saJo Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja nie jade, bo mykamy sie szkolic u Knuta Fuchsa z posluszenstwa, ale postaram sie wydelegowac od siebie ekipe, jak tylko saba wroci :mad: z tej :zly7: Holandii. Kto to wymyslil wyjezdzac w srodku sezonu azilitowego :mad: Quote
Asti Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A w Touch & Go będzie też huśtawka czy ze strefówek tylko palisada i kładka? Quote
myriad Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Dla psow z Openow bedzie hustawka (hustawki), dla psow z Zerowek nie bedzie. Quote
myriad Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 OK, u nas na stronie sa pierwsze listy startowe, beda aktualizowane co kilka dni: http://agility.iem.pw.edu.pl Mokka, ja widze, ze Monia jest tam zaweteraniona, ale pamietamy! Nie zmusimy jej do skakania nizej ;-) Jesli chcecie cos poprawic, prosze przesylajcie poprawki na adres: agl2007@alternatywa.iem.pw.edu.pl a nie do kogos na PW. Bo my sie potem gubimy ktora od kogo co dostala na PW, a tak wszystko jest w jednym miejscu. Quote
Asti Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dobra, ja mam głupie pytanie :lol: Mogę się zgłosić, a później (przed końcem terminu zgłoszeń) - jeśli coś by się wydarzyło (brak transportu czy coś) powiedzieć, że mnie nie będzie, żebym nie zajmowała miejsca...? :oops: Quote
zakla Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mamucion zgłoszony, teraz rozmyślam nad tym, czy zgłosić czarnucha...:roll: Quote
Mokka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Na liście widzę reprezentantów klubu RUSS, chyba po raz pierwszy w Pęcicach :lol: . A Cavano na razie przoduje w liczbie zgłoszonych zawodników :loveu: . Quote
Asti Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Już 75 zgłoszonych:crazyeye:. A właściwie 77 :diabloti: Quote
Lulla Luck Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 My zgłoszeni...:roll: My jesteśmy świetnym materiałem na zamknięcie stawki:p Obóz agility wprawdzie przed nami ale ogolnie to nie umiemy nic oprócz hopek, tunelu i slalomu (którego zresztą w zeróweczkach nie ma...:loveu:)...:lol: Swoją drogą jestem ciekawa czemu wszyscy tak usilnie z Flesza robią Flesha:cooldevi::laugh2_2: Quote
zakla Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A myślałam, że to Ty go jeko FlesHa zgłosiłaś i się zdziwiłam:eviltong: Iga, to dwa ozikowe chłopaki będą zamykać staweczkę:lol: Quote
Lulla Luck Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie no ja Flesza zawsze po imieniu nazywam;):lol: Ale spoko, nie przeszkadza mi to, nic się nie stanie jak zostanie Fleshem na jedne zawody:p Chociaż na zawodach frisbee w Katosach też tak go nazwali. Hehe ale Wy to coś umiecie no i trenujecie... a my nic:smokin: Quote
Mudik Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 my też tylko teraz załatwić wolne w pracy i naumieć Vica tuneli;-) Quote
zakla Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Byliśmy na trzech treningach i będziemy jeszcze na jednym do zawodów, więc nie wymagaj zbyt wiele:evil_lol: Zero płynności, kiepskie zgranie i ogromny kręcioł u psa:eviltong: Ale cóż, jedziemy tam dla zabawy:lol: Quote
Lulla Luck Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Heh ale masz tą przewagę że Twój pies wie co to palisada czy kładka... Mój jeszcze nie i w sumie to niewiadomo czy nauczy się tego przez tydzień;) nie wymagałabym. Quote
zakla Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie martw się, na pewno załapie szybciutko o co chodzi, toż to mądry bydlaczek ;) Quote
Lulla Luck Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hehe no luzik:evil_lol: Tylko powiedz tu takiemu żeby chociaż na miesiąc zapamietał:p Quote
Asti Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hmm, kiedy następna aktualizacja? :lol: Bo zastanawiam się, czy się załapałam ;) Quote
Aussie Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Załapałaś się :-) W tej chwili mamy już 80 psów + 9 z Alternatywy, których nie liczymy do limitu. Aktualizacja list powinna być jutro. Zgłaszane od tej pory psy będą zapisywane na listę rezerwową a osoby przyjęte będą proszone o wcześniejsze zgłaszanie ewentualnej nieobecności - wtedy lista się przesunie. Quote
Aussie Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dwa miejsca się zwolniły, więc wskoczyły na nie dwa psiaki, Twoja Fanta i Florek z Fortu. Quote
Mudik Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A my ???? zgłaszaliśmy się chyba przed Asti czekamy na aktualizację niecierpliwie Quote
PATIszon Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wpadlam wczoraj na genialny pomysl, ze skoro i tak zamierzam wpasc jako kibic z aparatem to moge zglosic meza z Kenia...ale juz pewnie za pozno.....:hmmmm: Quote
Recommended Posts