystkich przebiła :lol::lol: :klacz: Quote
viv Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :loveu: Ja również dziekuje za SUPER zawody !!! :loveu: Wszsytko szło sprawnie i szybciutko :) ledwo sie przyjechało a juz trza było wyjezdzac :placz: FOTKI FOTKI FOTKI :cool3: Quote
Guciek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 viv Twoj maluch bardzo przypadł mojej rodzicielce do gustu :lol: Quote
myriad Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 No i prosze. Nawet ja jestem w domu o tej jakze ludzkiej porze :-) Przede wszystkim pean pochwalny i dziekczynny pod adresem wszystkich ktorzy pomagali. Najdluzszy pean dla Doroty Znajkiewicz, o ktorej po prostu zapomnialam przy rozdaniu nagrod. Pomrocznosc jasna, nic mnie nie usprawiedliwia, Dorotka dzielnie sedziowala torki juniorkowe, bardzo piekne i plynne, a jej ekipa bardzo dzielnie obstawiala ringi. Doroto, jestes wielka! Oczywiscie podziekowania dla sedziow za swietne torki i sedziowanie. Zwlaszcza Marzena narobila sie, ze hej. Twarda sztuka z niej, ze wytrzymala. Ogromne podziekowania dla wszystkich, ktorzy podnosili tyczki, stoperowali (zwlaszcza Karolina i Tim), przenosili przeszkody, wpuszczali na ringi (Elu, jestes boska), pomagali w sedziowaniu Touch N Go (Sajko, nabiegalas sie kobieto!) - naprawde tylko dzieki wam poszlo tak sprawnie, bo my sami nie mamy tak wielkich mocy przerobowych. Tomek od Blacky'ego jest nowym wcieleniem supermena, sam podnosil nasza mocarna palisade! Nasza niewielka alternatywna ekipa tez zwarla szyki i chyba wszyscy dali z siebie wszystko. Daria z Marcinem przyjechali az z Zorow tylko po to, zeby zapewnic wszystkim gorace kielbaski na przekaske. Buziaki dla was! Ewa z debiutujaca w tej roli Dorota dokonywaly cudow predkosci w recznym podliczaniu wynikow. Podziekowania dla Fortu za pozyczenie sprzetu, dostaniecie go z powrotem na wasz najblizszy trening. Cieszy mnie, ze tak duzo osob decyduje sie debiutowac na naszych zawodach i ogromne gratulacje dla was wszystkich za odwage. Byly osoby, ktore przyjechaly naprawde z daleka (np. Bozena od Rudie) na swoje pierwsze w zyciu zawody. Duzo psow niesamowicie sie poprawilo od czasu kiedy ostatni raz je widzialam. Nie moge nie wymienic Damiana z beaglem (w ogole ile beagli bylo!), ktorzy po prostu WYMIATALI! Normalnie biegal z biglem ;-) Mnostwo mlodych talentow w Mlodych Psach, drzyjcie starzy wyjadacze. Co prawda starzy wyjadace tez zaprezentowali sie z dobrej strony - gratulacje zwlaszcza dla moich wspolbiegaczy z Large, bo was widzialam najwiecej - Magdo i Tomku, przepiekne przebiegi! A Niuko, Klaczek na strefach normalnie plyyyyyynal. Elu, Happy pieknie biegala. Ludzie, w ogole bylo naprawde tyle ladnych przebiegow, ze az sie gubie w wymienianiu, wiec mam nadzieje, ze beda jakies foty i filmiki i przezyjemy to wszyscy jeszcze raz :-) Quote
wendka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Nie mam wiele fotek bo obie baterie mi zbyt szybko siadly :shake: Ale moze i na szczescie :diabloti: Cos na zachete, reszta w pozniejszym terminie. Wreszcie mialam okazje pstryknac Ave, bo jakims cudem nie startowala kolo mnie :cool3: To cos bylo bardzo szybkie... Catty chyba tez nigdy nie zrobilam wczesniej... no i Drakalot, zeby miec Sępa na chwilke z glowy :cool3: Quote
Asti Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Czemu mnie tam nie było:placz: Guć, nie mów, pies Ci się zlał na torze? :evil_lol: Yassue, pomysłowa z Ciebie babka :diabloti: Ha! Mój faworyt wygrał w smallach zerówkowych :cool3: Quote
APSA Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Asti']Guć, nie mów, pies Ci się zlał na torze? :evil_lol:I to nawet nie na jednym :evil_lol: Mam trochę zdjęć z rozdania nagród, jutro powinnam się za nie zabrać. Na próbę: Cieszę się, że mogłam się wreszcie bardziej skupić na ludzkich i psich zawodnikach, własne PSy i starty mi nie przeszkadzały :evil_lol: Quote
Guciek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 I to nawet nie na jednym :evil_lol: Jumping jestem w stanie mu wybaczyć bo przyjechaliśmy, oblał dwa razy krzaki i prosto na tor... Ale na agility? :diabloti: Chociaż dobrze, że nie dał popisu jak Ajson (słynne "mogę prosić o większą?" :lol:) :evil_lol: Za to T&G już "normalnie".. no dobra, wyszła miłość do stref, na to byłam przygotowana. Ale przeżyłam szok gdy pies zaliczył mi kilka stref :lol: Quote
wendka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mam olbrzymia slabosc do debiutantow, moze dlatego, ze sama nie posiadam fotek z debiutow Jinxa Bożena z Rudzielcem Quote
wendka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Saga. Magdo, trzymam kciuki i czekamy na powrot Oxi :lol: Quote
wendka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 I golden moze poczuc sie borderem :cool3: A kuku! Quote
wendka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Jeszcze jedna hopka a ugryze cie w pięte :mad: Quote
Guciek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wendka - dziękuję! :loveu: mogę sobie wrzucić na swoją www i na forum agilitowe w Goferowy wątek? :cool3: Quote
Ewa3 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Zawody super!! :D nic dodac nic ujac;)Zdjecia swietne !!:D :) Quote
Mudik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wendka -ja też zwłaszcza,że to pierwsze zdjęcia Vica dziękuuuuuuuuuuuuuuuuuuję! :loveu: może to Ula wrzucić na naszą www i czy mogę znajomej podesłać? :cool3: Tekst o pięcie powala!!! Quote
2Monika2 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 było naprawdę ekstra!!!! zaskakująco szybko sie uwinęliście, brawo! ;) konkurencja Touch&Go po prostu GENIALNA! a teraz pozostaje mi czekać z niecierpliwościa na jakieś fotki Pikusia-Debeściaka... :P Quote
wendka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Oczywiscie, ze mozna kopiowac. Po to byly robione :cool3: Milo mi, ze w ogole ktos chce te foty wykorzystywac :evil_lol: Quote
belgunia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Justynko Alternatywna i wszyscy Alter i nie tylko, BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TE ZAWODY:) Odzyskałam wiarę w cuda:):) Fajnie, ze mogłam pomóc i że troki były płynne, bardzo sie starałam by takie właśnie wyszły:):) Kolejny raz sedziowanie piesków początkujących dało mi naukę i doświadczenie, gdzyż psy zaawansowane nie popełniają tak wielu dziwnych błędów naraz, a "myszkowanie" po zakamarkach umysłu, jak sklasyfikować błąd, co pokazać i jak często gdzy pies mija kładkę wskakuje z boku lub przeskakuje nad strefą i znowu zeskakuje dało mi sporo wiedzy. Kurde ale to trudna klasa:) Bo czego młode psy nie wymyślą, żeby sędziemu dać popalić!!:):) Ale młodziaki bylicie bardzo dzielni!!!! Do moich "dzieciaczków": gratuluję Wam wszystkim, a Damianowi gratuluję spełnienia marzenia o biegu bez nosa no i pierwszym pucharze :) BRAWO - należało się!!! Tak dobrze pracujesz:) A moici APSowi neofici - jakże fajnie było na was patrzec po 1,5 miesięcznym treningu:):)!!! Ja odzyskawszy wiarę w powodzenia idę dalej!!! I mówię Wam, nie ma jak tożsamość klubowa!!!! Bo to jest to, co nas jednoczesnie rozróżnia i jednoczy zarazem! Razem - wszystkie kluby - jesteśmy po prostu - akurat:) Dzięki ALTERNATYWO!!!! Zrobiliście kawał dobrej roboty! Quote
Mudik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='viv']:loveu: Ja również dziekuje za SUPER zawody !!! :loveu: Wszsytko szło sprawnie i szybciutko :) ledwo sie przyjechało a juz trza było wyjezdzac :placz: FOTKI FOTKI FOTKI :cool3: Hej Aniu było bardzo miło Cie poznać no i oczywiście mała Kali:-Di zobaczyć to duże jasne zwierzę które jest w tle zdjęcia Kali na naszej stronce sorry za mały OT. do zobaczenia na innych zawodach:-) Quote
belgunia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 wendka napisał(a):Oczywiscie, ze mozna kopiowac. Po to byly robione :cool3: Milo mi, ze w ogole ktos chce te foty wykorzystywac :evil_lol: Wendka, dawaj, dwaj, naprzód, naprzód!!!:) Quote
Mudik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 belgunia napisał(a):Wendka, dawaj, dwaj, naprzód, naprzód!!!:) Nie tylko Wendka pstrykała foty pościgajcie się troche Przóóóóóóóóóóóóóóóóód:-D Jeszcze raz dzięki części obsługi paperkowej toru za podrzut nas super autkiem do metra i ludziom z collaczkiem/ką którzy podrzucili mi plecak na zawody DZIĘKI ! tak samo dla obsługi grilla uratowaliście mnie od "śmierci głodowej" fajne śniadanko i obiadek mieliśmy, szacunek za trud, tak teraz pomyślałam kurcze nieźli jesteście ludziska dwa tory, punktacja na bierząco naprawdę jestem pod wrażeniem . Gdzie więceeej zdjęć?????!!! Quote
anetta Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No to się pościgamy! :diabloti: Ale na pewno nie jakością :oops: Quote
Recommended Posts