Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lukasz, naprawde REWELKA. Jak zwykle zreszta. Widze, ze masz slabosc do marmurkow - moja Mira chyba zostala mistrzynia obiektywu :-) Ale i czarne sie lapia i biale i nawet bezwlose :-) Dzieki ogromne!

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecia bomba!

Dzieki za Keniusie, ja jej jie ufocilam!
No i za pudlowa...
A to http://www.disckillers.com/pecice/8F0B0066.jpg
jest super do syskusji nt zaliczania stref....

Kiedys byl taki kontrowersyjny temat: co w przypadku gdy pies owszem, zaliczy strefe tylnymi lapami, ale najpierw przednie lapy dotkna ziemi....

Czy jest to czysta strefa czy detka za ponowne pokonanie tej samej przeszkody....:cool3:

Oczywiscie nie wiem jak skonczyla sie ta strefa, ale wyglada to wlasnie tak, jakby pies najperw zaliczyl glebe przednimi lapami, a potem zatrzymal sie zadem na strefie....

Justyna?

Posted

PATIszon napisał(a):

Czy jest to czysta strefa czy detka za ponowne pokonanie tej samej przeszkody....:cool3:

Oczywiscie nie wiem jak skonczyla sie ta strefa, ale wyglada to wlasnie tak, jakby pies najperw zaliczyl glebe przednimi lapami, a potem zatrzymal sie zadem na strefie....

Justyna?

Tak, ona rzeczywiscie tak robi i sa to dluuuugie miesiace mojej ciezkiej i zmudnej pracy, zeby tak robila, psze pania :-) Tak uczom Amerykance i tak biegajom i ja pod ich wplywem tesz ;-) Nie zdarzylo mi sie, zeby ktos mi tak zaliczona strefe policzyl jako detke ani tu, ani tam, wiec nie planuje przeuczac, no chyba ze ktos mnie naprawde przekona, ze tak byc nie moze. Ale chyba moze - ona sie nie cofa przeciez tylko spada z czubka palisady w pozycje strefowa. Na kladce tez tak robi.

Posted

No i super.
Wiesz, nie jestem sedzia, nie musze sie martwic o to jak do tego podejsc.
Generalnie, pies robi to tak szybko, ze i tak chyba zaden sedzia nie moglby zarzucic Ci niezaliczenia strefy. Widac to jedynie na zdjeciach czy filmie.
O ILE JEST TO wogole niezaliczenie strefy, tego tez nie wiemy :niewiem:

Na razie mozemy sobie tylko o tym podyskutowac. ;)

Posted

aneta: dobrze wiesz ze zabawa z fotkami zajmuje duuuzo czasu...:eviltong:

No wim, wim :p Tak tylko napisałam :lol::lol::eviltong:

Pięknie dziekuję za Masajka w slalomie, to jego pierwsze takie foto :multi: :loveu::loveu:

A jak się skonczyło lądowanie samobójcy? :lol::lol:

Posted

Dzięki Wieeeelkie Łukasz za Sikurca ( ajednak czarne tyż wychodzą ;-) )Foty boskie, Bomba to z beaglem i uszami zawiniętymi w ruloniki mistrzostwo.Super naprawdę jestem jak zwykle pod wrażeniem!

Posted

Ja tez musze sie przylaczyc do WIELKICH podziekowan za super zawody!
Sadzilam, ze jak przyjade na 13sta, to moze zalapie sie na dwa biegi, a tym czasem pozostalo mi T'n'G. tak te zawody sprawnie poszly, ze o maly wlos a tylko bym pogadac przyjechala :D
Zaluje, ze nie udalo mi sie zobaczyc tylu fajnych przebiegow, ktorymi mi sie kolejne osoby chwalily, bo na pewno bylo na co patrzec - nadrabialam jak moglam na tng :))
Sliczny kubesio z napisem 'Mistrz Stref' stoi na honorowym miejscu i jest tylko i wylacznie do mojego uzytku :D
Justynko
Dzieki Ci kochana, kazda taka wypowiedz wprowadza mnie w niewyobrazalny wrecz stan zadowolenia. Po takich slowach czuje, ze to co z Klasiem robimy jest fajne i chcemy ciagnac nasze w tym momencie juz nie walki, a jedynie sprzeczki, dalej. W rewanzu musze Ci powiedziec, ze na Ciebie i Ume na torze patrzy sie z wieeelka przyjemnoscia :))
Lukasz
jaki koniec? jaki koniec? ja wiem, ze masz troszke wiecej - na pewno o te nieudane zdjecia czarnego z tng! :D (teraz ja sepie :))

Posted

No.... ja tez pamietam, ze Lukasz robil zdjecia na Touch'
N Go. Pamietam gdzie stal nawet :-) Niuka, moze mu na ambicje wejdz - w koncu czarnym psom tak trudno zrobic przyzwoite zdjecie. Malo komu sie udaje, trzeba byc naprawde dobrym...

Posted

W wynikach Touch'N'Go zakradl nam sie powazny blad, za co przepraszam. W klasie Large na miejscu siodmym z czasem 37.32s powinien znajdowac sie Cerber. Gdzies cos sie musiala nam przestawic linijka czy cos podobnego.

Cerberowi i jego przewodniczce gratuluje i przepraszam za pomylke!

Posted

myriad napisał(a):
W wynikach Touch'N'Go zakradl nam sie powazny blad, za co przepraszam. W klasie Large na miejscu siodmym z czasem 37.32s powinien znajdowac sie Cerber. Gdzies cos sie musiala nam przestawic linijka czy cos podobnego.

Cerberowi i jego przewodniczce gratuluje i przepraszam za pomylke!

Dziękuję za poprawienie byczka:loveu:
:):)
Luiza lubi i lody i lizaki :):multi:

Posted

Łukaszu, foty jak zwykle odlotowe, ale mam jedno pytanie: czemu tylko jedna Jinx? Na pewno masz wiecej :cool3:

Cerber w sobotę napisał(a):
ja mam sporo fot na 2 aparatach moich, ale kurcze dzis ich na 1000% nie wstawie... jutro moze jak znajde czas... ale kurcze rano jade na wies, a pozniej mamy trening :)

Cerber, juz nie jest nawet jutro a 3 dni pozniej :mad:

Posted

myriad - nic się nie stało, naprawdę :) każdemu mogło się zdarzyć przecież :)

wendka - przepraszam... od p0oniedziałku w ogóle czasu nie mam... praca, dom, psy i tak na okrągło... dziś do Płocka z p Dorotką, a jutro i we czwartek treningi bezpośrednio po moej pracy, bo końxcze prace o 15, a treningi mamy o 17... postaram się je dzisiaj wstawic jak wrócę z Płocka... wtedy powinnam mieć czas... także bardzo przepraszam i proszę o cierpliwość :)

Posted

Właśnie gdzie zeróweczki gdzie???? Łukasz naprawdę tylko 3 zdjątka Sikurki masz ?? Nic więcej nawet jakby gorsze były to na maila podeślij pleeeease.Magda

Posted

niuka, justyna nie czytacie ze zrozumieniem... :eviltong: to byl tylko koniec na wczoraj... ;)

[quote name='anetta']
A jak się skonczyło lądowanie samobójcy? :lol::lol:

pozbieral sie i pobiegl dalej... :p