Mudik Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Czy ktoś mógłby mnie autkiem z Reguł podebrać (1osoba i dwa małe psy pod nogami mogą siedzieć)wieki nie byłam w Pęcicach i niechcę błądzić, Heeeelp! Quote
Lulla Luck Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A czy jedzie ktoś z okolic Warszawy Centralnej (7.25) lub Zachodniej (7.19) i byłby tak miły i zabrał mnie ze sobą do Pęcic? Mój bagaż to aussik i plecak... Albo ewentualnie ktoś przyjerzdza na wyżej wymienione dworce skądś i potowarzyszył by w podróży:cool3: Nie znam Warszawy, a jak już błądzić to nie chce sama:cool1: Quote
Mudik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Lulla Luck napisał(a):A czy jedzie ktoś z okolic Warszawy Centralnej (7.25) lub Zachodniej (7.19) i byłby tak miły i zabrał mnie ze sobą do Pęcic? Mój bagaż to aussik i plecak... Albo ewentualnie ktoś przyjerzdza na wyżej wymienione dworce skądś i potowarzyszył by w podróży:cool3: Nie znam Warszawy, a jak już błądzić to nie chce sama:cool1: Ja chętnie dołączę myślę,że może jednak pamiętam drogę, kilka razy tam byłam w końcu troche am trenowaliśmy moge się umówic np. przy wejściu do metra lub dworca śródmieście co będzie bardziej pasować. Pewnie dołączy też moja znajoma z mxem Figą i borderem Milky. Quote
myriad Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Troszeczke zmienilismy rozklad przebiegow, w zwiazku z tym, ze impreza bedzie szla na dwa ringi (zeby bylo sprawniej). Jesli ktos biega i w zerowkach i w openach (czyli jesli komus wyjdzie bieganie synchorniczne z dwoma psami po dwoch torach na raz), to oczywiscie zostanie przestawiony tak, zeby spokojnie mogl pobiec i tu i tu. Sedziowie tez. Czasy sa orientacyjne, oparte na ilosci zgloszen, wszystko moze sie ciut przeciagnac badz ciut skrocic. RING 1 Agility Open 9-12 Agility Zero 12-14.30 Youngsters Jumping 14.30-15 Touch N Go 15.30 - 18 RING 2 Youngsters Agility 9-9.30 Jumping Zero 9.30-11.30 Jumping Open 12-15 Quote
Guciek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 mam nadzieje, że zdążę na jumping 0, naprawdę proszę, przesuncie Gofera na sam koniec startów :shake: jak dobrze pójdzie to bym się na 11 wyrobiła... :shake: Quote
PATIszon Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='myriad']Troszeczke zmienilismy rozklad przebiegow, w zwiazku z tym, RING 1 Agility Open 9-12 AAAAA ratunku! JA dowioze keniusie najwczesniej na 9.45-10.00 nie dam rady wczesniej, plisssss dajciejajna koniec jakos, plissssssss :modla: Dodam, ze ciezarnej sie nie odmawia, bo moga zezrec myszy, czy jakos tak... :hmmmm: Quote
myriad Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Jakby co to tam jest taki stajenny, niejaki pan Janek, przemila postac, niejeden porod juz odbieral ;-) Pati, sure! Guciek, postaramy sie. Quote
PATIszon Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='myriad']Jakby co to tam jest taki stajenny, niejaki pan Janek, przemila postac, niejeden porod juz odbieral ;-) Wlasnie chodzi o to, zeby NIE W SOBOTE!!! Zglosze sie do pana Janka po niedzieli, ok? Quote
Davie Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 myriad napisał(a):Jakby co to tam jest taki stajenny, niejaki pan Janek, przemila postac, niejeden porod juz odbieral ;-)... O matko, no takie atrakcje mnie ominą... :roll: :diabloti: Quote
Lulla Luck Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mudik napisał(a):Ja chętnie dołączę myślę,że może jednak pamiętam drogę, kilka razy tam byłam w końcu troche am trenowaliśmy moge się umówic np. przy wejściu do metra lub dworca śródmieście co będzie bardziej pasować. Pewnie dołączy też moja znajoma z mxem Figą i borderem Milky. Mudik dzieki wielkie, ale niestety okazuje się czy nie wiadomo czy wogóle przyjedziemy:shake: Quote
Mudik Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Lulla Luck napisał(a):Mudik dzieki wielkie, ale niestety okazuje się czy nie wiadomo czy wogóle przyjedziemy:shake: Szkoda jakb co my jedziem wkd-ką jak kogoś spotkamy chętnie razem powędrujemy.A Justyna pytanko wysiąść to w Regułach czy Malichach bo nie pamiętam? Quote
Aussie Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To ja Ci odpowiem: jeśli idzie się na piechotę, to zdecydowanie w Malichach - z Reguł jest dalej (35 min.?) i bardzo niedobra droga, bo cały czas trzeba iść ulicą, gdzie nawet nie ma za dużo pobocza. Natomiast z Malich idzie się ok. 25 min najpierw przez wieś a potem przez łakę wzdłuż rzeczki - piesy mogą sobie pobiegać i rozruszać się :-) Natomiast gdybyś umawiała się jednak na odbiór samochodem z kolejki, to najlepiej wysiąść w Regułach, bo tamtędy przebiega bezpośrednia droga z W-wy. Quote
Aussie Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A dla ciekawych najświeższe informacje odnośnie liczebności po wycofaniu się paru osób: W Open 45, w Zerówce 46 psów, w Youngsters 10. Open L 28 M 8 S 9 Zero L 30 M 9 S 7 Razem 101 zgłoszonych psów! Quote
Mudik Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gucio napisał(a):I tollerką i startujacym kundlem ;) Super spotkamy kolejnego dogomaniaka i tollerka kocham tolery!!!!!!!!!!!!!naprawdę to druga po mudi rasa którą zamierzam hodować kiedyś są cuuuudowne Quote
yassue Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gucio napisał(a):i nawet kropki startują! :cool3: :lol: no ba :razz: taka symboliczna ta liczba ze az sie odpicuje na te zawody :diabloti: Quote
Guciek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mudik napisał(a):Super spotkamy kolejnego dogomaniaka i tollerka kocham tolery!!!!!!!!!!!!!naprawdę to druga po mudi rasa którą zamierzam hodować kiedyś są cuuuudowne Każde ręce do głaskania mile widziane :) Yassue - w kropki? :diabloti: Quote
2Monika2 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 aaaa jeje już się doczekać nie moge :);) ale będzie faaajnie....:loveu: Quote
zakla Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 My niestety nie pojechaliśmy bo nie mam sumienia ciągać Suri cały dzień w taki ukrop po zawodach, Żwir też nienajlepiej znosi takie temperatury... Ale teraz czekamy na sprawozdania i zdjęcia! Quote
Mudik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 A my włAśnie wróciliśmy, zmęczeni ale zadowoleni, super było,tego mi ostatnimi czasy brakowało tej atmosfery tych psów i ludzi zakręconych na tym samym punkcie co ja i moje psy, dziwczyny i nie tylko kobity z alternatywy wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!A teraz Pati , Łukasz czekam na zdjęcia , ktoś inny też robił :-D Quote
Mudik Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Yassue - w kropki? :diabloti:[/quote] Taaak i biegały kropki z psem w kropki :-D Quote
Guciek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Pies lejący na torze też już w domu :D Było super!!! I organizacja, i torki fajne, i ludzie, i psy, i w ogóle... :cool3: fotki będą jakieś pewnie? :cool3: Quote
Recommended Posts