Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To było agility

Proszę ;) Niefajnie by było, gdybyś nie miała dostępu do tylu zdjęć, ja bym tak nie chciała, więc pomogłam :)

PS.: Tamte usunęłam, bo było nieregulaminowo ;)

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aussie napisał(a):
Magda, ty się nie martw, ja już wszystkie swoje i Twoje fotki pościągałam, i napewno przy aktualizacji znajdą się na Twojej stronce ;-)

Wim ale miło było obejrzeć wcześniej przy pomocy Asti skoro ja nie mogłam wejść na stronę ze zdjęciami. Będziesz w sobotę na polach i w niedzielę w Wola Parku (sorry za OT)

Posted

2Monika2 napisał(a):
hahahahaha uczwyciłaś jak Marcin się wywraca :evil_lol: a jaką miał minę :cool3:

hehehe wyje...ka pierwsza klasa :D jeszcze mnie tylek boli :evil_lol:

Posted

[quote name='PATIszon']

...niestety tunel byl nie do pokonania......

Tym razem :diabloti: . Jestem świeżo po obozie, nauczyłam się paru nowych sztuczek, kondycja też deczko poprawiona, spotkamy się jeszcze z tym tunelem :evil_lol: .

wszystkim serdecznie dziękuję za fotki mojej suni :lol: , a organizatorom gratuluję i dziękuję za super zawody :loveu: .

Posted

Nie ma mnie tam gdzie mialam byc dzisiaj z suczydlem :wallbash:, nie bedzie mnie jutro tam gdzie moglabym byc :wallbash: wiec sobie choc troszke odreaguje tutaj :cool3: