Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś mógłby mnie autkiem z Reguł podebrać (1osoba i dwa małe psy pod nogami mogą siedzieć)wieki nie byłam w Pęcicach i niechcę błądzić, Heeeelp!

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy jedzie ktoś z okolic Warszawy Centralnej (7.25) lub Zachodniej (7.19) i byłby tak miły i zabrał mnie ze sobą do Pęcic? Mój bagaż to aussik i plecak...
Albo ewentualnie ktoś przyjerzdza na wyżej wymienione dworce skądś i potowarzyszył by w podróży:cool3: Nie znam Warszawy, a jak już błądzić to nie chce sama:cool1:

Posted

Lulla Luck napisał(a):
A czy jedzie ktoś z okolic Warszawy Centralnej (7.25) lub Zachodniej (7.19) i byłby tak miły i zabrał mnie ze sobą do Pęcic? Mój bagaż to aussik i plecak...
Albo ewentualnie ktoś przyjerzdza na wyżej wymienione dworce skądś i potowarzyszył by w podróży:cool3: Nie znam Warszawy, a jak już błądzić to nie chce sama:cool1:

Ja chętnie dołączę myślę,że może jednak pamiętam drogę, kilka razy tam byłam w końcu troche am trenowaliśmy moge się umówic np. przy wejściu do metra lub dworca śródmieście co będzie bardziej pasować. Pewnie dołączy też moja znajoma z mxem Figą i borderem Milky.

Posted

Troszeczke zmienilismy rozklad przebiegow, w zwiazku z tym, ze impreza bedzie szla na dwa ringi (zeby bylo sprawniej). Jesli ktos biega i w zerowkach i w openach (czyli jesli komus wyjdzie bieganie synchorniczne z dwoma psami po dwoch torach na raz), to oczywiscie zostanie przestawiony tak, zeby spokojnie mogl pobiec i tu i tu. Sedziowie tez.

Czasy sa orientacyjne, oparte na ilosci zgloszen, wszystko moze sie ciut przeciagnac badz ciut skrocic.

RING 1
Agility Open 9-12
Agility Zero 12-14.30
Youngsters Jumping 14.30-15

Touch N Go 15.30 - 18

RING 2
Youngsters Agility 9-9.30
Jumping Zero 9.30-11.30
Jumping Open 12-15

Posted

mam nadzieje, że zdążę na jumping 0, naprawdę proszę, przesuncie Gofera na sam koniec startów :shake: jak dobrze pójdzie to bym się na 11 wyrobiła... :shake:

Posted

[quote name='myriad']Troszeczke zmienilismy rozklad przebiegow, w zwiazku z tym,

RING 1
Agility Open 9-12

AAAAA ratunku!
JA dowioze keniusie najwczesniej na 9.45-10.00 nie dam rady wczesniej, plisssss dajciejajna koniec jakos, plissssssss :modla:

Dodam, ze ciezarnej sie nie odmawia, bo moga zezrec myszy, czy jakos tak... :hmmmm:

Posted

[quote name='myriad']Jakby co to tam jest taki stajenny, niejaki pan Janek, przemila postac, niejeden porod juz odbieral ;-)

Wlasnie chodzi o to, zeby NIE W SOBOTE!!!
Zglosze sie do pana Janka po niedzieli, ok?

Posted

myriad napisał(a):
Jakby co to tam jest taki stajenny, niejaki pan Janek, przemila postac, niejeden porod juz odbieral ;-)...

O matko, no takie atrakcje mnie ominą... :roll: :diabloti:

Posted

Mudik napisał(a):
Ja chętnie dołączę myślę,że może jednak pamiętam drogę, kilka razy tam byłam w końcu troche am trenowaliśmy moge się umówic np. przy wejściu do metra lub dworca śródmieście co będzie bardziej pasować. Pewnie dołączy też moja znajoma z mxem Figą i borderem Milky.

Mudik dzieki wielkie, ale niestety okazuje się czy nie wiadomo czy wogóle przyjedziemy:shake:

Posted

Lulla Luck napisał(a):
Mudik dzieki wielkie, ale niestety okazuje się czy nie wiadomo czy wogóle przyjedziemy:shake:

Szkoda jakb co my jedziem wkd-ką jak kogoś spotkamy chętnie razem powędrujemy.A Justyna pytanko wysiąść to w Regułach czy Malichach bo nie pamiętam?

Posted

To ja Ci odpowiem: jeśli idzie się na piechotę, to zdecydowanie w Malichach - z Reguł jest dalej (35 min.?) i bardzo niedobra droga, bo cały czas trzeba iść ulicą, gdzie nawet nie ma za dużo pobocza.
Natomiast z Malich idzie się ok. 25 min najpierw przez wieś a potem przez łakę wzdłuż rzeczki - piesy mogą sobie pobiegać i rozruszać się :-)
Natomiast gdybyś umawiała się jednak na odbiór samochodem z kolejki, to najlepiej wysiąść w Regułach, bo tamtędy przebiega bezpośrednia droga z W-wy.

Posted

A dla ciekawych najświeższe informacje odnośnie liczebności po wycofaniu się paru osób:
W Open 45, w Zerówce 46 psów, w Youngsters 10.
Open
L 28
M 8
S 9
Zero
L 30
M 9
S 7
Razem 101 zgłoszonych psów!

Posted

Gucio napisał(a):
I tollerką i startujacym kundlem ;)

Super spotkamy kolejnego dogomaniaka i tollerka kocham tolery!!!!!!!!!!!!!naprawdę to druga po mudi rasa którą zamierzam hodować kiedyś są cuuuudowne

Posted

Mudik napisał(a):
Super spotkamy kolejnego dogomaniaka i tollerka kocham tolery!!!!!!!!!!!!!naprawdę to druga po mudi rasa którą zamierzam hodować kiedyś są cuuuudowne

Każde ręce do głaskania mile widziane :)

Yassue - w kropki? :diabloti:

Posted

My niestety nie pojechaliśmy bo nie mam sumienia ciągać Suri cały dzień w taki ukrop po zawodach, Żwir też nienajlepiej znosi takie temperatury...
Ale teraz czekamy na sprawozdania i zdjęcia!

Posted

A my włAśnie wróciliśmy, zmęczeni ale zadowoleni, super było,tego mi ostatnimi czasy brakowało tej atmosfery tych psów i ludzi zakręconych na tym samym punkcie co ja i moje psy, dziwczyny i nie tylko kobity z alternatywy wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!A teraz Pati , Łukasz czekam na zdjęcia , ktoś inny też robił :-D

Posted

Pies lejący na torze też już w domu :D

Było super!!! I organizacja, i torki fajne, i ludzie, i psy, i w ogóle... :cool3:

fotki będą jakieś pewnie? :cool3: